רע לי קשה לי

../images/Emo45.gif

אוהבת את נותני העצות האלה שחותכים ימינה ושמאלה כאילו כלום.רק להחליט!רק לעזוב!תחתכי!תעזבי!תזרקי אותו! כמו ורדה רזיאל ז'קונט.ואם את לא סימן שאת לא בסדר!זה תלוי בך! עצות שרק מורידות אותך וגורמות לך להרגיש לא בסדר כשאת לא 'מצייתת' לעצות האינסטנט האלה. לוטוס-את בסדר גמור.כל דבר לוקח זמן והרבה זמן.ללב חוקים משלו ואין בו הגיון בדיוק כשם שלרגש אין הגיון.על אחת כמה וכמה ההגיון של אלה שמנסים לחנך אותך ולתת לך הוראות הפעלה בשקל.הרשי לעצמך להתפרק לבכות וליילל וכשזה יעבור-זה יעבור.את בסדר גמור וזה אנושי לגמרי. אבל זה גם באשמתך:כדאי לדעת גם מה לבקש בפורום כזה.תמיכה חיבוק או רגישות בהחלט כן.עצות?ממש לא.אף אחד לא יודע באמת איך לנהל את חיי הרגש שלו ובטח לא את חיי הרגש של האחר.הכל נסוי ותעייה. אבל עצות הכי קל לתת ואפילו פתגמים.בעיקר אם חיי הרגש שלך מושלמים.כאילו.

לוטוס22

New member
פילוסופית תודה../images/Emo24.gif

הרשיתי לעצמי לבכות הלילה.וגם להיות במצב רוח לא משהו היום.להתפרק זה עוזר לבסוף נרדמתי לכמה שעות.למרות שהגעגועים לא מרפים, תודה

Kטלנית

New member
לוטוס יקרה../images/Emo24.gif

קשה לך
גם לי
לך קשה כי את עוד אוהבת ולי קשה כי אני סובלת איזה חבל שאין איזה כפתור פלא שאפשר להשתמש בו בכאלו מצבים וחבל שאין איזה טבלת יאוש שיש שם את היום הזה שמסומן בעיגול אין לזה תאריך אין לזה זמן מוקצב זה משהוא שב
לאט לאט חמודה הרבה סבלנות את מסוגלת את יכולה תאמיני בזה זה נותן הרבה כוח מתוקה חייבות להיות חזקות עם כל הקשיים להחזיק חזק חזק ולחשוב טוב בתקווה שיהיה טוב תראי מה כתבתי היום ותביני שקשיים הם קשיים כל אחד "ושק הצרות" שלו הרבה כוח מותק

לוטוס22

New member
קראתי את מה שכתבת.אני מצטערת

בשבילך.
החיים האלו באמת קשים מהרבה בחינות,באמת צריך כוח להכל אוףףףףףףףףףף למה למה נתתי לעצמי להתאהב .קמתי בבוקר אחרי לילה ללא שינה ובקושי אני מתפקדת, לא בא לי לעשות כלום לא מצליחה להתרכז בספר או בטלויזיה .אסור להתאהב אסור ,כי בסוף זה נגמר וזה כל כך כואב

../images/Emo24.gif לוטוס הזמן ... ../images/Emo24.gif

הוא התרופה שולחת לך ים של חיזוקים הרבה כוח וסובלנות

Kטלנית

New member
מאמי .... עיצה ../images/Emo98.gif

"לעולם אל תגידי לעולם" באנגלית זה נשמע נהדר אבל אני דסלקטית באנגלית כתובה
יכולה להבין אותך ומה את מרגישה מאמי תסתכלי על החתימה שלך מתוקה ותפנימי
לילה - טוב

יערית

New member
לא רוצה להיות קשה איתך

אבל המשפט "למה להתאהב?למה נתת לעצמך להתאהב"? נשמע ילדותי ולא מתחבר לי כשאת מדברת על קשר מיוחד שהיה לך עם בחור. תאמרי תודה שחווית אהבה ,תאמרי תודה שגם את טעם האכזבה חווית,תאמרי תודה כי יש כאלו שכלל לא היו בנעלייך,תאמרי לעצמך עוד משהו חשוב: אני בסה"כ בן אדם,מותר להרגיש הכל מהכל בסקאלת הרגשות,הכאב לא צריך לסגור אותך מלרצות להרגיש זאת בשנית ובשלישית{למרות שאני מאמינה באהבה גדולה אחת בחיים}. קדימה הופ על הרגליים...או על הריצפה,לתת לגיטימצייה לאישה שבך להרגיש מה שבא לה.

