רע לי קשה לי

אני מקנא בך

על היכולת שלך להתאהב. מי שהתאהבה פעם אחת ויותר בודאי תתאהב שוב. החיים מלאים אהבות ואכזבות. אני כלל לא בטוח שכולם חוו אהבה אמיתית כמוך. זה לא צריך לנחם, זה רק מעיד על היכולת שלך. את לא צריכה לוותר עליה ואני גם לא בטוח שאת יכולה. לגבי האהבה הנוכחית. חסרים בה כנראה תנאים בסיסיים על מנת שתתקיים. עניין הכהן פחות משמעותי מעניין הילדים או פער האמונה. רווק ללא ילדים בוודעות ירצה ילדים ועל זה הוא לא יתפשר.

דידל2

New member
האהבה מתגברת על כל הקשיים

האהבה קושרת אותנו זה לזה לנצח, נוצרנו זה למען זו, לא נוכל לחיות בלעדיה, היא קיימת או שאינה קימת.

לוטוס22

New member
אל תקנא בי עכשיו לא כדאי

אבל אתה בהחלט צודק חסרים התנאים הבסיסיים . אוח מה הגיד שאני נכנסת לקרוא ולקבל כוחות מחדש גם הלילה בצורה שונה. קוראת מה שכתבו לי כולם אתמול בלילה בשביל להתגבר

רק

לבכות אישה. עד תום הדמעות רק לפרוע לכאב את החוב עד כלות כל הכוחות עד היותך בועה גדולה של ריקנות אולי אז תוכלי מחדש אולי תוכלי... לבכות אישה לבכות כי את הרי פיתום בלעדיו בלעדיו... |מאיר אריאל | ואת ת ו כ ל י !!! כי אין כמו ה
זמן...

אין נוסחת פלא../images/Emo10.gif

מצטערת. בכל מקרה זה תהליך שצריך לעבור, מן תקופת אבל קטנה,שסופה הרצוי הוא להשתחרר לגמרי ממשקעים וממחשבות .

shir61

New member
תפילת השלווה בחתימה...

היי, לפני הכל מאחלת לך שיבואו ימים טובים יותר... הרגשתי צורך לתקן את הניסוח שלך בחתימה שלך (תפילת השלווה)- אולי זאת לא טעות מקרית ואם תכירי בטעות הניסוח תביני שהחיים לא נבנים ומתקיימים רק על כח והבנה... תפילת השלווה בניסוחה האמיתי: אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם אומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי ואת התבונה להבחין בין השניים אמן! בהצלחה.

לוטוס22

New member
תודה מאמינה שכל יום שונה

אני מעדיפה את הכוח מוותר לי לשנות
.אני זקוקה לכוחות להתגבר כעת.השלווה תגיע אחרי שהתגבר.ולבסוף האומץ להתחיל שוב מחדש.לכן אני כתבתי את זה,

בחיים אין ואקום לוטוס

לוטוס ברגע שמישהו אחר יעניין אותך ויתפוס את מקומו. ככה זהבחיים אין ואקום וגברים זה כמו אוטובוס יגיע עוד אחד.

מימדיו של מבוי סתום....

