רעיונות לדייטים?

frankie246

New member
רעיונות לדייטים?

הי כולם. כבר זמן מה שלא כתבתי פה - התחלתי קשר עם מישהו, פה מהפורום.
אני חייב להגיד - בהתחשב בזה שזה קשר ראשון שלי עם גבר זה זורם לי יותר טוב ממה שחשבתי
אני לא בטוח שאני יודע - איך מנהלים קשר עם גבר כששניכם בארון ולא רוצים שכל העולם ידע?
כבר בפגישה השניה תפסו אותנו! יצאנו לסרט ובן דוד שלי ואישתו פתאום הגיחו מעבר לפינה כשטיילנו בקניון. מזל שהוא בערך בגילי, אמרתי שזה חבר מהישיבה, אבל יש מצב שהם קלטו אותי מתבלבל לרגע
קיצר, חשבתי לאן אפשר ללכת. מסתבר שעם גבר זה הרבה יותר קשה לבלות מאשר עם בחורה.
אתמול סתם דיברנו על ריקודים, חשבתי שנלמד לעשות כמה צעדים ביחד ושנלך לכייף על הרחבה, אבל הוא הביא טענה צודקת - בכל מקום נורמלי יקלטו מהר מאוד שאנחנו ביחד. ואני לא מוכן להתפשר על ללכת למקומות של הומואים.
גם לא פשוט לשבת בבתי קפה ולדבר. בדייט הראשון נפגשנו בבית קפה. שמתי לב שהמלצר לא הפסיק להסתכל עלינו. כאילו, אין מצב שהוא לא שמע את השיחה שלנו על הומואים וגם אין מצב שכמה אנשים מסביבנו לא שמעו.
בינתיים אנחנו מתכננים ללכת לטייל איפשהוא בטבע. אשמח לשמוע הצעות לבילוי באמצע היום בלי שיחשדו בנו. תודה רבה ופסח שמח!

ספר ריק

New member
אין לי עבר מוצלח בנושא ולכן אין לי רעיונות

אבל אאחל לכם בהצלחה רבה!

אמרת יפה...

‏*מסלולים בטבע זה מאד מקובל בקרב חברים אפי` טיולים שמתפרסים על פני כמה ימים זה די לגיטימי כשמדובר בחברים מהישיבה...;) ולא חסר מסלולים דרומה וצפונה רק תבחר....

אין כמו חיק הטבע לפגישות דיסקרטיות...

ואם מי מכם נייד, רצוי שזה יהיה מחוץ לעיר בה אתם גרים, שלא יחשדו ולא ייווצר מצב של אי נעימות. וכמו שאמר איתי דתי יש הרבה אתרים לטיולים, במיוחד בתקופת בין הזמנים שבה מטיילים בני ישיבות. תהנו חבר יקר יחדיו.

ואם המלצר בבית קפה שלח מבטים אז מה??

לא כתוב לכם על המצח שאתם הומואים,ואף אחד בשולחנות מסביב לא מתרכז בכם. תפסיקו עם הפארנויה המוגזמת הזאת! סבבה-העניין עם הבן דוד, עוד אפשר להבין. אבל גם שם,למה אתה חושב שדבר ראשון הוא יחשוב "אהה אב הבן דוד שלי יוצא עם מישהו" אתם יכולים לשבת בבתי קפה,אתם יכולים לצאת יחד לסרטים, אתה יודע כמה פעמים ישבתי עם חברים שלי סטרייטים בבתי קפה או הלכנו לסרט? התסריטים שעוברים לכם בראש שכאילו כול העולם מסתכל עליכם הוא מוגזם עד מאוד. אף אחד לא יכול לדעת שאתם בדייט עד שלא תחזיקו את דגל הגאווה ביד. וגם אם ונגיד מישהו מסתכל עליכם כמו המלצר. אסון גדול? ארמגדון? שואה? כולה הסתכל!!! אז מחר זה יופיע בעמוד הראשי של ידיעות? "זוג הומואים דתיים נצפה בבית קפה=לידיעת המשפחות" בחיי-קצת תירגעו.

