בירושלים? בתיכון משו לאומנויות ומדע?
S sapirit14 New member 6/12/04 #35 כן... היה נחמד ונראה אם אני אעבור את המבחנים בחנוכה... תאחלו לי הצלחה!
מ מ א ג ר ט New member 6/12/04 #37 המון הצלחה ככה תהיה לנו נציגת פורום. הבשורה (של פראצ'ט, אלא מה?) כבר שם, בשורוטו מבוקש (מידע פנימי) ואת תוסיפו אלפי אנשים אינטיליגנטים לפורום!!
המון הצלחה ככה תהיה לנו נציגת פורום. הבשורה (של פראצ'ט, אלא מה?) כבר שם, בשורוטו מבוקש (מידע פנימי) ואת תוסיפו אלפי אנשים אינטיליגנטים לפורום!!
S sapirit14 New member 6/12/04 #38 יש שם את בשורוטו?! שווה ביותר! אוסף הספריה שלנו דליל ומועט... רגע אבל יש שם עוד ספרים נכון? של טרי, ז"א...
יש שם את בשורוטו?! שווה ביותר! אוסף הספריה שלנו דליל ומועט... רגע אבל יש שם עוד ספרים נכון? של טרי, ז"א...
מ מ א ג ר ט New member 6/12/04 #39 לא יודעת יששם לכמה אנשים. יש לי ידיד שם ושאלתי אותו אם הוא רוצה להשאיל את הספר ממני והוא אמר שהוא כבר השאיל ממישו... ושזה די מבוקש.
לא יודעת יששם לכמה אנשים. יש לי ידיד שם ושאלתי אותו אם הוא רוצה להשאיל את הספר ממני והוא אמר שהוא כבר השאיל ממישו... ושזה די מבוקש.
S sapirit14 New member 6/12/04 #40 מגניב... רגע, אז אם אני אביא לשם את הפראצ'טים שלי יש סיכוי שהם ייעלמו לי? )= ותודה...
S sapirit14 New member 6/12/04 #42 חח זו היתה שאלה רטורית כזאת... ברור שהם ייעלמו אם אני אשאיל אותם לאנשים מתחילי פראצ'ט. באיזה כיתה הידיד שלך שם?
חח זו היתה שאלה רטורית כזאת... ברור שהם ייעלמו אם אני אשאיל אותם לאנשים מתחילי פראצ'ט. באיזה כיתה הידיד שלך שם?