רעיונות לסקרים

רעיונות לסקרים ../images/Emo62.gif

יאללה, תפציצו בדברים שמעניין אתכם שיהיה עליהם סקר... לא להתבייש
עונג

התהוות

New member
רעיון

סקר על תדירות האורגזמה שלך- כמה פעמים את גומרת בכמה זמן. (וכשאני אומרת "את" אני מתכוונת למי שעונה על הסקר ולא אליךך עונג (-;)

ToryMaster

New member
חלקים ../images/Emo3.gif

סתם הייתי חייבת, זה אינסטינקט שלי לעשות את כל גברברי העולם חלקים כמו תפוח.

למעלה או למטה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

מה סתומרת
סליחה על השאלה המטומטמת

lulit

New member
מה לא ברור??

פסיבית יותר (למטה) או אקטיבית יותר (למעלה). להרבה נשים קל יותר להגיע לאורגזמה כשהן למעלה. בכלל, יש הרבה יתרונות בלהיות למעלה.

סליחה היה לי משהו אחר בראש../images/Emo3.gif

טוב אין לי מושג איך לא הבנתי אני מתנצל
אבל לרגע הייתה לי תמונה שונה בראש כשרשמת לגמור, למעלה או למטה חשבתי לרגע על הצד הגברי
. עימך הסליחה זה כנראה זה שאני מעופף לחלוטין בזמן האחרון.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הגמירה של הגבר זו האסוציאציה שעלתה לי ולא הבנתי למה היא שאלה את זה חחחחחחחחחחחחחחח.

תריצו סקר על מה ההסתברות

שכל אחת מאלה שכותבות כאן היא אכן אישה ? ומי הם הגברים שמאחורי השמות הבדויים....ומי לא....

יש לפעמים דברים שגברים לא מבינים

לגבר יהיה כל כך, כל כך, כל כך קשה לרמות נשים לחשוב שהוא אישה... אין לך מושג עד כמה. אני לא אומרת שזה בלתי אפשרי. אם משקיעים בכך מאמץ רב. ואם גבר מצליח, אין ספק שהוא מיוחד מאוד (ויש בו צדדים נשיים, הוא לא יוכל להכחיש זאת - ואני לא אומרת את זה דווקא לשלילה). זו מחשבה מאוד, מאוד תמימה... אני יודעת שגברים מסוגלים להעמיד פנים להרבה דברים. אבל להעמיד פנים שאתה אישה? אני מסירה את הכובע בפני הגבר שיכול. אין ספק שאין הרבה כאלה.

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

בעיני אגב, גבר שיש בו צדדים נשיים והוא מתחבר אליהם ולא מכחיש אותם, שווה הרבה יותר מגבר מאצ'ו שמכחיש את הנשיות שבו. תכל'ס, גברים הם נשים עם עוד כרומוזום.

כן, אבל כרומוזום משפיע...

תזכרי שבינינו לבין השימפנזות יש הבדל של 1% בגנים... חה חה... בכל אופן גבר קצת נשי או גבר מאצ'ו - זה כבר עניין של טעם... אני נמשכת יותר לטיפוס המאצ'ו. ומצד שני גם נמשכת קצת לנשים. קשה להסביר :) אחותי נמשכת לקצת "לפלפים". היא חושבת שהגברים שאני נמשכת אליהם הם קצת "גורילות" (להבדיל משימפנזים :))

ToryMaster

New member
חחחחחחחחחחחחח

אני חושבת שבאיזשהו מקום אני נשמכת לגברים נשיים בגלל שהם מאוד מחוברים לעצמם, ולא מפחדים להחצין את מי שהם.

האמת שניסיתי את כל הסקלה

היה לי חבר שהיה יכול לדבר על עצמו שעות. ולנתח את כל הרגשות. בסוף לא היה משתנה כלום. כל בעיה נשארה לנצח. אח"כ פגשתי את מי שבסוף התחתנתי איתו. שיחה שלנו בפלאפון היתה שתי דקות (היתי מסתכלת אח"כ על המכשיר לראות...). אבל אם משהו הפריע לי, דיברנו שני משפטים וזה השתנה. אז בחרתי כך :) כמובן שלאורך זמן לפעמים זה בעיה לא להיות מחובר לעצמך. אבל תמיד יש משהו להתמודד איתו. לא חושבת שיש יחסים חלקים לחלוטין. אולי עם יזיז. אבל לכי תעשי איתו ילד :)

למעלה