צאר ,רק יצאתי ל``אייס``,וכבר ווידוי
אוי לי,אייך שלום? הלכת לי ..ידיד.איך הצאר הזה הטיס אותך איך..הוא מנצח תמיד... שלום,,יכולת להתקשר הייתי עוזר לך נגדו.. מנסה לפחות.. מאז שניכנסת יא שלום הייה סדר בגביית ה-5 ש``ח ..נערכו רישומים מדוייקים..בבדיקת המבקר ..תמיד זכינו לציון גבוה..בנושא הגבייה.. כי כל פעם ,[ טרום הגעתך ]..שהייתי מנסה לגבות כדין את ה-5 ש``ח..צאר היה קורץ להן..מאחורי גבי..ועוזר להן להן להתפלח..היה אומר לי יש לך טל`.. הייתי זז מהעמדה..היה מפלח אותן..ולך תחפש.. טוב,,כעת ארגיש באובדנו של שלום,, 8-( , דווקא היה נעים לשוחח עם שלום.. מעניין אותי ..אם צאר בעל יכולת ביטוי כשלום..אני המום. .איזה באלאגןןןן..גם שלום הלך..צאר נכנס...צאר טס..לפרלה איטלייאנה.. רק שלא יתחילו הפיכות ,,אני לא הולך ונהייה צעיר.. היה שלום שלום.. צאר..היקר..[

]...שיחקת אותה..אני חושב שאני הכי נהנה כעת...

.. כי לא ביקשתי לדעת את זהותו של שלום...חה..זו אחלא הרגשה.. אתה גדול אחי..מאחל לך ולנו..עוד שורות יפות ונעימות בפורום.. וחופשה נעימה..והנאה שלמה.. איך אומר צאר..? >נפלתי..

אחלא צאר..!!!! מה אדוני מבקש לשתות? >>>מתוך מילון אבן תימן..המוחזק למשמרת בידי..[נ**כוכביים] >> ``הפויילה שטיק`` :``חיקאייאת- אילכארטה..`` [???]..אני לא אחראי..8-p מעניין אותי היכן מרקי..?

אני בטוח יצא לבחור סידור פרחים.. כי הוא הרוויח אתמול שקל..בטוח הוא יקנה לצאר פרחים..הוא בסדר.. מרקי...מרקייייייייייייייייי