רעיון
מה דעתכם לקיים בערך אחת לשבוע...מפגש פורום אבל בפורום עצמו? הכוונה היא שנקבע איזו שעה (קבועה או משתנה) באיזה יום, שבה כל מי שיכול יושב לפני המחשב ומתפנה לשיחה או דיון עם שאר הנוכחים...משהו בסגנון "אירוח בפורום" רק שאין שום אורח מיוחד וכולם מדברים עם כולם (רק עם מי שרוצים כמובן
בשיחה יותר קולחת ופחות מחייבת, מין סשן רב שיח שכזה - ולא סתם בשביל דאחקות או בשביל "רציחות אופי כפריזיות". אפשר לפתוח לצורך העניין כל שבוע שרשור מיוחד ולדבר בו על כל נושא שבעולם כולל על נושאים שמופיעים בשרשורים אחרים בפורום אבל מה שלא יהיה באותו הסשן לא חורגים מהשרשור המיוחד שנפתח לצורך אותו "מפגש פורום וירטואלי" נראה לי ש"ארוע" כזה יכול להעשיר אותנו קצת וגם להוות מקור לנושאים לדיון. אני לא בטוח לגבי הרעיון הזה לכן אני מעוניין לשמוע את דעתכם...
מה דעתכם לקיים בערך אחת לשבוע...מפגש פורום אבל בפורום עצמו? הכוונה היא שנקבע איזו שעה (קבועה או משתנה) באיזה יום, שבה כל מי שיכול יושב לפני המחשב ומתפנה לשיחה או דיון עם שאר הנוכחים...משהו בסגנון "אירוח בפורום" רק שאין שום אורח מיוחד וכולם מדברים עם כולם (רק עם מי שרוצים כמובן