רעיון....

Bodom-child

New member
אני חושב גם שכדאי להוסיף

כמה מילים על ההיסטוריה שלו. ממש במשפט או שניים. אם זו להקה אז מתי היא התחילה לפעול, ומי החברים בה. אם זה סולואיסט עם מי הוא עבד וכאלה הנה הדוגמא שזד שלך בכל מקרה : steve vai- האומן סגנון - פרוגרסיב מאטל,אינסטרומטל,גיטר וירטואוז שירים מומלצים -for the love of god - erotic nightmarts - tender surrender - juice - the audience is lis listening - i would love to - sisters - die to live - blue powder דיסקים מומלצים passion & warfare alien love secrets

ed547

New member
תמחוק את הפרוגרסיב מטאל.. זה ממש

לא קשור לו.. אינסטרומנטל וגיטר ויטואוזו הם המתאימים ביותר.

לא קשור?

איך אתה בכלל יכול להגיד את זה? שמעת את erotic nightmarts? the animal ? the audience is listening אלא שירי פרוגרסיב מטאל קלאסים! ובחייך ed, בוא לא נהפוך את זה לעוד ויכוח, זה רק יתן סיבות למה לא לעשות את זה...

מממ...

לפי דעתי לא כדאי, כי זה רק יסבך את העניין, ביוגרפיה תמיד אפשר לקרוא באתר בית של הלהקה\אומן, פה כל העניין הוא לכתוב דעה אישית, לא להתעסק כלכך עם עובדות, זה הייה מצויין אם אנשים יגידו למה הם אוהבים את האומן ואיך הוא השפיע עליהם. אבל שמתחילים להתעסק עם עובדות אז העניינים פה מסתבכים(תקרא את התגובה של ED על הדוגמה שלי ששלחת) אז לפי דעתי כדי רק לכתוב את סגנון הלהקה(זאת אומנם גם עובדה פחות או יותר, אבל זה חשוב)שירים מומלצים,ודיסקים מומלצים, אבל כמובן שזאת החלטה שלכם, אני רק מציע

ed547

New member
אתה יודע ששמעתי אותם.. כבר כתבתי

פה איפשהו שיש לי את הדיסק passion& warfare שהשפיע עלי לחזור לנגן בגיטרה אבל בכל זאת אני לא רואה בזה פרוגרסיב מעבר לעובדה שמדובר בגיטריסט ויטואוזי מאוד מוכשר שמשלב באלבום השפעות שונות אבל זה לא פרוגרסיב לדעתי מצטער. תחסוך עכשיו תגובה נזעמת ובוא נסגור את זה לפני שיתחיל עוד ויכוח סגנונות מעצבן אוקיי.?

זה קיים כבר

חוץ מאולמיוזיק, אני יודע שיש למטאל את Satan Stole My Teddybear ואת ה BNR Metal Pages שניהם מצורפים להודעה.

a_duck

New member
זה מוזר...

אני נשבע לך שהיום בדיוק חשבתי על זה... בכל מקרה חשבתי גם על להוסיף כל מני סגנונות מוזיקה עם הגדרות כאלה...וכל הסגנונות לא רק דברים שקשורים לרוק ומטאל...

למעלה