G geniusblonde New member 15/8/05 #38 אני אומרת בעזריאלי כי אז יותר קל לאנשים שלא מתל אביב להגיע. הרעיון של המתנות חמוד לאללה, רק חייבים שהמתנות יהיו קשורות איכשהו לורוניקה מארס.
אני אומרת בעזריאלי כי אז יותר קל לאנשים שלא מתל אביב להגיע. הרעיון של המתנות חמוד לאללה, רק חייבים שהמתנות יהיו קשורות איכשהו לורוניקה מארס.
L Lirchu New member 15/8/05 #39 ברור! זה חייב להיות קשור ל V חיחי אני בעד!!! וגם צריך לתאם מי מכין שלט...אפשר שכמה יכינו ונצטלם..ונעשה גם באנגלית!!! ואם באמת נוכל להכניס אותו לאחד האתרים יבינו מה כתבנו ולכבוד מה היה המפגש (=
ברור! זה חייב להיות קשור ל V חיחי אני בעד!!! וגם צריך לתאם מי מכין שלט...אפשר שכמה יכינו ונצטלם..ונעשה גם באנגלית!!! ואם באמת נוכל להכניס אותו לאחד האתרים יבינו מה כתבנו ולכבוד מה היה המפגש (=
C Chrismakkah convert New member 15/8/05 #41 אני אישית לא יכולה ב21-24.../images/Emo4.gif אבל כל תאריך אחר....... בכיף .
W W a N t e d G i r L New member 16/8/05 #44 ../images/Emo45.gif באה לא כל כך משנה לי איפה זה יהיה.. אבל מסתומרת מתנות שקשורות איכשהו ורוניקה??? מה אפשר לעשות??? תמונות וכאלה???
../images/Emo45.gif באה לא כל כך משנה לי איפה זה יהיה.. אבל מסתומרת מתנות שקשורות איכשהו ורוניקה??? מה אפשר לעשות??? תמונות וכאלה???
C Chrismakkah convert New member 16/8/05 #45 ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gifמקווה שירשו לי לבוא... אני היחידה שבאה מחוץ לת"א???
G gavan New member 16/8/05 #49 גמני לא מת"א לכן זה יהיה לי די קשה להגיע..... ובקשר למתנות אילו מתנות יש כאילו שקשורות לורוניקה??? מה אפשר להביא???
גמני לא מת"א לכן זה יהיה לי די קשה להגיע..... ובקשר למתנות אילו מתנות יש כאילו שקשורות לורוניקה??? מה אפשר להביא???
N nateli92 New member 18/8/05 #50 ../images/Emo45.gif באה!!! חח רעיון גדול!!!!!!!!!!!!!!! ובעזריאלי נוח לי זה יחסית קרוב לי... ותאריך- לא איכפט לי- הכל הולך!
../images/Emo45.gif באה!!! חח רעיון גדול!!!!!!!!!!!!!!! ובעזריאלי נוח לי זה יחסית קרוב לי... ותאריך- לא איכפט לי- הכל הולך!