רעיון =) בואו נעלה ציטוטים מצחיקים שהיו בכל העונות (: אם בא לכם.
M Mp3 GiRl New member 1/7/06 #2 ../images/Emo85.gifמעולה!! ../images/Emo6.gif יש לי אחד של נייתן שמה זה ק=ר=ע אותי דן בא אל נייתן לפני משחק ואומר לו : "נייתן,חדשות טובות." ונייתן עונה לו "מה,אני מאומץ?." תודו שזה הרג..
../images/Emo85.gifמעולה!! ../images/Emo6.gif יש לי אחד של נייתן שמה זה ק=ר=ע אותי דן בא אל נייתן לפני משחק ואומר לו : "נייתן,חדשות טובות." ונייתן עונה לו "מה,אני מאומץ?." תודו שזה הרג..
M m i c k e y 15 New member 1/7/06 #4 חחח נכון!!! איך אהבתי את זה!!../images/Emo6.gif יוו נקרעתי כשהוא אמר את זה חחח
D dana22222222 New member 1/7/06 #5 עוד קטע מצחיק..... ושוב עם נייתן הזווה הזה...... בעונה הזאת (השלישית) כשנייתן וכריס הלכו להרוויח את הכסף אז בדרך כל שניה נייתן עצר את המכונית יאו זה היה מצחיק...........
עוד קטע מצחיק..... ושוב עם נייתן הזווה הזה...... בעונה הזאת (השלישית) כשנייתן וכריס הלכו להרוויח את הכסף אז בדרך כל שניה נייתן עצר את המכונית יאו זה היה מצחיק...........
M Mp3 GiRl New member 2/7/06 #7 ../images/Emo85.gifיואו נכון!!../images/Emo45.gif גם קטע גדול, הכי אהבתי את הפרק הזה שכריס עצבן את נייתן כל שנייה
../images/Emo85.gifיואו נכון!!../images/Emo45.gif גם קטע גדול, הכי אהבתי את הפרק הזה שכריס עצבן את נייתן כל שנייה