רפואת עור ומין

• פותח הנושא o1
  • פורסם בתאריך

o1

New member
רפואת עור ומין

שלום, רציתי לדעת בבקשה אם יש איזשהו טיפול נוסף לפסוריאזיס(גירודים ועור מתקלף) על הברכיים והמרפקים חוץ מ``דאייבונקס`` שאני מורח כל יום? חוץ מזה השטח של האדמומיות הולך וגדל כל הזמן מה לעשות?

פסוריאזיס

חוץ מדיבונקס יש עוד משחות כמו אלפוסיל שטוב לשים אותה אחרי זה לעטוף את הגוף הנגוע הניליון נצמד, חוץ מז יש לך את ים המלח ואם תרצה עוד עזרה אני כאן

o1

New member
פסוריאזיס

שלום רותם! דבר ראשון תודה רבה על התשובה. שאלה לי,יש איזשהו טיפול שיקח ממני את הצרה הזו לתמיד? האדמומיות רק הולכת ומתפשטת ואני כבר מתחיל להרגיש לא נעים ללכת עם מכנסיים קצרים. מה בדיוק עושים בים המלח? חוץ מהברכיים והמרפקים יש לי גם פסו` באיבר המין שעליו אני מורח שנים אלוקום ובפי הטבעת פוליקוטאן.היש גם לאלה איזשהו פתרון או שאני צריך להמשיך כל חיי להיות מרוח כל יום בשלוש משחות? מחכה לתשובה בתודה מראש o1

dudikr

New member
פסורי

יש מישחה חדשה מיקנול אושרה לאחרונה במשרד הבריאות עושה פלאים

o1

New member
מיקנול?

שלום רציתי לדעת בבקשה המיקנול הזו איזה משחה היא מחליפה? אלוקום,פוליקוטאן או דייבונקס

dr_yaniv

New member
מיקנול

המשחה מחליפה בעצם את הדיטרוקרם הזכור לוותיקים יותר ביניכם בברכה ד``ר יניב

dr_yaniv

New member
טיפולים לפסוריאזיס

ל- ol זהו נושא בעייתי ותודה לחברי פורום כמו רותם קציר שתורמת מנסיונה היתרון של דאיבונקס שאינה קורטיזון ויעילה כמו בטקורטן גם אלפוסיל-שהוזכר- אינו קורטיזון יש טיפולי פוטוטרפיה-הקרנות במנורות שמחקות את השמש לעיתים בשילוב כדור שנבלע קודם ``פובה`` היזהרו ממכונים פרטיים עם הבטחות טובות מדי יש גם טיפולים בכדורים שמעכבים את חלוקת תאי העור שמואצת בפסוריאזיס כמו MTX או NEOTIGASONE אלו מחייבים בדיקות דם ומעקב יש טיפולים שונים ויש לראות מה מתאים לגופו של עניין באותו הזמן בברכה ד``ר יניב

o1

New member
תודה ד``ר יניב B-) /עוד שאלות

רציתי בבקשה לדעת כמו כן,אני מורח כבר המון זמן אלוקום על איבר המין ופוליקוטאן בפי הטבעת איזה טיפול יכול לגמול אןתי מלהמשיך במריחות האלו? כמו כן כתבתם שיש אפשרות לטיפולים בים המלח איזה טיפול ישנו שם ואיך עושים את זה? המון תודה לך על התיחסותך יום טוב וחג עצמאות שמח o1

dr_yaniv

New member
טיפולי פסוריאזיס

בכל מקרה עדיף להימנע בשימוש ממושך בקורטיזונים אפילו קרם לחות או משחה לטוסיק לתינוק יכולה להועיל לטיפול ספציפי םנה לרופא המטפל בברכה ד``ר יניב

וברפואה אלטרנטיבית

אפשר למרוח שמן עץ התה (בבתי מרקחת למיניהם, עשרים טיפות של תמצית עץ תה לתוך 20 מ``ל של שמן שקדים) שמעתי שזה עושה נפלא לעור.

למעלה