רעיונות לדייטים?

דייט ראשון שלו עם גבר, טבעי שיהיה לחוץ

אני משער שגם אתה בדייט הראשון לא היית שיא הנינוחות.

ברור-לא התרעמתי על זה.

אלא מהמחשבה שצריך להסתתר... מהמחשבה שכול העולם רודף אחריך.

ידידי ורעי לא על זה דיברתי-ברור שדייט ראשון

הוא ככה. אבל שכתבת שיתנו לך רעיונות למקומות בודדים-על זה יצאתי נגד. כי זה נותן מחשבות אצל אנשים אחרים שקוראים את ההודעה שלך, מחשבות שהם לא נכונות :)

כן יש לי אחלה מקום.‏ ‏

בואו לבני ברק,‏ כאן ברחוב רבי עקיבא תלכו יד ביד תתחבקו תתנשקו תתמזמזו ‏,‏ ואז תחזרו לבית מפורקים עם שיניים שבורות,‏ וידים ורגליים פורקות.‏ ח ח ח ח ‏.‏ סתם,‏ אם תרצו בואו אלי לבית איזה יום -‏ הבית ריק,‏ אני יכין לכם כוס קפה ותקבלו גם חדר לכמה שעות ‏‏(תמורת תשלום סימלי....‏ ‏‏) ‏.‏ וחוץ מזה לא חסר מקומות תשאל את טיפטופון איפה נפגשנו לשיחה ארוכה ‏.‏ המשך יום נעים,‏ אוהב.‏ ‏

../images/Emo3.gifאפשר להזמין אצלך ביקור בבית הריק?

רק על כוס קפה ופרוסת עות טורט לשיחת נפש מלב אל לב... תעיף מבט ביומן וסדר לי תאריך פנוי...

גנימדס

New member
יש , והרבה

השאלה איפה אתם גרים,ומה מדבר אליכם בכל עיר יש מקומות יפים ושקטים חוף הים (מדהים ורומנטי, במיוחד בערב!!) גן צבורי ולפעמים גם טיול בין סמטאות שכחות אל בערב שבת העיר העתיקה ביפו נווה צדק בת"א וזה מה שאמור להיות...משהו שהוא רק של שניכם, בלי שאף אחר יכנס אבל אם תחפשו כי "בכל מקום נורמאלי יקלטו מהר מאד שאנחנו ביחד" -- המפגש הזה יכול להיות סיוט. תיאלצו להתחבא ולהחביא , ותמיד לחפש עם העיניים , וחבל אני מציע שתוורו על הפחד הזה, תשאירו אותו בצד, צאו לבלות רק שניכם - שני בחורים דתיים , אינכם חייבים דין וחשבון לאף אדם!

דייט בטיילת בתל-אביב, במזג אויר נהדר

פגישה בטיילת בתל אביב במזג אויר נהדר לא מכירים אתכם והפרטיות לא נפגעת וללא חשש להחשפות , ניתן גם לטוס לפריז ולטייל בעיר הרומנטית המקסימה הזאת,
מה שכן: זה יקר הטיסה , המלון , והוצאות נלוות
בהצלחה רבה ובאהבה אסף מצרף תמונה של שדרות "השאנז-אילזה " בפריז

שים לב ששמו אותך בראשי

ככה שאם אתה בארון ובמקרה דוד שלך יכנס לתפוז הוא יעשה אחד ועוד אחד אז לדעתי אם אתה לא רוצה שידעו תבקש שיורידו מהראשי ובהצלחה :]

frid0201

New member
גם אם זה יפורסם בתפוז אך אחד לא ידע

במידה וזה בעילום שם, אף אחד לא יכול לדעת. הכל דימיונות תהיה רגוע

frankie246

New member
אוף, חבל שהעיפו את זה...

הייתי רוצה לדעת איך זה נראה ומה רשמו :)

leeron161

New member
אני חושב שאת עיקר הדעת צריך דווקא לתת על

איכות הקשר. אני מאחל לך שהקשר יבשיל למערכת יחסים ארוכת ימים. הבעיה היא שבארון למערכת יחסים קשה לשרוד.

למעלה