רעיון

בארס

New member
רעיון

מה דעתכם לקיים בערך אחת לשבוע...מפגש פורום אבל בפורום עצמו? הכוונה היא שנקבע איזו שעה (קבועה או משתנה) באיזה יום, שבה כל מי שיכול יושב לפני המחשב ומתפנה לשיחה או דיון עם שאר הנוכחים...משהו בסגנון "אירוח בפורום" רק שאין שום אורח מיוחד וכולם מדברים עם כולם (רק עם מי שרוצים כמובן;) בשיחה יותר קולחת ופחות מחייבת, מין סשן רב שיח שכזה - ולא סתם בשביל דאחקות או בשביל "רציחות אופי כפריזיות". אפשר לפתוח לצורך העניין כל שבוע שרשור מיוחד ולדבר בו על כל נושא שבעולם כולל על נושאים שמופיעים בשרשורים אחרים בפורום אבל מה שלא יהיה באותו הסשן לא חורגים מהשרשור המיוחד שנפתח לצורך אותו "מפגש פורום וירטואלי" נראה לי ש"ארוע" כזה יכול להעשיר אותנו קצת וגם להוות מקור לנושאים לדיון. אני לא בטוח לגבי הרעיון הזה לכן אני מעוניין לשמוע את דעתכם...

alissa

New member
נשמע אחלה

בלי "דאחקות ורציחות אופי"? קצת כמו לבוא למסיבת תה בלי עוגה
.

OriIdan

New member
נשמע מעולה

אבל איך בפורום הזה בדיוק יסתדרו בלי לרדת אחד על השני? הפורום הזה מלא באינספור דעות שזה לכשעצמו מעולה. אבל הוא גם מלא באנשים שבטוחים שכל דעה אחרת היא לא נכונה! כך שברור שמי שמחזיק דעה אחרת הוא בהכרח.... (אני לא רוצה לכתוב כינויי גנאי)

בארס

New member
פשוט לא נכון, אורי

אין בפורום הזה שני אנשים שרואים את הדברים בדיוק אותו דבר, אבל רובנו מסוגלים לנהל דיון תרבותי גם על דעותינו והשקפותינו השונות...בלי להציף את הפורום!!! ובלי להפוך שולחנות אחד על השני. למעשה כבר כמעט שאין כאן מלחמות בפורום לאחרונה...להוציא את מקרה דרמקס שהצליח בכישרון כל כך גדול לדחוף את עצמו במו ידיו לפינה שבאמת אין לי מושג איך הוא יחלץ ממנה. ואני לא אומר את זה כדי להתקיף...זו פשוט האמת כמו שאני רואה אותה. בקיצור...הפורום פורח. :)

OriIdan

New member
תמיד יש מקרה אחד...

ראיתי את מקרה דרמקס ולא לגמרי הבנתי מדוע ירדו עליו. בדיוק כמו שלא הבנתי מדוע ירדו על אחרים. בכל מקרה מה שאמרתי הוא בצחוק. אני עדיין תומך בהצעה שלך.

למרות שבא לי מאוד להגיב,

יותר ממה שאכתוב בהודעה זו עד עכשיו לא אכתוב. גם בינתך נסתתרה לך וחבל. שלום גם לך.

בארס

New member
איך שאתה אוהב לקפוץ...

...שנטי יקר. בסך הכל מה שטענתי בהודעה הזאת הוא שדרמקס הביא את עצמו למקום שהוא נמצא בו בכוחות עצמו...אם יש לך השגות לגבי הטענה הזאת אשמח לשמוע אותן. ולמרות שיכול להיות לי הרבה מאוד מה לכתוב על בינתו ובינתך בשלב הזה של היחסים ביניינו אתה אמור כבר להכיר אותי ולדעת שאני נוטה לחסוך אותה מיכם ומשאר ציבור הגולשים... כשאני משווה את הגישה שלי ואת הגישה של אינקה לעניין לדוגמא, למרות שאני מוצא בגישה שלו כמה מרכיבים "מתלהמים" , אני לא יכול להתעלם מהעובדה שהביקורת והפעילות שלו נובעת לא מעט מחמלה אמיתית ודאגה כנה ואני מעריך את זה אצלו מאוד...אני לאומתו, בשלב הזה בחיי, נוטה להניח למי שדעתי על "בינתו" לא נוחה, להתבשל במימיו ולהפנות את משאבי לתקשורת עם אנשים ש...בוא נאמר...אני מזהה אצלהם את התכונה שלעניות דעתי בלעדיה עדיף באמת לתקשר על למפות. הגישה הזאת שלי , יש בה משהו מאוד אכזרי, אבל גם היא נובעת במובן לא מבוטל מחמלה אמיתית, ובאופן די מדהים ביחד עם הגישה של אינקה נוצרת איזו השלמה (הם משלימות אחת את השניה) בקיצור...אני חושב שיש לכם מזל מאוד גדול ונדיר בהזדמנות הזאת שהקהילה שלנו (של כולנו) מציבה בפניכם... אז אני רק אומר שוב...באופן אישי אני מוכן לדון ולשוחח עם כל אחד על כל נושא...בכלל זה איתך ועם דרמקס וכל אדם...רק שיסלח לי אם דעתו על "בינתי" לא ממש מעניינת אותי.

אינקה

New member
צר לי

אבל אם לאחר התגובה הזו יש לך טענות אל בארס או לאחרים הכלולים בה (וגם המתווספים כלאחר כבוד בהמשך השרשור והיד עוד נטויה) אין לי מנוס אלא לקבוע שלקית בעיוורון מצמית לגבי ידידך האהוב. חבל, כי העיוורון הזה אינו משרת לא אותך ובעיקר לא אותו. הוא רק גורם לכם להתבדלות מיותרת ועצובה שיצרתם במו ידיכם.

בארס

New member
נכון...

...אבל בעיניי זה לא כיף עם כל הפרורים והקרם והקצפת שמרוחה על כל הבית אחרי שהבהמות סיימו לזלול... אם נהיה ילדים טובים אז אולי המארח יחלק עוגיה אחת לכל משתתף...אבל רק באמת רק אם.

barak001

New member
רעיון טוב

ומה לגבי צ'אט בשעה קבועה? לדעתי זה יכול להיות גם מעניין.

בארס

New member
צ'אט...

...זה לאנשים שממש חסר להם חברה בחיים ;) נראה לי שבשלב הזה מסשן פורומי אנחנו יכולים להפיק יותר, אבל גם צ'אט אפשרי בעיקרון.

barak001

New member
בצ'אט

אפשר לנהל דיון בצורה מאד מהירה וזורמת...זה היתרון המרכזי שאני רואה. זאת יכולה להיות גם חוויה די משעשעת, אבל לא הצעתי את זה כתרופה לבדידות, או כאופציה להזרמת אור ישר :)

בארס

New member
סבבה

אז כדאי להתחיל לגשש בנושא הזמנים אני שולח "ירית נסיון" ראשונה...יום שלישי בשעה 22:00 עוד אפשרות מוצ"ש ב 22:00

22:00 שעה קצת בעיתית לי

לא משנה באיזה יום ראשון ורביעי יותר פנויים עד שעה 21:00 או שבת לאורך היום

בארס

New member
אז כרגע אנחנו עומדים על

ימים ב-ד שעה 20:00 למי שיש עוד אילוצים נא להציף אותם.

בארס

New member
אני קובע רשמית

אם כי לא בהכרח סופית עדיין את מפגש הפורום ליום ב' השבוע בשעה 20:00. אם למישהו יש רעיונות באשר לתוכן/התנהלות/כיו"ב ,זה הזמן להעלות.

למעלה