frankie246

New member
אין לי בעיה שיסתכל

אבל אני לא אוהב לבחון תגובות של אנשים כשהם שמים לב שאנחנו לא סטרייטים במיוחד... ודרך אגב, אני לא חושב שזה סתם פרנויה שלי. ככה זה ישראלים, ברגע שהם רואים משהו מעניין הם חייבים להסיט אליו את כל התשומת לב שלהם. סיפור שימחיש את העניין... לפני שנה (בדיוק! זה היה בפסח שעבר) יצאתי עם מישהי, היה לנו איזה עניין לגשר עליו וסגרנו על בית קפה מסויים. ישבנו, דיברנו והרגשתי מאוד טוב שאנחנו סוגרים בצורה יפה כל מיני פינות שהיינו צריכים לסגור. זה נראה לרגע ממש כמו התוכנית רדיו של ורדה רזיאל ז'קונט. חצי שעה אחרי שהתחלנו לדבר אני שם לב שהשולחן שנמצא מולי מרוכז לגמרי בשיחה שלנו, אח"כ שמתי לב שזוג באמצע דייט(!) החליט לקטוע את כל הההתרגשות ביניהם בשביל המתח בינינו. חשבתי שאני פרנואיד, אז התכופפתי אליה ושאלתי אותה אם היא גם מרגישה שכל הבית קפה מסתכל... החסרת טקט הזאת פתאום קמה ושואלת אותי בקול (כדי שכולם ישמעו, זה חלק מהקטע שלה - היא אוהבת להיות תיאטרלית) איך זה שהיא סופרת חמישה שולחנות שמרוכזים בנו. היה מצחיק לראות איך באמת שני השולחנות שחשדתי בהם הסתובבו חזרה אחד אל השני, צחקקו ודיברו כדי שלא נשים לב שהם הסתכלו עלינו. שולחן מאחוריי ישב זוג נשוי, הם כנראה חשבו שאנחנו כבר נשואים או משהו, הם חייכו כשיצאנו מהבית קפה ואמרו שרואים שיש לנו זוגיות טובה והולכת להיות לנו אחלה משפחה (חבל שהזוגיות נגמרה שלושה דייטים אח"כ (-: ) קיצר, כנראה שבאמת יש לנו פה בארץ אובר-התעניינות באנשים תמימים שיושבים לסמול-טוק בבית קפה....

טיףטף2

New member
../images/Emo6.gif

זה באמת ככה. לא יצא לי לשבת במסעדה ולהסתכל על אחרים כי את מי זה מעניין? אבל כשיושבים באוטובוס או בתור בקופת חולים תמיד שיש כמה אנשים שמדברים,כולם מתרכזים בשיחה שלהם... אחת הסיבות שאני לא מדבר בפלאפון באוטובוס זה כי תמיד מקשיבים לשיחה

../images/Emo45.gif אוי אני כל כך מסכים איתך יוצא לחופש!!!

אני לא יכול לסבול את הפראנויות האלה!!!

frankie246

New member
אם אפשר רעיונות למקומות שלא צריך להתבודד

מקומות כמו סנוקר, באולינג וכאלה. אני לא רוצה לקבל תחושה שאני צריך לברוח מהציבור רק משום שאני מנסה לקיים קשר רומנטי עם גבר.

שונה דינו של באולינג מדינו של בית קפה?

ויכולים להביא לכם כאן כול רעיון בעולם,אבל עד שאתם בעצמכם תבינו שאתם לא צריכים להסתתר,זה לא ישנה הרבה.. אף אחד לא מזיז לו מי אלו שני האנשים שיושבים ביחד בבית קפה,או שמחליקים כדור על המסלול בבאולינג. זה הכול בראש שלכם.

טיףטף2

New member
כל עוד אתה עם כיפה

אף אחד לא יחשוד בכם. עד שהכרתי תפורום פה.לא האמנתי שיש מונח כזה דתי הומו...

ספר ריק

New member
הוא לא אומר את זה לכיוון הזה.

הוא אומר שאם על שני חילונים מישהו היה מעלה בדעתו לחשוד שהם הומואים, אז אצל שני דתיים הסיכוי שמישהו יחשוד אפסי. (אני לא אומר שאני בהכרח מסכים, אלא מבאר את דבריו).

אז הוא בדיוק התכוון למה שחשבתי

רבאק-הלכתי עכשיו ברחובות ירושלים. ישבו ארבעה חבר'ה (חתיכים) חילונים באיזה בית קפה. אז המחשבה הראשונה שאמורה לעלות לי לראש זה שהם אח"כ עולים לעשות אורגיה? כי יש סיכוי יותר שיש הומו חילוני מאשר דתי? קו המחשבה הזה הוא מעוות. ומראה כמה אנחנו הולכים אחר סטיגמות. חילוני-בוודאי יש סיכוי שהוא הומו ודתי לא. תפסיקו! זה רק כי אתם כול כך מפחדים מהצל של עצמכם שאתם חושבים שאם אתם יושבים ביחד עם מישהו בבית קפה אז זהו-יצאתם מהארון.

טיףטף2

New member
מה קורה איתך?

מי דיבר על זה בכלל אתה מפרש דברים כפי שבא לך,קיצר,סע!!!!!!!!!!!!!

למעלה