רעיונות לסקרים

ToryMaster

New member
וואי הכי בעולם

מה רע? הייתי גם מתחתנת עם החבר הכי טוב שלי, נראה לי אידיאלי.

כן, יכול להיות

איך ששלחתי חשבתי שאולי בעצם כן. למעשה גם אני היתי ככה עם מי שהתחתנתי איתו. לא הרגשתי שאנחנו נפשות תאומות או משהו כזה. הרגשתי שכיף לי איתו מאוד וזהו. רק כיף ולא משהו כזה עמוק. בהמשך זה נהיה יותר עמוק. לא יודעת למה התחתנתי בכלל, אבל היום אני שמחה. אחותי, לילה טוב :)

לתשומת ליבך...

האינטרנט מלא בגברים שמתחזים לנשים וההפך. את מאוד תמימה. וזה בסדר גמור. רק שלא תכשלי בזה...מרוב הבטחון שלך שאת יודעת לזהות.... (-:

Under a Star

New member
סקר - מין מאהבה

יקירתי, כמה מאיתנו עושות מין רק מאהבה, ולמה. כמה מאיתנו מרגישות באמת באמת שהן רוצות רק אותו, את האחד, ואין להן כלל מקום לאחר (לא שהן לא מזהות ,'אחר' סקסי, אבל הלב והישות כולה פשוט מסרבות בנועם, וטוב להן בכך. אני מאחלת שרבות יכללו בסקר הזה.

מאהבה ורק מאהבה

לא יכולה לתת את עצמי לגבר שאין לי שום רגש אליו... לא יכולה לעשות סקס עם גבר שאני הכרתי לפני 3 דק' במועדון וישר לשרותים או למכונית שלו... זה קשור באופי שלי, והלוואי שהייתי יכולה לשנות את זה בעצמי ו"לזרום" יותר... כנראה אני "שמרנית" מדי..

../images/Emo13.gif

למה הלוואי ש... את כפי שאת. עשי את מה שמתאים לך. את מה שטוב לך. לזרום...
נראה לי שעדיף לבחור

ToryMaster

New member
המממ

אהבה? אני לא מאמינה באהבה רומנטית, שיקולי וסיבותי עימי. אבל בהחלט לא אעשה מין (מין בהגדרה הרחבה, לאו דווקא כולל חדירה) עם סתם כל אחד.

ToryMaster

New member
זה קצת מסובך

בדרך כלל אני לא מצליחה להסביר את זה ככה שיבינו. זה לא בקטע שנכוויתי או משהו, ואני לא מאמינה בשווי של זה. אני בהחלט מאמינה שאנשים רואים ומרגישים את זה, אבל מבחינתי תכל'ס ההבדל בין אהבה אפלטונית לרומנטית נמצא בחלקו הגדול במשיכה. הגעתי למסקנה הזו אחרי שהמממ... מימשתי את משיכתי לחבר הכי טוב שלי, שאני הכי אוהבת בעולם (ברמות בלתי מובנות וכאלה), אבל לא מאוהבת בו. אולי ההגדרה שלי לאהבה רומנטית פשוט לא נכונה... גם זה יכול להיות. נציג את זה אחרת. אני לא מאמינה באהבה רומנטית כפי שראיתי אותה עד היום. סביר להניח שזה כן קיים, אני פשוט לא רואה את זה (ולא ממש רוצה לראות כרגע, החיים שלי מספקי מסובכים גם ככה)

צודקת... לא הכי הבנתי :)

גם אני חושבת שאפלטון + סקס = קופידון אבל לא הבנתי כל כך למה מכאן נובע שאין רומנטיקה בחיים... או שלא יכולה להיות... לא חושבת שממש חשוב להתפלסף על זה. סתם עניין אותי למה אמרת את זה שאת לא מאמינה ברומנטיקה. אני חושבת שפשוט עוד לא הזדמנת למקום ולזמן הנכון... יכול להיות?

ToryMaster

New member
סביר להניח

יש לי עוד מיליון שנים של חיים להזדמן למקום הזה. כרגע? לא רואה מה זה אהבה רומנטית ולא חסר לי. יש לי שלושה חברים שהם כמו תאומים בנפש שלי, יש לי את החברהכיטוביזיז, מה עוד צריך?

אחרי שהתנסיתי ב... נקרא לזה

"סקס ספונטני"... אני יכולה להגיד שיש לזה צדדים חיוביים ושליליים. החיובי הוא שבאמת מדובר בסיפוק גופני נטו. בבוקר למחרת כל אחד נפרד לדרכו, וזה נותן הרגשת חופש לא נורמלית! מצד שני, מדובר על סיפוק גופני נטו, והנפש נשארת רעבה לחיבוק אוהב. הכי גרוע זה לשכב עם מישהו שאוהבים ויודעים שהוא לא אוהב ו/או לא מעוניין בקשר, כיוון, שלפחות אצלי, הגוף שלו מותיר איזשהו חותם יותר חזק ממה שהיה קודם כשהאהבה הייתה "לא ממומשת", והכמיהה אליו רק מתחזקת.

S i r i u s

New member
נממ

אין לי הרבה ניסיון, בן האדם היחיד ששכבתי איתו הוא בן זוגי ואני אוהבת אותו

התהוות

New member
אהבה זה הכי, אחותי.

לא נראה לי סביר שאשכב עם מישהו שאין אהבה בינינו. עשיתי את זה כבר, אבל לא נראה לי שזה יקרה שוב. (ו... בכל זאת, אלוהים גדול)

התהוות

New member
עוד רעיונות

סקר שקשור בתנוחות. סקר שקשור במוזיקה בזמן סקס. סקר שקשור בכמה אתן מטפחות את המראה שלכן. סקר שקשור בעם כמה גברים שכבתן. סקר שקשור באוננות (מה הדרך הכי כיפית עבורכן?, כמה פעמים?, כמה זמן לוקח לכן לגמור כשאתן עם עצמכן?) טוב, כשיהיו עוד אני אוסיף.

למעלה