רעיון....

רעיון....

זה יותר פרוייקט וזה רק אם באמת יש לכם כח... קורה לי הרבה שאני רואה פה שמות של להקות ואומנים, ומתוך סקרנות אני תמיד מנסה להוריד שירים של דברים שאני שומע פה, אבל אין לי מושג איזה שירים להוריד, ואין לי מושג איזה סגנון הם, לכן חשבתי אולי שכל אחד ישלח למנהלים או יכתוב פה להקות שהוא מומחה בהם, כלומר יכתוב על כל להקה שהוא יודע עליה איזה סגנון הם,איזה שירים מומלצים, וגם דיסקים, ואז אם זה אפשרי המנהלים יפתחו פה דף שלפי הא´ב(A´B) הייה אפשר פשוט לקרוא מידע חשוב ומצומצם על הרבה להקות, ואז פעם הבאה שאני קורא פה על להקה שאני לא מכיר, אני פשוט אלך לדף(בתקווה שהם היו שם כמובן...) ואז אני ישר יודע מי הם מה הם ומה כדי, זה נחמד לפי דעתי שכל משתמש יתרום את הידע שלו ולאט לאט הייה לנו פה מאגר מידע על הרבה להקות, אז מה אתם חושבים?(אני מקווה שזה אפשרי בכלל)

taya

New member
רעיון טוב.

זה יהיה מאוד נוח, ואני בטוחה שאפשר. כלומר, אפשר לשים את הרשימה במאמרי הפורום, והמנהלים יעדכנו אותה פעם בחודש, או שבוע. או שאפשר שכל פעם שאנחנו מעלים להקה חדשה, לבקש ספציפית להוסיף אותה, ולכתוב שירים ואלבומים מומלצים. השאלה היא אם למישהו יש כוח.

אההה

לכו להודעה שכתבתי אתמול בערך ב3 בלילה ותראו למי יש כוח פאקינג הודעה ארוכה על השוואה בין קיל לג´אסיטס של מטאליקה בעקבות הויכוח שהיה בין ZED לחולוני זה נקרא איזה שטויות רצות פה שאני אמות

*Dark Of Night*

New member
רעיון מצויין....

אני אף פעם לא מצליחה לעקוב אחרי *כל* הלהקות שאתם מזכירים פה יהיה נחמד אם זה יהיה שמור במאגר כזה, במיוחד אם יהיה ליד כל להקה פירוט קצרצר עליה וכמה שירים מומלצים... זה רעיון טוף, השאלה היא איך ליישם אותו ומי לוקח את האחריות על הרעיון? Dark *כל הכבוד על היוזמה

November rain

New member
רעיון טוב...

ואני אשמח לתרום מהידע שלי... ( יש כזה בכלל?.....
)

*Dark Of Night*

New member
כל אחד צריך לתרום מהידע שלו

הבעיה היא לארגן משהו כזה... מישהו צריך לקחת את האחריות על עצמו, אפיטף? בודום? קארל? מישהו? Dark

taya

New member
הזכרתם לי !

עכשיו, כשהרבה אנשים באינטרנט, לפחות לפי מספר המגיבים, למה שלא נעשה לנו פגישת פורום וירטואלית בצ´אט ?

G_Roni

New member
אני בעד

כי ת´אמת חצי מהלהקות שאתם מזכירים אני לא מכיר ואם אני מנסה להוריד שירים שלהם בשביל לשמוע זה לא מוצא כלום אבל ממה שאני ראיתי ששקורה בפורום הזה תמיד יש את אלו שיכתבו מגילה על הלהקה ושמונים שירים "הכי טובים", וכמובן יש את אלו שיתחילו להתווכח אם זה סגנון כזה או כזה ודברים אחרים מהביקורת שמישהו יכתוב לדעתי זה יהיה קצת מסובך אבל אני בעד!

חשבתי על זה...אבל אין בעיה

נכון שעל להקות כמו צ´ילדרן,מטאליקה,דרים וכו...תקבל הרבה דעות שונות, אז מה? להפך זה יותר טוב. צריך לעשות שבהתחלת ההמלצה הייה כתוב את הניק של המשתמש, וככה היו כמה סיקורים על כל להקה,זה טוב כי אם נגיד אני מכיר פחות או יותר טעם של משתמש, ואני יודע שהטעם שלו דיי אהוב גם עלי אז אני יעדיף לשמוע את השירים שהוא ממליץ, מתוך ההמלצות האחרות, נו מה רע? יותר חופש בחירה!

G_Roni

New member
ראית מה קורה בפורום הזה

מתווכחים פה בלי סוף בלי להגיע לשום מקום... אנשים אשכרה מוסיפים הודעות לויכוח על פופ (אמרתי אשכרה? להוציא מהראש... להוציא מהראש... להוציא מהראש...)

לא הייה בכלל מקום להתווכח!

כל אחד שחושב שהוא יודע מספיק דברים של הלהקה, ישלח את מה שהוא חושב טוב שלהם, ואם למישהו לא נראה דברים שמשתמש מסויים כתב, שישלח את השירים שהוא ממליץ, לא צריך למצוא דבר רע בכל דבר...

G_Roni

New member
לא דיברתי על ההמלצות על השירים

דיברתי על הביקורת... דבר ראשון שיתחילו להתווכח עליו זה הסגנון של הלהקה משם אין לי מושג לאן זה יתפתח... אבל זה לא ייגמר ולמה אתה מדבר אליי כאילו אני נגד זה? אני דווקא בעד אבל ציינתי כמה קשיים שעלולים להיות

אני סומך על המנהלים...

אם יש איזו להקה שלא בטוחים בקשר להגדרה שלה אפשר תמיד לברר, זה גם לא כלכך קריטי...

אם אפשר להוסיף

אני לא המנהל כאן או משהו, אז אני לא יכול להחליט החלטות, אבל לפי דעתי כדי שכל אחד יזדהה (לא שם אמיתי, שם משתמש בפורום) במכתב שלו, כדי שלא הייה בלאגן, וגם אני מציע לך(בודום, או אחד מהמנהלים) לשים כאן את האימייל שכבר שלחתי לך, לדוגמא שאיך צריך לשלוח את ההמלצות(עוד פעם אני לא מנהל אבל שחשבתי על הרעיון, ככה זה הייה לי בראש) שהייה לנו בהצלחה!

למעלה