רעיון

רעיון

קיבלתי את ההשראה מהודעות תפוז אנשים (כן, כן, סוף סוף יש להן תועלת), אתם יודעים, בפורום זה וזה יתארח היום בלה בלה בלה... אז חשבתי לנסות לגרום לטרי להתארח בפורום? ואם לא, אז... אה... אפשר גם לארח את לואים (מרוצה, קרני)

ויימס

New member
נתת לי רעיון אחר...

טוב, אם להיות כנה, הזכרת לי רעיון אחר שתכננתי כבר הרבה זמן לגנוב מפורום הארי פוטר. אירוחים של דמויות כשכל פעם אחד מחברי הפורום הוא הדמות הנוכחית. אני רוצה להיות אחראית על זה! תשלחו לי במסרים מי רוצה להיות איזה דמות, אוקיי?

רעיון ענק!!!

אני רוצה להיות DEATH בגלל ש א. אני ממש ממש אוהב אותו ב. יצא לי שאני הכי מתאים לו בבחינות הקבלה (אז תזהרו מעכשיו) אבל גם לא אכפת לי להיות גראני

מ א ג ר ט

New member
האהאהאהא!!!

מבצע מבצעי ביותר נכנס לתוקפו! אין לי ממש הרבה ישעורים, ואני בכלל אמורה להתקלח עכשיו (אבל חפיף) אז ברוכים הבאים ליום תגובות חסר מעצורים של הילדה עם החיפוש התקדם!!!!! (אני הולכת לשירותיים. שניה ואני חוזרת) ... שבתי. אכן אכן, את פשוט אוהבת שיש לך מלא מסרים שאת פותחת ת'מחשב, מה? נו, גם אני כזו. עדיין לא נגמלתי מהמסרים על התגובות (
) אבל נכון שלא נורא? אני לא רוצה להיות דמות, אני סתם רוצה לפדח אתכם...

ויימס

New member
אוקיי, אז אני אתחיל שבוע הבא,

זה יילך ככה: כל הפורום מכין שאלות, ואז הדמות באה ועונה עליהם, אוקיי? כמובן שאם כולם לא ישתפו פעולה, א. זה לא יילך. ב. הם יחטפו מכות. ...יש מבין? יכול קונה..? הממ, דביר, תגיד כבר שאתה רוצה את סתמרוח לפני שאני משתלטת.

ויימס

New member
טוב, זה יילך ככה...

אני אפתח את ההודעה ביום רביעי ה-8.12 בערב, ואז כולם משרשרים שאלות, וביום שישי 10.12, אתה בא ועונה עליהן. כי צריך שיהיה מספיק זמן לכתוב שאלות, אבל מאידך גיסא אנחנו לא רוצים שהשירשור ידרדר לתהום הנשייה. אבל לתשומת לב כולכם, תתחילו להכין שאלות מראש, כדי שב- 8.12 יהיה לכם מה לכתוב. הן יכולות להיות רציניות או מצחיקות או מה שבא לכם. אה, ורוני, תשנה את שם המשתמש למוות, כי אם כבר עושים פדיחות לעצמנו, אז עד הסוף!
ותכינו שאלות!!! תכינו!!!!! שאלות!!!! שאלות... להכין!!!!! ...זהו. אתם עדיין פה????

איך לעזזל אנ משנה את ששם המשתמש

נכנסתי לכרטיס האישי וזה לא נותן לי לשנות

ויימס

New member
יופי, קרניאלה. ../images/Emo11.gif

לכי לישון על האף. סעי ללאפלנד, חפשי אותי שם.

ויימס!

יש לנו גראני, יש לנו סתם-רוח, יש לנו ויימס, יש לנו תיש, לתיש יש זקן. אפילו מוות מישהו רצה לגלם. אבל .... אני לקחתי תפקיד קשה מאד!!!! הספרן! וזו תגובתך?

ויימס

New member
רוצה לעשות את הספרן עם סתמרוח

בתור מתורגמן? או כל אחד מהמכשפים שמסוגלים להבין אותו לצורך העניין?

ויימס

New member
לא, אבל אנשים מסויימים יכולים להבין

אותו, חלק מהמכשפים של האוניברסיטה בעיקר. אם היה לנו ראיון עם הספרן כשאשכרה אפשר להבין מה הוא אומר, זה היה משעשע וגם... מעניין. אבל זה בסדר, את לא חייבת לתרום משהו מעצמך למערכת. (מבטא פולני) לא צריך. את תשברי את הלב של נטע, שכבר סובלת על הכבד שלה, והיא פשוט תמות לה מצער. (חיוך מרושע)

למעלה