רעיון!!

אבל יש כזה כבר..לא?

יש כזה..בבית ספר שעבר..(ביסודי) היה לנו כזה יום.. ש"לימדנו" את המורים.. והילדים היו מנהלים.. אבל לא היתעללנו בהם בכלל!! זה לא פייר!!!

GirlFriend

New member
כן, גם לנו היה כזה,

ביסודי כל הבית ספר היה פחדן וכולם ילדים טובים ככה שגם אנחנו לא התעללנו במורים... נראה לי שזו נסיבה שהם עושים את זה רק ביסודי....חחחח

רעיון!!

זה מוזר
אבל מה דעתכם.. שנמציא חג?
חשבתי על זה, הרבה יהודים חוגגים christmas וסילבסטר- בשביל הכיף- ולא בשביל החג עצמו (איזה wanna be´s!!!) כאילו אתם מתארים לעצמכם נוצרים או מוסלמים עושים חנוכה/ פורים/ פסח? חוגגים דברים של אחרים? חסר לכם חגים? נמציא לכם!! אבל די לנסות לחקות כל דבר שאחרים עושים- תהיו עצמכם!!
ועכשיו- מה דעתכם שכל אחד יחשוב על חג- למשל חג חברים- זה סתם רעיון אבל זה חג שכל החברים נפגשים ביחד וקונים אחד לשני מתנות
. נכון שתמיד עושים את זה בימי הולדת
ונפגשים כל החברים בערב שינה
(כמה זמן לא עשיתי ערב שינה..) אבל זה כיף!!
וזה תמיד יהיה באותו התאריך!! פשוט הייתי חייבת לאמר!!

אופרופו ערבי שינה

יש לי היום אחד כזה,(בנים, בנות) חג: בשבילי כל יום חג לעיקר הדברים, 31/12 ברוצני להכריז אליו כחג המסיבות, בתאריך הזה תמיד יש את המסיבות הכי שוות, אז למה לא חג המסיבות :) וגם בראש השנה(שלנו) יש אחלה מסיבות.

התכוונתי להמציא חדשות

למשל יש הרבה שחוגגים חגים שלא שלהם!! ולכן במקום לחגוג אותם נמציא משהו אחר!! חוץ ממה שכבר יש!!

Charmed by love

New member
חח../images/Emo15.gif

לפני שנתיים לי ועוד ילדים מהכיתה היה חסר חג, היה זמן ארוך בלי חגים, אז המצאנו. חג השמש או משו כזה אנערף... המצאנו לו מנהגים ושירים וכל מיני שטויות...

Charmed by love

New member
אלא לא אלילים...../images/Emo15.gif

זה לא כמו להגיד שאתה מאמין בענן השמאלי מעל העץ שמול הבית שלך... זה סתם להגיד "היי יש שם ענן! בואו נחגוג"

תקשיבו.. השמש הייתה סתם דוגמה נכון?

התכוונתי לחגים שלא חייבים דווקא משמעות מסויימת ולא תלויה לפי מתי הענם יהיה.. נגיד כל שנה ב-03.03 עושים יום כיף- ויש מנהגים ושטויות.. זה סתם נשמע כיפי!! היום, לקחתי את המגפיים שלי, הם ממש נראו משעממים- שחורים.. אז לקחתי אותם ומעל הפלטפורמה- בין הפלטפורמה למגף- שמתי נקודות בולטות של לק ורוד- כתום- ורוד- כתום.. זה יצא ממש חמוד!! גם עשיתי את הריצרץ´ כתום- והנעל שלי יותר מיוחדת.. סתם שתדעו!!

nobodys girl

New member
ובכן

לפני כשנה וחצי נוסדה ימ"ב.. וועדה לימים מוזרים בינלאומיים עד כה הוצעו הימים הבאים יום באמת שחל כידוע ב-11/11 יום אבל לחשלצ"ם (חיות שניצודו לצורך ציורי מערות)- 27/11 יום אבל לכ"ש (כלים שנשברו)- 2/12 יום אבל למשע"ל (מקקים שנרצחו על רגלינו לאחרונה)- ממ.. לא זוכרת מתי ובשלבים אלו מתוכנן יום הפרחה :) וזה רק קצת ממה שקורה בשיעורי ביולוגיה בשורה האחרונה :)

יום הפרחה!!!! ../images/Emo9.gif יום תמיכה עזרה

ויעוץ לפרחות שבינינו!!
זה נחמד!! אבל שאר החגים מתוקים אבל עצובים!! צריך ימים כיפיים!! אגב ממש אהבתי- לכלים שנשברו!! מקורי מאווווווד!!

חג הגלישה...

כולםםם ינקו תגלשנים, ישימו שעוות, יתקנו פיצוצים וסדקים (בערב חג) ובחג יצאו לגלוש מהזריחה ועד השקיעה ושיהיה אווירה טובה בחג הזה אנשים יחליפו חליפות ומכנסי גלישה ויעזרו אחד לשני בתרגילים ויוותרו אחד לשני על גלים....... אאאאאאממממממ ... זה בטח לא מעניין אותכם אבל זה מה שאני הייתי רוצה לחגוג
שיהיה לכם שבת שלום חברים...

אממממממ

דווקא נחמד! אפשר לעשות יום שביתת תלמידים!!!!
1. לא לומדים! 2. לא באים לבית ספר! לא שומעים בכלל את המילה בית ספר! שיעורי בית! מורים ..וכל שאר הגועל הקשור לנושא..

למעלה