"רעשי עבודה" עם פדאלים..

shlomke4

New member
"רעשי עבודה" עם פדאלים..

היום התחדשתי לי ב Visual Sound Route 66 (חדש) וב- ProCo Rat2 (יד שניה). שני פדאלים מדהימים לדעתי, שעובדים מעולה ביחד.. אבל! כששמעתי את ה- Route 66 בחנות, וגם אצל המורה שלי (יש לו גם אחד..), הכל היה מושלם. כשהציוד אצלי בבית, פתאום יש המון "רעשי עבודה" (בבזזזזזזזז) מהמגבר, כשהאפקט פועל. מה גורם לרעשים האלה? מה עושים כדי להתגבר על העניין? יש לציין שהמגבר די מעאפן (FM25), וגם החיווט הוא לא מהיקרים.. השאלה אם שווה להשקיע מאות שקלים על חיווט איכותי? האם זה יכול לעזור? תודה מראש.

RoieL

New member
המגבר כנראה עושה את הבעיות

לפי דעתי שווה לך לשמור את הכסף למגבר טוב יותר, הפנדר ידועים באיכותם ה"לא משהו"ית. ותתחדש

איך המגבר עושה תבעיות אם הבעיות צצו

אחרי שהוא קנה את הפדאלים?? בכל מקרה תנסה להפעיל את האפקטים עם סוללה כל אחד בנפרד ותראה אם עדיין קיימת הבעיה. הבעיה היא מהשראות של מכשירי חשמל שונים שנמצאים קרוב אחד לשני.

RoieL

New member
הפדאלים יכולים ליצור

עומס על המגבר, לא? הוא אומר שהפדאלים עבדו מצויין אצל המורה שלו משמע אין בעיה בפדאלים.

לא, זה לא עומס אלא השראות של ספקי

כוח . אין בעיה בפדאלים אלא בשנאים וספקי כוח באזור המגבר.

terje

New member
גם לי זה נשמע כמו המגבר אבל

אני לא מת על ההכללות על האלה כשזה מגיע לחברה כמו פנדר ... בכל מקרה, שים לב שאולי זה הגיטרה שלך, אם יש לך סינגלים ואתה מנגן קרוב מידי למגבר, או מסך מחשב בקרבת מקום גם עושה רעשים, פלאפונים, טלויזיות.. ומגבר לא תקין כמובן

RoieL

New member
זה לא אמור להיות הגיטרה שלו-

"כששמעתי את ה- Route 66 בחנות, וגם אצל המורה שלי (יש לו גם אחד..), הכל היה מושלם."

The Walrus

New member
לפנדר יש כמה מוצרים מדהימים

אבל לצערי הליין הזול של המגברים שלהם לא ראוי לשם הזה, ואפשר למצוא דברים הרבה יותר טובים בתקציב כזה.

RoieL

New member
הליין הזול?

כמעט כל טרנזיסטור שלהם, גם אלה שמוכרים בארץ במחיר של הטווין ריוורב בחו"ל.

grassus

New member
השנאי מיוצב?!

ואני יכול להגיד לך שגם בפרונטמן 25 שלי יש את אותה הבעיה מגבר מעפן

The Walrus

New member
יש כל מיני אפשרויות

אתה משתמש בגיטרה עם סינגל קוילס? זה יכול להיות אפשרות אחת. אפשרות שנייה זה כבלים לא טובים, או כבלים שלא מחוברים כמו שצריך (בעיה במגעים). אפשרות שלישית זה באמת שהמגבר לא טוב... אגב, אחלה בחירות!

shlomke4

New member
לא סינגלים..

האמבקרס. יש לי לס פול סטודיו. תראו.. אני מודע לכך שהמגבר ברמה נמוכה.. ידעתי את זה כשקניתי את הציוד, אבל החלטתי שלקנות גיטרה מעולה, ומגבר חרא, זה הדבר הכי טוב שאני יכול לעשות עם הכסף שלי. בכל מקרה.. כפי שאתם יכולים לשער.. מגבר טוב לא בא כרגע בחשבון משיקולים פיננסיים. מה בכל זאת אני יכול לנסות לעשות כדי לטפל בבעיה, ובלי להוציא יותר מדי כסף? מה זה שנאי מיוצב? זה יכול אולי לפתור את הבעיה? איפה קונים? כמה עולה?

The Walrus

New member
אם אתה משתמש בבטריות,

אז תדע לך שמבחינת סאונד בטריה מלאה היא הכי טובה שאפשר, ולמעשה כל השנאים למיניהם מנסים לחקות בטריה שמעולם לא נגמרת, אז כנראה ששנאי לא יעזור לך.

למעלה