אופס, הקישור לא עבד - אז הנה הטקסט
כולו, בעזרת "העתק והדבק": ************************ לאור היקרה, ************************ אני מחזק את ידייך בתקופה קשה זאת ומאחל לך שהיא תהיה קצרה... והופ, הנה, היא כבר מסתיימת... להרגיש רע מאוד זה דבר נורא; אני יודע. נוראאאאאאאאאא!!! אבל נכון שבשניה זו ממש את מרגישה טיפ-טיפ-טיפה יותר טוב מאשר לפני כמה שעות?!?! שימי לב להבדל!!! טוב, אני יודע שזה לא זה, אבל... אולי קצת תקווה תעזור. אני אספר לך שבמשך שנים הרגשתי ח-רא! הרגשתי בתוך תהום עמוקה. זה היה נורא. אבל מה שהכי נורא היה, שככל שהתאמנתי וניסיתי לצאת משם, בסוף תמיד הייתי חוזר למטה. והכי מרגיז ונוראי היה הקטעים האלה שנדמה היה לי שאני כבר בחוץ - ואופס, המציאות טופחת לי על הפנים. התחושה שלי היתה של-עו-לם לא אצא משם. היתה גם מידה של אופטימיות ונחישות וכוח התרסה אל מול ה"שחור". התחושה שלי היתה שאני כולי מלא עיוותים, שאני חולה נפש. הדכאון וה"שחור" היו גדולים יותר מכל דבר אחר. שחיתי בהם, צללתי בהם - ושום אור שבעולם, חזק ככל שיהיה, לא יכול היה להאיר ליותר מאשר זמן קצר. גם כאשר חוויתי מצב רוח טוב או "הארה", בתפנית הבאה של המודעות הייתי צונח שוב ל"שחור". לא היה לי כל סיכוי. בתוכי, כך הרגשתי, הכל רקוב, שחור, קודר, חסר סיכוי. והרגשתי כאילו המאבק שלי הוא כמו יחידה קטנה ומובחרת, בתוך תוכי, מעין קבוצת גרילה עקשנית ואיכותית (עם גאוות יחידה והכל!), שחותרת בהתמדה תחת שלטון החושך, נאבקת כדוד מול גולית, פעולה אחר פעולה (אח, היו ימים אצלנו בפלמ"ח...), מפתחת טקטיקות, משתכללת, מתעצמת, מתמידה... ...זה נראה היה מאבק חסר סיכוי, אבל היתה לנו גאוות יחידה, היתה לנו אופטימיות בלתי-אפשרית, היתה לנו מטרה, זה היה הבית שלנו - ולא הסכמנו שאף אחד ייקח אותו מאיתנו (למרות שמעולם הוא לא היה שלנו באמת). וזה קרה די בבת אחת. עברתי לאור (כמוך). אחרי שנים של נסיונות סרק, שהסתיימו תמיד בנפילה מכאיבה יותר ויותר, מצאתי את עצמי בחוץ. אור, שמש, אהבה, צחוק, אופטימיות, הנאה אינסופית, הבנה - הכל היה שם. ולפתע הבית הוא שלי; אני גר פה, אני עושה פה מה שאני רוצה, מסדר אותו איך שאני רוצה. ופתאום החיים יפים. מחייכים. מלטפים. מחבקים. ופתאום כל מה שאני רוצה שיקרה, יכול לקרות. כל האופציות פתוחות. אני מסובב את הראש ולאן שאני לא מסתכל אני רואה רק תפריטים... מה אני רוצה? ואני רק צריך לבחור... נכון, זה כואב, זה חרא, זה קשה. וזה נמשך שנים - אבל בסוף מגיעים החוצה. וזה שווה את הכל. גם את תגיעי לשם!!! פשוט תזכרי שלושה כללים פשוטים: כשאת מרגישה טוב את מרגישה טוב, זו לא אשליה. ההרגשה הרעה היא אשליה, גם אם היא נמשכת רוב הזמן (כי בעצם מהותה היא "חוסמת" אותך); הרגשה היא רק הרגשה. את אמנם חווה אותה, אבל היא יכולה לקפוץ לך (את יכולה לעשות מה שאת רוצה); כל דבר שאת עושה הוא כוח. כל פעולה שלך היא כוח, כל מחשבה שלך היא כוח, כל מלה שלך היא כוח, כל הבעת-פנים שלך היא כוח. יש לך כוח עצום. ע-צום. לכל אדם יש כוח עצום (אבא שלי שינן לי את זה כל החיים ועכשיו הוא לומד אצלי... איזה כיף לי?! ). השתמשי בכוח שלך כדי להחזיר לעצמך בהדרגה (זה הדרגתי, אין מה לעשות) את השליטה שלך בחיים שלך, את החלומות שלך (!!!!), את האושר שלך, את הרצונות שלך (שלך!!!! יש לך רצונות משלך!!!!). או-קיי, אז את מרגישה ח-רא. או-קיי. זה המצב כרגע, בשניה זו. עובדה. זה ה"עכשיו" שלך, זה הרגע הנוכחי. את קוראת את מה שאני הקלדתי, סביבך יש קירות, מולך צג המחשב... איזה מחשבות עוברות לך כרגע בראש? מחשבות של יאוש? אם-כן, זוהי מוסיקה לא נעימה. חייכי עכשיו! בפקודה! כן!! ברגע זה ממש, העווי את שרירי הפנים בחיוך. זאת התעמלות טובה. הרגישי את ההרגשה הרעה שלך. אף אחד לא עומד להתכחש לה. מותר לך לחייך אפילו כשאת מרגישה רע. תגידי לה את זה. זכרי: הבעות פנים ומלים אינן רק ביטוי למשהו, הן גם פקודה למשהו, דרך למשהו. מדוע את סבורה שלא מגיע לך להיות מאושרת?! מדוע את חושבת שמגיע לך עונש?! מדוע את מאמינה שמגיע לך לסבול? שלא יכול להיות לך טוב? בסדר, אני יודע שאת מכירה את עצמך טוב יותר ממני, אבל כולנו עושים טעויות (כל הזמן) וכאשר הטעויות שאנחנו עושים הינן קשורות לדעה שלנו על עצמנו ו/או על החיים שסביבנו, המחיר שאנחנו משלמים עליהן הוא מאוד לא נעים. זאת האמת על עצמך: - מגיע לך ליהנות, אפילו ברגע זה ממש; - מותר לך אחרי הישיבה על המחשב לעשות מה שאת רוצה במשך שעתיים ורבע (לעזאזל התוצאות... לעזאזל התוצאות אמרתי!!!!! מה כבר יכול לקרות?!?!?!); - הלחץ שאת מרגישה מבעלך או מעצמך או מכל אדם אחר - את לא חייבת לחיות איתו! את יכולה להפר אותו, כמו שמפרים חוזה דרקוני! - כל דבר שלא מוצא חן בעינייך בסיטואציית החיים, את יכולה להפר את הסעיף הזה בחוזה, כמו שילדים עושים: "שוברים את הכלים ולא משחקים!" - את בנאדם מדהים, עם יכולת יישום מדהימה של דברים שאת קוראת ושומעת (אחרת לא הייתי כותב לך את כל הדברים האלה...); - את בנאדם מדהים, מלא באהבה ובנתינה וברגישות ובאכפתיות ובכושר-ביצוע ובחוש לאסתטיקה ובכוונות טובות מאוד; - מגיע לך להיות אהובה. אור, מגיע - לך - להיות - אהובה! שמעת אותי?!?! - יש המון המון אנשים שאוהבים אותך, עד כמה שאת מרשה להם (ואת בהחלט מרשה להם במידה לא מבוטלת!). אני אחד מהם . וגם אנשים נוספים בפורום הזה. - את - הכל טמון בך - ברגשות שלך, במחשבות שלך, בכמיהות שלך, בכאב שלך, בפחד שלך, באמונה ובחוסר-האמונה. את אוצר; אוצר מהלך על שתיים. והחיים סביבך הם החיים שלך - והם עמוסים באפשרויות ובלמידה ובהתפתחות ובאהבה. - מה בעלך יכול לעשות לך? האם הוא מכה אותך פיסית? אם כן, עזבי אותו מיד. אמרי לעצמך: "נענשתי מספיק על הטעויות שעשיתי בחיים. מרגע זה ואילך, מגיע לי רק ליהנות". אל תחשבי בכלל "קדימה" בקטעים האלה. לא מגיע לך לסבול ואף אחד בעולם לא יכול לפגוע בך בניגוד לרצונך. זוהי אמת. ויש עוד ריבוא אפשרויות, כי זוהי משמעות החיים שלך: אפשרויות. - החיים שלך הם כאן ועכשיו. כל מה שקרה בעבר קיים רק בזכרונך, בדמיונך, במחשבותייך. זה מושך אותך כלפי מטה, אבל זה רק במחשבה. את יכולה להרפות מהמחשבה. - אני אוהב אותך - ואני אשמח לחבק אותך בכל עת, כאן או במימד הפיסי (כגון בפגישת הסרט של הפורום!... זה מגיע לך, את יודעת? ). זאת היתה חלק מהאמת על עצמך. מה שלומך?!? באהבה, בן