רעים

matrixtrinity

New member
רעים

ראיתי טריילר אחד של סרט בקולנוע (סורי על המילים הבוטות פה.. ) ואמרו שם : " מי היה הזיון הכי טוב שלך?" השני אומר : " בריטני ספירס " והראשון : " באמת... " משהו כזה והשני אומר : " ברצינות... אבל היא הייתה גרועה " עד איפה התדרדרנו?????????? למה דווקא על בריט!!!!!???? מישהו יודע על איזה סרט זה??? ( לא התרכזתי אחרי שראיתי את הקטע הזה ) שנדע לא ללכת אליו.. נראלי שזה אהבה זה כל הסיפור

NarihS

New member
כן גם לי נדמה שזה זה הסרט

וואי אשכרה איזה רעים!!!! עכשיו אנחנו יודעים למחוק סרט אחד מרשימת הסרטים שאנחנו רוצים לראות :) הם אומרים דווקא על בריט נדמה לי שבגלל שהיא כל כך מפורסמת וכל אחד מכיר אותה, והיא הכי מעניינת אז לכן... למשל אם הוא היה אומר כריסטינה אנשים בקולנוע היו מנסים להיזכר מאיפה השם הזה מוכר להם... :) אז הקיצר, לפחות איכפת לתסריטאי מספיק כדי להזכיר את בריטני בסרט שלו! לדעתי אפשר לראות את זה כמין כבוד כזה לבריטוש שלנו..

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifביג פאקינג דיל ../images/Emo6.gif

אז הוזכרה בסרט...זה טוב
סיבה ללכת לסרט

omerdo

New member
../images/Emo77.gifאתם מסתכלים על זה לא נכון...

זה מין קומדיה פארודית כזאת, והאיש ששואלים אותו את זה הוא בן 70 בערך, ומי ששואל אותו זה הפסיכולוג שלו... אז כל הקטע זה סתם צחוקים בסרט, ובטח שהפואנטה זה שהזקן לא יודע על מה הוא מדבר...

omerdo

New member
../images/Emo77.gifנכון../images/Emo70.gif גם אני אמרתי את זה..../images/Emo6.gif

למעלה