רע לי גופנית ונפשית!!!!!

spt Peper

New member
רע לי גופנית ונפשית!!!!!

יש לי דלקת עיניים ואוזנים הראש מתפוצץ מכאבים אבל גם ממחשבות תמיד אמרתי שאני שונא שלוקחים אותי כמובן מאליו אבל גם אני עשיתי את זה איך אומרים באמת בפעם השניה הכאב פחות גדול אבל כאן זה היה מסיבה אחרת לגמרי.. תמיד דמינתי בית וכלב אבל אסור לשקוע בחלומות שווא שזה לא הולך ואסור למשוך דברים שלא הולכים... חייתי באשליות ועכשיו אני סובל את כל המיץ של הכאב. אנשים אסור לכם לשקוע בחלמות ולשכוח לחיות את העכשיו ואת החיים שיש לכם משהו ביד תשקיעו בו ותגרמו לו לפרוח כי רק כך אפשר להמשיך או שהסוף יהיה כמו שלי. עכשיו נגמרו הדיבורים. משפט אחד שתמיד חוזר ונאמר אך לעולם לא מתגשם אולי הפעם זה יהיה שונה המשפט שהביא חלום יהיה למציאות. כל פעם שיש איזה נקודת מפנה חיובית בחיים שלי תמיד בא איזה משהו מהצד ומפרק את הכל בדיוק כמו דומינו!!!! ולא זאת לא קלישאה זה באמת ככה! אני עכשיו כאוב ולבד ורק הזמן את מכאובי יכול לשנות

אויייייייייייייי נשמה שלי אתה כבר יכול להתנחם

לכל אחד מאיתנו - אפילו לגברת ספירס - יש ימים גרועים........ .............=)

לידו21

New member
ברוך הבא למועדון

הבן זוג שלי ניפרד ממני היום וגם אני מרגיש זוועה. אבל מה לעשות אלו החיים

spt Peper

New member
אמנם אני לא כל כך מכיר אותך אבל...

שיהיה לך בהצלחה בחו"ל ושתבין שזה לא יעזור אנחנו תמיד פה בשבילך.... בהצלחה אני רק אגיד לך שאני בחיים לא הייתי חושב על הצעד הזה גם אם הייתי בגילך אבל שוב מי אני שאגיד לך לא לעשות את זה... בהצלחה נשמה ממני יאיר

למעלה