רפוי

mga-abir

New member
רפוי ../images/Emo79.gif

רפוי-גם לאלו ש"יודעים" -ידע שפועל ומשפיע, מתוך תקשור שהיה- יש לחוש את הויברציה הנישאת ומורגשת בגוף. אין זו ויברציה שכיחה המוכרת כהתרחשות תגובתית לגרוי, אלא ויברציה הרוחשת בכל אדם בכל עת. זה התדר האנרגטי הנושא חיים. אם ידע להביאה לרמת מודעותו ולהביאו למצב שישפיע על גופו בכך שיחוש אותו כויברציה, יוכל בפרק אותו זמן להשרותו על המטופל-לשלוח אליו אם אינו נמצא בקרבתו ולהטמיעו בו. כמו כן לטפל באמצעות אותה ויברציה (תדר) שיכול להתגלות כניצוצות (כך זה אצלי) או הדהוד או צליל. באמצעותו (כפי שציין אפי באחד המקומות השבוע) להגיע לאיזון או איחוד תדרים. ואם אין הם קיימים פשוט "להציף" את המטופל ולהשרותו בהם. או את הסמפטום. באמצעות התדר יוכל לפרק כל אנרגיה מהגוף הנושא אותה. כן זה בא לי מתקשור בברכה אביר

אתה מבלבל אותי....

מצד אחד הנך טוען שישנן תקשורים "מלאכותיים ומתוקים", ומצד שני אתה מביא כאן דברים שהתקבלו בתיקשור. איך אתה יודע אם התיקשור איננו "מלאכותי" ???????

mga-abir

New member
מהו תקשור מתוק

למרוח את המציאות הרוחנית כיד היוצר ולטעון לאמת בלעדית. הרי ידוע שהאמת בעיקר היא עבור המתקשר. איני מתכוון לתקשור עבור מישהו במיוחד אלא תקשור עם או באמצעות הכוונה של ישויות מדריכים וחייזרים. הבטים אלו משמשים את האדם ודרכם הוא מגיע לא רק להבנות, אלא גם להשמה פיזית. כל עוד זה בגדר דבורים הרי לעיתים הם מתוקים ולעיתים חסרי טעם. אני אישית הגעתי להבנות שבאמצעותן אני מטפל כשיש צורך- אולם עבור מישהו אחר זה יפעל אחרת. ואשאל אותך שאלה-אלו המתקשרים עם מלאכים המזוהים בתנ"ך האם דבריהם אכן מפי מלאכים או דבריהם שלהם???????????תובנת האדם די בה להגיע לפתרונים, תפאורת התקשור יכולה לשמש אמצעי סובייקטיבי בלבד (כל אחד והתיעול שלו לענין)-אין ענין של אמת או שקר אלא אם מעמידים את הדברים במבחן המציאות. וכאשר יש בידינו כלים להוכחה הרי הדבר מקבל אישור מיותר מגורם אחד וזה כלשעצמו מהווה ממשות. בברכה אביר בברכה אביר

אביר,

קראתי את תגובתך ואני חושבת שאני מבינה. אשמח אם תתיחס להודעתי בנושא תקשור. תודה.

למעלה