רעיונות לאיחסון חכם

Aussie Girl

New member
רעיונות לאיחסון חכם

לא פעם עולות פה שאלות על איחסון של נעליים, אקססוריז וגם איחסון חסכוני של בגדים. אתמול קבלתי חוברת פרסום ובה כמה פריטים מעניינים לאחסון וזה ישר גרם לי לחשוב על הפורום. למה בעצם לא לעשות שרשור עם רעיונות לאחסון כולל תמונות שיתנו השראה?

אני אחלק את השרשור לכמה קטגוריות והעלה כמה רעיונות אחסון שמצאתי לכל אחד. אם שכחתי קטגוריה אז תוסיפו

כל רעיון אחסון עובד. קנוי, עשוי, מאולתר, סתם משהו שראיתם או משהו שניסיתם בעצמכן.

בשביל לשמור על זכויות יוצרים אני אוסיף לינקים מאיפה שהתמונה לקוחה (אתרים שלאו דווקא זמינים לשליחה לארץ) אבל לרוב אלו מוצרים שאפשר למצוא גם בחנויות בארץ וגם בכמה וכמה מקומות באינטרנט.

Aussie Girl

New member
על מתלה

זה רעיון שממש נדקלתי עליו. נראה לי מאוד חסכוני במקום ורואים הכל דרך הניילון השקוף.

Aussie Girl

New member
קופסאות לתכשיטים

האמת שזו השיטה שאני משתמשת בה אבל אני לא חושבת שזו שיטה חסכונית ואף לא שיטה נוחה במיוחד אלא אם כן יש לכן כמה מאות שקלים לקופסה איכותית כמו שתמונה. ולא, לצערי שלי ממש לא כזו. זו גם שיטה שיותר מתאימה למי שיש לה תכשיטים יותר יקרים שצריכים אחסון עדין מאוד כמו תכשיטי כסף וזהב ועבודות יד עדינות. תשכיטים ב10-20 שקל נראה לי מיותר לשמור בקופסה כזאת אבל אולי יש מי שלא תסכים איתי.

דלעת

New member
בקופסא של חרוזים

מחנויות יצירה, בכל מיני גדלים.

חוסך מלא מקום, זול ורואים את כל התכשיטים בקלות.

יש קופסאות כאלה בביוטיקר שמיועדות לקישוטי

ציפורניים ועולות משהו כמו 2.5 או 3 שקלים לקופסא .
אני מאחסנת בהן טבעות ושרשראות קטנות וזה נוח מאד כי הכל שקוף וקל לראות מה מאוחסן.

יש לי גם המון קופסאות יפות מיוחדות מעוטרות בעבודת יד בציורים או חריטות על עץ ( חלק עבודות שלי וחלק של חברות יוצרות שלי ) אבל הן בהחלט פחות נוחות לשימוש מהפלסטיקים האלה .

יצורה

New member
לי יש כזה מאיקאה:

http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={F6A95C7D-70DD-4DE5-981A-21EAE7F4D37E}&details_type=1&itemid={D1796BF2-63C1-43FD-B124-D3EBEA169C5B}

היתרון שלו הוא מוט התלייה מקדימה והווים מאחורה שעליהם תלויות כל השרשראות שלי.
בתאים הקטנים שנתי קופסאות עץ עם תכשיטים אחרים (צמידים, סיכות וכו'). נוח לאללה!

Aussie Girl

New member
בתליה

יש לי מוצר דומה מIKEA כך שזה בטוח זמין בארץ. עובד נהדר למי שיש מקום לתליה בארון.

Aussie Girl

New member
מעמד

לדעתי זו שיטה טובה לרוצה לנצל את המקום על הרצפה בארון. לגמרי שיטה שהכי מתאימה לי.
באתר של IKEA יש כמה וכמה כאלה ובטח לא חסר גם בחנויות דומות.

Aussie Girl

New member
מעמד מסתובב - בתליה

לא ניסיתי אבל דעותי חלוקות. מצד אחד אני אוהבת איך שכל נעל יושבת שתא שלה אבל מצד שני זה לוקח כל כך הרבה מקום!
אני זוכרת פעם היה על זה דיון בפורום (או אולי בפורום השכן) ומעניין אם מישהי אכן ניסתה את זה.

Aussie Girl

New member
מתלה לתיקים

מאוד דומה למתלה הנעליים...

האם יש לכן מתקן לתיקים או שאתם סתם שמות על מדף בארון?

דלעת

New member
לי יש שידת מגירות של איקאה

עם מגירות עמוקות מאוד, והתיקים מאוכסנים שם. כשהם עומדים אחד ליד שני, וככה הם גם מחזיקים את עצמם. (ולא הופכים לערימה לא ברורה).

Aussie Girl

New member
מתלים לחגורות

לי היה מתלה לחגורות בדומה לזה משמאל אבל במקום להיות תלוי בארון, היה צריך לחבר אותו בברגים לדלת הארון. עובד לדעתי יותר טוב עם חגורות של גברים. בעייתי עם חגורות עבות ופחות מתאים לחגורות גומי.

למעלה