רעיון...

סתיו מם

New member
בנות!!! להירגע../images/Emo5.gif

מה קרה לכן, חמודות? החופש הגדול התחיל ומשעמם לכן??? למה לריב? אני רוצה להגיד שנורא כיף שהצטרפו אלינו מלא בנות חדשות, וכולן הכי הכי הכי הכי ברוכות הבאות. נכון, פעם היה פה יותר אינטימי
, אבל זה רק טבעי שאנחנו גדלים
, וזה מעולה!!! כולם שווים פה, חדשים וותיקים (כלומר, חדשות וותיקות...
). חמודות, למה אתן רבות? אולי במקום לריב תסבירו לי מה זה לנצל"ש?

שלקע

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo70.gif כנסו לפה../images/Emo70.gif

מה זאת ההתנהגות הזאתי? מה קרה? אז היא הציעה רעיון. ביג דיל.

טוב אתן לא רוצות..לא צריך...

מיצידי תמותי..רק הצעתי רעיון..ותגידו תודה שנפתחים פה שרשורים שקשורים לפורםו ולא שירשורים כמו "יש לי כלב חדש" "בוקר טוב" " מה עשיתם היום " שזה שירשורים ממש מיותרים

שלקע

New member
סליחה? את מגזימה מתוקה.

תשמעי קיפודה, אין לה בעיה עם חדשים
היא אומרת את דעתה וזהו
מה את מתערבת
למה מי את
אז היא חושבת שהפורום קצת נהרס. אז מה
זו דעתה לא
מה-זה קשור אליך
ועוד האיומים של ה:"איתי לא מתעסקים" וכל זה... תחשבי פעמיים לפני שאת נכנסת לזה
(תחשבי עם מי את תתעסקי בזמן הקרוב..)

סתיו מם

New member
הי חמודונת, אל תעלבי../images/Emo4.gif

את יודעת שאנחנו הכי אוהבות אותך בעולם
. אני בעד הרעיון שלך, אבל לא הבנתי אותו עד הסוף... מה לעשות, השמש יבשה לי את המוח
. אולי תסבירי לי ולכולנו שוב, כולל הוראות מדוייקות? נישוקים...

i l i

New member
מיתר חומי פינק שלקע וכל הבנות ...

אתם תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב, אתן לא תריבו כאן בפורום בגלל שום סיבה.. אין לאף אחת סיבה לתקוף על זה שהיא פתחה שרשור היא לא שואלת אותך, ואין לך מה להכליל כי פעם גם את היית חדשה, כמוני וכמו רבות אחרות שנחשבות ותיקות, בואו נעשה פיס אנד לוב ומי שלא יש לה עסק איי ותאמינו לי אני רצחנית עכשיו חזרתי מקורס של עשר ימים וישנתי כולה עשר שעות אז תיזהרו

סתיו מם

New member
אילי, את גדולה!../images/Emo24.gif

איזה קורס היית? תספרי איך היה ו-הכל!!!

i l i

New member
אממ ככה...

אני אספר לכם בדיוק מה עבר עלי.. יום שני 11 בבוקר אנחנו מגיעים ליער עזריקם (מטר מהבית שלי..) אנחנו נכנסים מקבלים מדבקות.. ואני מתחילה לצעוק.. (מי קבוצה 7 ..) אני מגלה שמי שבקבוצה שלי מהמועצה זה אמיתי ילד סטייל בנחמין רוחאס שכל הבנות מאוהבות בו.. קיצר למזלי הוא גם בכיתה שלי מכיתה ד' וגם בחברה שלי.. אז זה שילוב טוב.. קיצר.. הגענו למין אוהל תלוי באויר כזה בצבע ירוק בגודל של החדשר שלי.. בישרו לנו שזה הכיתות, 15 אנשים +מדריכה אמורים לישון שם, על החול האבנים והעלים, העכבישים הג'וקים והיתושים המזדיינים, וכמובן הזבובים- שלא נתנו לנו שנייה לנשום.. קיצר אח"כ הגיע הקטע שמכירים תקבוצה.. זה הקטע הטוב.. לא מתלוננת חוץ מכמה פרנקים ואחד שמכנסיים שלו מתחילים מהברך או איזה מלשנית טרומפיסטית לא בוגרת.. כולם אחלה! המדירכה גם הייתה מצויינת היא ויתרה לנו על מלא דברים.. קיצר.. הגענו לצהריים.. קבלו תמונת מצב: ארגז אדום מלא בשקיות.. שקית ראשונה- חד פעמי, כוסות צלחות וסכו"ם, שקית שנייה מלפפונים עגבניות ובצל, שקית שלישית: תירס, טונה, מלפפונים במלח, ונקניק בננה, דוגרי עם לא היה כתוב על זה נקניק הייתי נשבעת שסוס הרגע חירבן את זה, ועוד גוש צהוב שבבירור אח"כ זוהה כגבינה צהובה.. אוקיי תעשו מכל זה ארוחת צהריים.. נראה אותכם.. אז המצב היה ככה במשך חמישה ימים וחמישה לילות, ללא מזגן באויר העומד והמאובק של יער עזריקם, מזיעים מסריחים וג'יפים בטירוף, תבינו החלק הטוב בכל היום זה להיכנס לקראון כמו בגטו ולשפוך על עצמך מים קפואים..! זה היה שיא היום! אבל כמה שסבלנו ותאמינו סבלנו כי במשך היום היה לנו קורסים שאסור לאחר להבריז וחייבים השתתפות כמו בבצפר, והם משעממים ארוכים ולא נגמרים.. אז כמה שסבלנו זה היה אחד הקורסים היותר טובים שהיה לי אי פעם.. כי: אני עכשיו מוכנה לצבא אני מכירה טונות של אנשים שאני שמחה שיצא לי להכיר למדתי על עצמי הרבה דברים שלא ידעתי.. כמו למשל שאני יכולה להיות סבלנית ולסבול בלי לבכות..(טוב עם לבכות..) אוקיי יצא לי קצת ארוך.. תהנו

Roniii

New member
אילי! לא כתבת למה היה הקורס

מדריכים? משהו כזה? חוצמזה,,,, פרנקים??? זה לא קצת לא פוליטיקלי קורקט בימינו?!

i l i

New member
לא הבנתי..../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo151.gif

קורס מדריכים.. מלמד אותך להיות מדריך בתנועה... ופרנקים.. אוקיי אני אסביר תצמי לבנאדם יש שלוש מכנסיים, בכלל בחיים, הם נראים זוועה, מרב שם קרועים צריך סיכות בטחון שלא יראו לו שום פרט חסוי.. הם בד"כ אקסבוי (למי שמכיר) הם מתחילים לו איפה שהבוקסר נגמר, הם קרועות בערך עד הסוף.. הקטע שיש לו שלוש מכנסיים לעשרה ימים שזה אומר הוא מחליף מכנסיים פעם בשלוש ימים, עכשיו במצב רגיל היינו מבינים אבל גאד אנחנו באמצע יער המכנסיים מלאות בבוץ, ועוד לא פחות ולא יותר אבק, אז בחייאת לך תקנה מכנסיים, עכשיו הבנאדם ממש אבל ממש מוזר כאילו.. הוא מהאנשים שיושנים עם המכנסיים האלה.. כאילו.. תישן עם בוקסר!! ככה אני עושה! אוופפ זה כזה דוחה.. אבל בקטנה הוא מזה חמוד ואני חולה עליו..!!!

למעלה