רעיון......

The normal

New member
רעיון......

יש לי רעיון שהוא שיפור רעיונותיו של ניאו...... נכון שזה חשוב ללמוד לבד והכל לעשות לבד אבל איך תוכל לעשות את זה לבד אם אין לך עם מה לעשות את זה.... ז"א אם אתה רוצה לחשב מספר גדול ואתה לא יודע מתמטיקה ואין לך מחשבון אז אתה הולך לחנות לקנות מחשבון,(זה כאילו יצור מחשבון). אותו הדר עם קסמים,כשפים וכו´...... אז לדעתי אנחנו צריכים ליצור ספר ממש ממש בסיסי בדומה למקשוף רק הרבה יותר בסיסי ומובן(אני לא אומר שהמקשוף לא מובן)ולהעלות אותו למאמרים בפורום.... ושכל אחד פשוט ירשום את מה שהוא יודע(דברים בסיסיים) ואם יהיה מתנדב נעשה את "ספר המאגיה הראשון שלי"

ישראל22

New member
שיפור הרעיון שלך....

העלאת רעיון מצויין אך אני רוצה לשפר אותו במקצת. תראו, הרבה אנשים באים לפורום ומבקשים כל מיני כישופים לכל מיני מטרות. אני מציע,וזה מתקשר לרעיון שלך, שנחבר כאן את "ספר הצללים של הפורום", ובו נאסוף כל מיני כישופים ואת החומרים הנדרשים. זה יפתור את בעיית השאלות הרבות והתגובות העצבניות,מיותרות, שבאות בעקבותיהן. *אני גם חושב שהכי טוב זה לחבר בעצמך את הכישוף אבל יש כאלו שצריכים הכוונה או דוגמאות, ויש כאלו שפשוט מתעצלים. זהו רק רעיון שלדעתי יעזור מאוד ואתם מוזמנים לפסול או לאשרו.

RainBird

New member
אני מצטער להשתמש בקלישאה אבל אם תיתן אקדח לגורילה והגורילה תירה ותהרוג מישהו את מי תאשים את הגורילה או את עצמך? אם נאסוף כישופים וניתן אותם לכול דורש, יש רק שתי תוצאות שניתן לראות: האחת, הכישוף לא יעובד כי מטיל הכישוף לא הטיל לחש פשוט מעולם, או 2 הכישוף כן יעבוד אבל הוא הוטל על מישהו או משהו וזה לא המצב שהיה אמור להיות ואז הכישוף מתפקשש ופוגע במטיל שזה גם דבר נורא למדי. ויש את המצב השלישי הנדיר של אדם שקול שרוצה להטיל לחש ספציפי זה או אחר בעל מטרות נעלות ואדם כזה ראוי לכישוף. אז אני חושב שאת הפניות עצמן אנו צריכים לברור בשימת לב לפני שאנו נותנים למישהו בכלל לחש כלשהו וזו הסיבה שאיני תומך בספר צללים פורומי. ארדן

The normal

New member
טוב תראה....

יש אחריות ישירה ומשנית...... ואם נעשה את הספר הזה ונרשום כל מה שקורה לא באחריותנו אנו מציגים את החומר הזה לטובה ולמתן עזרה לציבור לא יכולה לגעת בנו עם הזרת של רגל שמאל.....

למעלה