../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מה שאמרת ויותר מזה.אנתיתזה לכל העצות המיופיפות שנתנו פה קודם וזרקו את האחריות עליה.

לוטוס22

New member
יערית תודה .את צודקת

אתמול הייתי על הריצפה,הייתי באפלה מוחלטת היה לי כל כך רע בנשמה. כן אני אהבתי ואוהבת אותו עדיין.ומקווה בשבילו שיהיה לו רק טוב בהמשך הדרך שלו,למרות שהחליט לא לחזור אני מבקשת מאלוהים שיתן לי את הכוח להתגבר ולהמשיך . אני ניזכרת במה שעשינו יחד באכפתיות,ביחס אהבה היא יפה להרגיש לרצות לעניק אחד לשני,מאחלת לכל אחד\ת להרגיש למרות שזה כואב ,אבל כרגע נשאר לי רק לב שבור

maof

New member
וואלה ../images/Emo13.gif

תן לי ת'תקווה לקבל מה שאין את הכח לשנות מה שכן בואו נמשיך, החיים לפנינו לא מאוחר כי מחר יום חדש החלום יגווע אם נאבד את התקווה אז הושיטו יד לאהבה (תקווה סאבלימינל) מעוף

לוטוס22

New member
מעוף נכנסתי לקרוא שוב מה שכתבו לי

אתמול בלילה.לראות את הדברים כמו שהם אני משתגעת ממחשבות .אז בחרתי בדרך משלי להתגבר כך .

maof

New member
עבורך../images/Emo39.gif

שיר שאני אוהב את המילים שלו... אל נבקש הכל לדעת אל נסתקרן לגבי המחר יש לפעמים שסיבה לא נודעת יש לפעמים שנבצר הדבר

לוטוס22

New member
תודה

המילים נכונות מי אנחנו שנדע .נסתרות דרכי האל עוד יחשבו אותי אנשים כאן למטורפת טוב שלא מגיבים לי

יערית

New member
יפה יפה אישה

את יודעת אני היתפלשתי בריצפה כמה שרק בא לי,הישתפשפתי איתה עד שהרגשתי שמכירה כל סנטימטר מרובע בה,כל פצפץ קטן בה הכרתי ומשם פתאום התחלתי להרים את עצמי ולראות דברים מזקיפותי,מה שרואים מלמטה לא רואים מלמעלה
חווית אהבה וכך גם אני ,חווית כאב וכך גם אני, את עם לב שבור ואני טוענת שהלב נשאר שלם, אך התיסכול על כך שדברים לא הולכים כפי שאנחנו רוצים ומאחלים לעצמינו יוצר את הכאב הגדול הזה. אבל הקייס שלי זה לא הקייס שלך,אצלי אהבה תמיד קיימת, תמיד אוהב אותו עד קצה העולם ובחזרה,גם אם הוא לא לידי.{בעצם הוא תמיד לידי
} בהצלחה מתוקה "מתוך עולמות שבורים היא צומחת".

הזמן ירכך את הכאב.

זה טבעי שתתגעגעי. זה כואב. את מתגעגעת. הלב נקרע. אין מה לעשות. אלה הם החיים. כמו שחיוך, שמחה הם חלק ממאגר הרגשות ואת מקווה שלעולם לא ייגמר.. כך גם למרבה הצער, עם הכאב, הצער, הגעגוע. אבל, זה ילך וידעך. כמה שקשה לך להאמין בזה עכשיו. זה יקרה. אל תדחיקי את הכאב. אל תתעלמי. תני לו לכאב לבטא את עצמו. זה בסדר. זה קרה/קורה לכולנו, כמעט מידי יום... בסוף הוא יעזוב אותך (הכאב) וילך לשכון אצל מישהו אחר....

ספיישיל

New member
אחחחחחחחחחחח

כמה שזה מוכר.... הלב ניקרע כי אהבת אותו. העסיקי את עצמך כמה שיותר.כמו תוכנית גמילה והזמן רק ירפה את הפצע.

למעלה