רע לי .. חדשה פה

רע לי .. חדשה פה ../images/Emo7.gif

תגידוו מה אפשר לעשות בעיניין שהחיים רעים ? מה אפשר לעשות שכבר אין שמחה ? מה אפשר לעשות חוץ מלנסות להזיק לעצמי ? מה אפשר לעשות כדי להיעלם מפה ? להפסיק לנשום ? להפסיק לפקוח את העיינים כל בוקר ? מה עוד אפשר לעשות רק ביביל להיעלם מהעולם המחריד הזה .. ולא להיות פה יותר ? לא לסבול ? מה אלכוהול ? עוד כמה אפשר לשתות ? מה חשיש ? באנג ? כמה עוד אפשר ? נמאאאאאאאאס ! אז עכשיו אני שואלת מה נשאר עוד מהחיים ? יום יומיים ? תלווי בי !

שירשולי

New member
../images/Emo201.gifברוכה הבאה....ו../images/Emo201.gif

את בעצמך אמרת: להפסיק לשתות-יהיה יותר טוב להפסיק לחשש-יהיה יותרטוב תנסי לראות מה את כן יכולה לעשות כדיי לשפר את אייכות חייך למה את לא רוצה להיות פה??? נשמח אם תשתפי יותר.... ובינתיים תחזיקי מעמד.

יהיה טוב ?

יהיה טוב אבל לאין עוד נגיע ? לדברים יותר גרועים ? אני כבר לא עומדת בזה !

שירשולי

New member
ישנם המון דרכים לטיפול...

השאלה מהיא הבעיה שתפי אותנו ונוכל לעזור,יותר.

הבעיה היא שאני שונאת את המשפחה שליי

אני שונאת את המשפחה שליי נמאס ליי כבר.. הם לא מאמינים לי שאני רוצה לחיות ! הם לא מיחסים אליי בכלל לא אכפת להם באיזה מצב אני .. אני לא יכולה יותר עם זה ץץץ עם הכאב ץץ עם הסבל .. עם הבדידות ! אני רוצה שהם יעזרו לי יתמכו בי ויפסיקו את התמכרויות שליי.. כמה עוד אפשר ? אז לשתשות שתיתי סם לקחתי נרגעתי נייהיה תחושה טובה תחוששה שהכל נגמר ואחרי שהכל עבר שוב הדיכאון מהחיים שיכלו להיות יותר טובים ! רעע ליי ! אני לא רוצה להישאר פה יותר ! אני רק רוצה שיעזרו לי כי אני לא יכולה לבד.. לא יכולה לפסיק את זה לבד .. לא יכולה ! מה אני רוצה עוד רק שיתיחסו אליי ויראו אותי .. שאני זקוקה לתמיכה מהם ! גם אם אמרתי שאני בסוף התאבד הם לא התייחסו .. גם אם פגעתי בעצמי .. הם אמרו שזה יעבור .. למה ? רע ? לי ? כל כך ?

שירשולי

New member
בוקר טוב מתוקה...

אם כל כך רע לך אוליי את סןבלת מדיכאון כל שהוא אוליי תלכי,לטיפול פסיכולוגי/פסיכיאטרי. אני בטוחה שזה יקל עליי ויעזור לך,להיתמודד. תחזיקי מעמד. אני בטוחה שמישפחה זה,לא דבר רע. שיהיה לך יום נפלא.

לאא

לאא אני לא צריכה טיפול.. אני לא הולכת לשום טיפול ! רק רע לי ! אני לא יכולה לסבול אותם עוד .. הם לא מתיחסים אליי בכלל , הם לא רואים אותי .. ואני זקוקה לעזרה רק מהם .. אבל אם זה לא יקרה בזמן הקרוב אז כבר יהיה מאוחר - אני יודעת !

העניין פה זה ההורים או את?

את מוכנה להקריב את החיים שלך, ובלבד שההורים שלך ישימו לב ויעזרו. ממה שאת כותבת פה נשמע שהדגש הוא לא רק על הכאב הכללי שאת חווה בחיים, אלא בעיקר על העדר התמיכה של המשפחה. נשמע שכבר ניסית הכל - פגעת בעצמך, איימת להתאבד, והם לא הגיבו כמו שקיווית. כנראה שההורים שלך לא יודעים כרגע איך לתת לך את מה שאת צריכה. אני נוטה להאמין שזה לא מחוסר אהבה, אלא כי הם פשוט לא יודעים איך להתמודד. עם כל הכאב שבזה, ייתכן שלא תוכלי לשנות את המצב. לפחות לא כרגע ולא באופן שאת מנסה לעשות את זה. נראה לי שבנקודה זו בחייך, שאת אמנם עדיין צעירה אבל כבר לא ילדה, זה הזמן להסתכל ולהבין שאלה החיים שלך והם בידיים שלך. אם תעזרי לעצמך - עוד תוכלי לחיות חיים טובים. יש אנשים שהיו במשבר עמוק ויצאו, גם פה בפורום. זה אפשרי. את צועקת להורים שיעזרו לך, ואת יכולה לצעוק ככה עד שתמותי, אבל אולי הגיע הזמן להפסיק לצעוק, לקום, ולהתחיל להבריא את עצמך. הבחירה היא שלך אם רק תסכימי לקחת אותה. אל תוותרי על ההזדמנות שלך לחיים בגלל הקושי של הורייך. קומי ותמצאי לך דרך, ובעתיד, כשתהיי חזקה יותר, אולי תוכלי לשקם גם את הקשר עם ההורים.

