רע לי בנשמה

עמית@

New member
יש דיכוי ארוך (מהיום ה21 למחזור)

ויש דיכוי שניתן כל יום ביחד עם הזריקות (דקא קצר, משאפים, גנרליקס), ויש דיכוי שניתן פעם פעמיים שלוש כשהזקיקים כבר גדולים (דוגמת צטרוטייד)

קליאו

New member
בקשר למשאפים

לא אמרו לי כלום רק להזריק דקפפטיל(איפוא מזריקים? בבטן?) ולבוא בעוד יומיים לבדיקת דם מה זה המשאפים האלה?

בולה101

New member
הי דנה../images/Emo24.gif

עוד לא עברתי הפרייה, אני באמצע טיפול ראשון אבל לא ידוע לי על מגבלות מהסוג שאת מתארת כאן. אני יכולה לספר לך על גיסתי שבהפרייה השנייה שלה גם כן באיכילוב הגיעה הבייתה לאחר ההחזרה ומרוב התרגשות החליטה לשטוף את הבית בחדווה והיום היא חובקת את תומר בן 4 חודשים. אני חושבת שהחששות שלך מגיעות ממקום אחר , מהפחד של הלא נוגע. בכל אופן נסי לחשוב מחשבות חיוביות ואופטימיות. דמייני את עצמך אמא. אני יכולה להגיד לך , ובאמת כמה שזה נשמע מפגר, שאתמול שחקתי עם הבעלול באמא ואבא, כן ואפילו קראתי להם בשמות - מאיה ואיתי. מאיה בואי לאמא ואיתי לך לאבא... אני מקווה שתתעודדי ואם את צריכה עזרה במשהו, אפילו לבוא איתך ביום השאיבה תודיעי. ועד אז סוף שבוע רגוע

דנה אא

New member
בולה , את כל כך חמודה

מכל הסיפורים, הכי התלהבתי משלך.

babywishing

New member
מצטרפת להמלצות של כולן

וכמובן
גם ממני, מקווה שאחרי שקראת את התגובות הדברים נראים פחות מאיימים והכי חשוב מקווה שהעצבות נעלמה ובמקומה נכנסה לה תקווה גדולה ואופטימיות
מחזיקה את כל האצבעות
להצלחת הטיפול

פריצית

New member
קצת עידוד דנה....

מצטערת לשמוע שרע לך ומקווה שהתחושות האלה יעברו לך מהר כי לדעתי אין ספק שכל התחושות האלה משפיעות על התהליך.... איתי בעבודה יש כמה בנות בגילך רווקות ואף יש כאלה שגרות בבנין ללא מעלית, שאלתי אותן איך הם מסתדרות ונאמר לי "מצויין"!!! לשאיבה הולכות לפעמים לבד וטוענות שזה בסדר גמור ולא גרוע כמו שזה לעיתים נשמע ולפעמים עם חברה או אמא אחרי ההחזרה הן מתפנקות לוקחות מונית ונהנות ממספר ימים בבית. מתמודדות עם המצב כל אחת בדרכה שלה. אני בטוחה שהכל נראה כעת נורא רע ומפחיד אבל אני מקווה שאת תמצאי את הדברים הקטנים שיעזרו לך טוב ושתדעי שאנחנו כאן בשבילך. תמיד ב ה צ ל ח ה

שירן55

New member
הי דנה ../images/Emo140.gif

כואב לי לשמוע את תסכולך וכאבך
. את יכולה לכתוב לי במסר מאיפה את ואם אנו גרות קרוב אשמח לסייע וללוות אותך בכל התהליך
מקווה שבפעם הבאה זה יצליח

למעלה