רעיון...

רעיון...

לקוח מפורום המורדים , קטנטנות ופינתצ אור והשיר שלנו.. הם רושמים כל אחד בחתימה שלו
גםא ני חברה קבוע בפורום....
...אז אפשר גם לרשום ואנחנו נרשום
גם אני אחת מצריך להזהר ממנה כי אני בפורום זהירות בנות!

למה לא..?

מה הבעיה שךל....?פעם ב-80 שנה פותחיםפה שירשור וגם זה אסור... אח..מאז שהגיעו לפה חדשים הפורום רק נהרסס

כי את יכולה פשוט לנצל"ש...../images/Emo181.gif

"מאז שהגיעו לפה חדשים"?! תרגעי ומהר!!! גם כי אני לא חדשה... וגם בכלל...שאת גם לא טובה יותר מהחדשות...

אוי מותק את מרגשת...

אני בכוה פה עכשיו... *NOT* תרגיעי ומהר..למה מי אתחושבת שאת יא קופיפה....

Pink Bubbles

New member
תרגעי מה יש לך? את לא יכולה להגיד

על כולם..... זה ממש לא פייר

חה חה חה../images/Emo70.gifואני לא...../images/Emo42.gif

ואני לא מקבלת את ההתנצלות שלך...
אבל אל תעלבי
אוי
איזה טעות- את כבר בטח רגילה לזה...לא נורא
בכל אדם יש טיפונת של מזל רע, כנראה שלך יש כפול מהרגיל...
מותק, איתי לא מתעסקים

יאו יאו יאו הטימטוטם חוגג

זה היה בשביל לרדת עלייך.. שאמרת "סליחה" ...כמו איזה פקצה.. ושמעי אני בחיים שלי לא ביקשתי סליחה ממישהו..וזאת לא תיהיה הפעם הראשונה... אז תמותי שניה

כן, אני מבינה../images/Emo42.gif

שעם כל הבעיות שיש לך בחיים, אין לך ממש זמן ולא אומץ כדי ללכת לבקש סליחה. ומאותה סיבה- גם אין לך חברות. ועדיין לא הבנתי את הקטע הזה שלך נגד "החדשים" שהרסו את הפורום
טוב, אי אפשר לבקש יותר מזה לילדה אוטיסטית...
הייתי מבקשת מאלוהים שישלח אותך לגן עדן ברגע שתמותי (מחר) אבל אני בטוחה שאלוהים כבר סידר לך בקום בגיהנום ישר כשנולדת. אין לי ספק בזה. אהה...ועוד דבר קטן- אני מאכלת לך בהצלחה בתפקיד הסטן
לא שאת צריכה, את נולדת ככה טיבעי

חח..בדיחת השנה..איןלי חברים...

מעניין למה אני אחת הבנות הכי מקובלות בשכבסה... מה אני כמוך..?? ווואלה יופי... תודה בתפקיד השטן... אני עושה אותו מצוין..ולא אכפת לי מה את חושבת עליי... כי אני מכירה פה המון בנות ישנות שאנחנו הרכבנו את הפורום אז... תבני לבד... ובקשר לאוטיסטית.. אימ אימ אימא שלך אוטיסטית יא זונה קטנה.. למה מי את חושבת שאת..???..אה שרמוטה זונה

למעלה