מה עדיף? רע וקשה שהוא זמני או מבוי סתום שהוא קבוע? את נמצאת היום במקום שהוא תחנת יציאה הרגע עלית על רכבת שלוקחת אותך ממקום מגורייך הנוכחי אל הלא נודע. את נוסעת אל מחוז חדש שאינך מכירה ולא ביקרת בו עדיין אינך יודעת איך ועל איזו רגל תנחתי שם והשילוב של החשש מהלא נודע עם כאב הפרידה הוא קשה. את מתגעגעת לטוב והבטוח שהיה לך,וזה אך טבעי. אך עלייך לשים לב לנקודה מסוימת ההחלטה שקיבלת לעזוב מצינת משהו חשוב משהו שכתוב בין שורותייך גם מבלי שפירטת אותו בכלל. את יצאת ממקום בו הגעת למבוי סתום והיית תקועה בו, מבלי יכולת לזוז. שם לא קיבלת את מה שבאמת היית צריכה והסתבר לך אפילו גרוע מכך שגם לעולם לא תוכלי לקבל, וזה לא יתקיים לעולם. לכן, על אף ולמרות חששותייך ואי הודאות שצופן העתיד החלטת לקום ללכת, ולא לחזור. ואם אני קורא היטב את דברייך, גם מהיום והלאה את שלמה עם החלטתך. לכן, לשאלתך מתי זה יעבור לא אוכל לתת תשובה מלאה אלא לענות תשובה שכבר ענו לך גם אחרים: זה יקרה כאשר תשלימי עם התהליך, וזה הליך הלוקח זמן ואנרגיה. אך מקווה שאולי דברי הבאים יוסיפו לך מעט אנרגיה ואולי אפילו יעזרו לך ולו במעט בביצוע והשלמת התהליך בהצלחה. זכרי, שמה שאת מתגעגת אליו למעשה לא קיים ולא היה באמת קיים. את מתגעגעת למה שרצית ולא היה לך בקשר הקודם ומאוד סביר גם שאל מה שאת מאוד רוצה שיהיה לך בקשר הבא קחי את אנרגיות הגעגוע הזה והשתמשי בהם כדי ללמוד להעריך את מה שיש לך עכשיו שאולי כרגע נראה לך כריק (ואקום) אחד גדול אך למעשה החלל הגדול הזה שעומד לפנייך ואינך יודעת כרגע כיצד להתמודד איתו הוא בעצם המקום שנפתח והתפנה מיוחד עבורך ועבור עתידך בו תבני מה שיהיה טוב בשבילך ואם מימדי המקום הפנוי הזה נראים לך גדולים למידותייך זכרי תמיד שגודל החלל הוא כמימדי הסתימה שחסמה אותך ויצרה את המבוי הסתום שזה אך יצאת ממנו. מאחל לך הצלחה יניב

לוטוס22

New member
כמה שאתה צודק

דבריך נותנים לי חוזק להמשיך ולראות אחרת את המצב תודה

mali111

New member
לוטוס היקרה

אני במצבך בדיוק. אני גרושה + 2, הוא רווק. התחלנו גם כקשר לא מחייב וזה התפתח, לפחות מבחינתי, לאהבת חיי. עכשיו הוא לא רוצה מחוייבות (היינו יחד 3!! שנים - on and off), אני מאשימה רק את עצמי בקושי הזה, כי בכל פעם שאחד מאיתנו אומר שזה נגמר, הוא מתרחק, ואני זאת שיוצרת קשר ומתחילה את גלגל הכאב מחדש. אני חושבת, כמו שמעוף כתב לך, שזה ייגמר כשאנחנו נחליט שזה ייגמר. הבעיה שאני לפחות עדיין לא הבנתי איך אפשר לגמור את זה, איך אני יכולה להוציא אותו מהראש ובמיוחד מהלב, איך אפשר להפסיק לאהוב?? ניסיתי לצאת עם גברים אחרים וזה לא הלך. מצטערת, זה לא מכתב עידוד, זה מכתב הבנה. חיבוקים ונשיקות, היי חזקה. מלכה.

לוטוס22

New member
מלי

הייתי חייבת להפסיק.למרות שאני מתגעגעת אוהבת כבר לא יודעת איך לקרוא לזה,אבל החלטתי ויודעת מה המחשב,הקופסא הזו שמונחת מולי.לא העליתי אי פעם בדעתי שיעזרו לי כאן כל אחד בדרכו המיוחדת. ברגעים של החוסר אונים העצבות והלבד,אני נכנסת בלילה וקוראת את התגובות שכתבו לי.קוראת את הסיפור של מעוף קוראת את עירית את קטלנית וזה מה שנותן לי כוח להמשיך האמת כל התגובות הם מסר שופע אהבה ותמיכה וחיזוקים.כל אחד כתב בדרכו המיוחדת, זה תלוי בך מה שתחליטי.להמשיך לעזוב אני מעדיפה לסבול עכשיו קצת ולצאת מקווה בשבילך שיהיה לך טוב

למעלה