רעי וידידי כאחים לי H-)

חן.

New member
הידד לצאר -

שרק לא יהפוך לנו לצר או צער... ויהיה לנו למנהל ולא למינעל נועל... ולא מוחק ולא מרחיק בקיצור - שיחזיק - ;-) מעמד לנוכח פורעים ומטילי מומין, ויתר מרעין בישין שמידי פעם עומדים עלינו כאן למרר את שלוות המישכן... הידד! הידד! הידד! לצאר... ;-)

elninyo

New member
צאר ,רק יצאתי ל``אייס``,וכבר ווידוי B-)

אוי לי,אייך שלום? הלכת לי ..ידיד.איך הצאר הזה הטיס אותך איך..הוא מנצח תמיד... שלום,,יכולת להתקשר הייתי עוזר לך נגדו.. מנסה לפחות.. מאז שניכנסת יא שלום הייה סדר בגביית ה-5 ש``ח ..נערכו רישומים מדוייקים..בבדיקת המבקר ..תמיד זכינו לציון גבוה..בנושא הגבייה.. כי כל פעם ,[ טרום הגעתך ]..שהייתי מנסה לגבות כדין את ה-5 ש``ח..צאר היה קורץ להן..מאחורי גבי..ועוזר להן להן להתפלח..היה אומר לי יש לך טל`.. הייתי זז מהעמדה..היה מפלח אותן..ולך תחפש.. טוב,,כעת ארגיש באובדנו של שלום,, 8-( , דווקא היה נעים לשוחח עם שלום.. מעניין אותי ..אם צאר בעל יכולת ביטוי כשלום..אני המום. .איזה באלאגןןןן..גם שלום הלך..צאר נכנס...צאר טס..לפרלה איטלייאנה.. רק שלא יתחילו הפיכות ,,אני לא הולך ונהייה צעיר.. היה שלום שלום.. צאר..היקר..[B-)]...שיחקת אותה..אני חושב שאני הכי נהנה כעת...:cool: .. כי לא ביקשתי לדעת את זהותו של שלום...חה..זו אחלא הרגשה.. אתה גדול אחי..מאחל לך ולנו..עוד שורות יפות ונעימות בפורום.. וחופשה נעימה..והנאה שלמה.. איך אומר צאר..? >נפלתי.. B-) אחלא צאר..!!!! מה אדוני מבקש לשתות? >>>מתוך מילון אבן תימן..המוחזק למשמרת בידי..[נ**כוכביים] >> ``הפויילה שטיק`` :``חיקאייאת- אילכארטה..`` [???]..אני לא אחראי..8-p מעניין אותי היכן מרקי..? B-) אני בטוח יצא לבחור סידור פרחים.. כי הוא הרוויח אתמול שקל..בטוח הוא יקנה לצאר פרחים..הוא בסדר.. מרקי...מרקייייייייייייייייי

צארוש...

כבר לא אצטרך לשתוק... איזה כייף...... כל השלום/ים בחיי ממש בילבלו, האמת, העדפתי אותך כצאר. מלכת הלבבות

ליהי * 007

New member
לפחות תגיד תודה יה מלעון

לפחות תגיד תודה למי שידע לעמוד בהבטחתו אני הבטחתי לך לא לגלות נכון? לפחות תן :) למי שידע לשמור סוד. הנה מרקי קקטוס עכשיו יאכל אותי בלי מלח !!!!!! רואה קקטוסון? שלום גילה את עצמו בלי צורך בתגלית מצידי. אמרתי לך...... הכל עניין של עיתוי ומקום. יאלה ביי לכם עבודתי מרובה והגמדים שלי בשביתה ! ליהי * 007

יאנ ליהי אחת..תשאלי את הקיסר.. ;-)

מה היה כתוב במייל ששלחתי לו לפני שנשבר בגלל סחיטה ואיומים שאני מפעיל עליו.. הוא שילם לי בחובות של תפוז אבל גם האוברדראפט הזה-נגמר רק אז הוא קם והודה.. מרק.

ליהי * 007

New member
חחחחח יעני סחיטה באיומים?

וואלה מרקי אתה יודע כמה מקבלים בשביל זה? והצאר עוד לא העמיד אותך למשפט על כך???? אולי בעצם לא עשה זאת כי פחד ממהפכה בממלכה???? אבל אתה קקטוסון בעל קוצים כאלה שכשהם נכנסים לאצבעות אוףףףףף כמה קשה להיפטר מהם; ובנוסף קקטוס חסין בכל מזג אויר אולי אלו היו שיקוליו של הצאר בטרם יוציאך לגרדום???? ליהי * 007

הוא צאר נאור ליהי.. ;-)

כמו המלכה ויקטוריה.. העם אוהב אותו הוא ביטל את עונש המוות ובמקומו יש כעת.. סופשבוע איתך בחיריה.. לא לקפוץ..צוחק ... מרק.

zar

New member
רואה לכם את הקרחת :cool:

מציץ מהקוקפיט ולא מאמין סדום ועמורה הלפורום חטאים דמינו? כולם מתנשקים עם כולם באורגיית פירגון המונית משפשף עיניים מוזיז ענן וכבר מצטער ועל איטליה מוותר הלראות את רומא ולמות? תנו לי את סווטלנה ואחיה 8-p א`מחייה צאר - על המשמר

מריפוסה

New member
מציעה להכריז על סווטלנה אתר לאומי

למנות סבא אליעזר לאוצר, ואת צאר לרועץ. לעלות בהמוננו לשיפולי גבעותיה, להשתכר מניחוח תרופותיה, רק אז צאר, רק אז.. נוכל לראות את עצמנו בני תרבות. תודות לסבא אליעזר שהוציא את סווטלנה לאור, אלמלא הוא היינו כולנו עדיין יושבי מערות. ישר כוח. מריפוסה..

ליהי * 007

New member
ותר על איטליה בו איתי ל...

נוסעת לוינה, פראג פודפשט 7 ימים בתחילת אוגוסט. אתה בא???????????? להביא לך איזו צארינה הונגריה??????? ליהי * 007

ליהי * 007

New member
מרקי חיריה זה מה שאתה רגיל?

קקטוס; חיריה סוף שבוע איתי? חחחחחחחחחח מרקי מה קרה? זה הסטנדרט אצלך? לא ממי, אני מחירייה פרשתי מזמן אפילו לא מתגעגעת לריח.... כעונש אשלח אותך 40 שנה למדבר על משקלו של המשפט: ``דע מאין באת ולאן אתה הולך``. קקטוס מקומו באזורים צחיחים לא????? ליהי * 007

ליהי היקרה 007

ליהי היקרה!!!! יש לו גיבוי מלא ממנהל הפורום. למרקי מותר הכל. בעוד כחמש דקות התגובה שלי נעלמת ע``י לחיצה על הכפתור של מנהל הפורום כדאי לא לקרוא הודעה זאת מהר. גבי יעקב ממול.

נשוי

New member
מחיריה פרשת מזמן ?

עם מי ?על מה? ולמה היית בחיריה?ספרי ! זה מסקרן אותי נשוי

למעלה