אופירA

New member
מנהל
רע לך מאוד - אין ספק

זה נשמע מכל מילה שאת כותבת. עלי לומר לך, הגם שאולי דברי לא יישמעו - שאת בחברה טובה ורחבה מאוד, של ילדים שלא מובנים על ידי ההורים שלהם, ילדים שנמצאים במצוקה וההורים שלהם לא שומעים ולא רוצים לשמוע גם דברים מפורשים, ילדים שמנסים לפגוע בעצמם כזעקה לעזרה, אבל אין מי ששומע אותם, כי ההורים לא רוצים לשמוע כי הם לא מסוגלים להשתנות, גם אם הילד ימות או יפגע בעצמו קשה. את צריכה להבין שההורים שלך לא מסוגלים להשתנות. ברור שאת זקוקה לטיפול משפחתי - שכל המשפחה תלך איתך לטיפול כדי לעזור לך, כי זה הדבר הנכון לעשותו. כשלילד יש קושי גדול, כל המשפחה צריכה ללכת לטיפול, ולא הילד. הבעיה אינה של הילד, אלא של ההורים שלו. אבל את צריכה להבין שההורים שלך לא מסוגלים להשתנות. הם מוגבלים. הם חסרי כוח. ומי שסובל - זו את. לטיפול הולך מי שסובל, גם אם הסבל שלו נגרם ממישהו שמתעלל בו. כי הוא צריך ללמוד בטיפול איך להתרחק מהמתעלל ולהינצל מהמצב שבו הוא קורבן למתעלל. שימי לב שאת מאפשרת את ההתעללות בך, ומתעללת בעצמך כתגובה להתעללות בך. לשם כך את צריכה טיפול. לצערי, אם לא תתעוררי ותשני את הגישה שלך, ותביני שאת צריכה טיפול - לא יקרו דברים טובים, כי ההורים שלך בוודאי ובוודאי שלא יתעוררו ולא ישנו את הגישה שלהם. זו רק את, או אף אחד אחר. קומי ותצילי את עצמך מפני עצמך.

אני לא עושה

כלום לעצמיי ! זה הכל נעשה לבד בלי שליטתי .. מה אני יכולה לעשות .. אני לא מתכוונת זה קורה לבד !

אופירA

New member
מנהל
ברור שאין לך שליטה

וזה בדיוק המצב של קורבן למתעלל. וזה בדיוק המצב שאת צריכה להציל את עצמך ממנו, ע"י שתפני לטיפול, למרות שאינך אשמה בהתעללות, ולמרות שהאשם לא רוצה לגשת לטיפול ולעזור לך. טיפול לא מטפל באשמים ובצודקים, אלא מטפל בסובלים ובהצלתם מהסבל. תהיי חכמה וגיבורה, ותלכי להציל את עצמך מציפורני הסבל הנורא.

אופירA

New member
מנהל
בואי נחשוב מה את כן יכולה

האם את יכולה להתרחק מהבית? ללמוד בפנימיה או להיות פעילה רוב הזמן מחוץ לבית, בלי להיות בקשר עם ההורים מלבד ההכרחי המינימלי? האם את יכולה לעבוד מחוץ לשעות הלימודים? מה את יכולה לעשות כדי לשפר את הרגשתך, ומה יכול להרגיש לך מקום בטוח וטוב יותר בחייך? איך את יכולה למלא את החיים שלך באופן שיסיח את דעתך מהכאב, עד שתתבגרי ותתחזקי? מה הכיוונים שחשבת עליהם?

../images/Emo10.gif

אני כרגע לא נמצאת בבית ..בדך כלל יום יומיים אני בבית .. אני לא ישנה בבית (גם בכללי) ואיפה שאני "ישנה" אין חשמל.. אפשר להתכתב בפרטי בבקשה ?

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

נקרא שאת נמצאת כרגע בסערת רגשות. אולי שווה להתחיל מההתחלה, לראות תובנות חדשות ואולי למצוא את האור בקצה המנהרה. החיים לא כאלה גרועים, צריך רק למצוא את החיובי בהם-שזה לא קל, אבל אפשרי. אנחנו פה כדי לעזור לך. חג שבועות שמח!

לא שווה כלום !

לא שווה להתחיל מהתחלה ..רק חרא ! איך אפשר בכל להתחיל מהתחלה ? היחס שלהם אליי לא ישתנה גם אם אני ימות ! אני זקוקה לעזרה אני יודעת ..אבל רק עם ההורים לא לבד..

ומצד שני-

לשבת ולרחם על עצמך, ולסרב לכל הצעה שמציעים לך לא יקדם אותך במיוחד (וזה, לצערי-מניסיון). רע לך במצב בו את נמצאת כרגע, עשי משהו כדי לצאת ממנו.

tailka

New member
.....

לא פשוט בכלל כל הדבר הזה שנקרא חיים ... ואנשים ובמיוחד משפחה זה יכול להיות לפעמים כזה עול ... אבל יש משהו (או משהו ) שאוהב אותך .. היום הלכתי לפגוש חברה ובבוקר פגשתי חתול קטן אפור ומלוכלך ... והוא ממש רצה לחיות הוא ילל בלי קול שתה בקושי את המיים שנתנו לו ולא ויתר על החיים ...וזה היה פשוט כל כך מעורר השראה ... שאם הייתי יכולה לקחת אותו אליי הביתה הייתי עושה את זה .. אבל אבשלי לא יודע איפה לשים חתולים ומה עושים איתם .. ולכי תספרי לו שחתולים במיוחד חתולים קטנים מוציאים ממני אמפתיה ואהבה .. כמו שנורא מעט אנשים מסוגלים .. מי מוציא ממך אהבה ואמפתיה ? אל תוותרי חבובה ....

למעלה