רעיון

Lirchu

New member
יאללה בכיףף!!!!!!!!!!!!!!!!!

חח זה יהיה כזה מגניב!!! מפגש של אנשים שהסיבה הכמעט יחידה שהם נפגשים זה בגלל ורוניקה מארס!! חח אויי זה יהיה מזה חמוד שכל אחד כזה יבוא עם שלט על החולצה שלו שעליו כתוב הכינוי שלו בפורום
חהחהחה איי אני והרעיונות שליייי...מצחיקולה שכמותי חיחיח!!! אבל באמת זה יכול להיות נחמד...

Lirchu

New member
נצל"ש -> אלונה טל.

אתם יודעים קצת פרטים על אלונה טל (מג)???...למשל באיזה ארץ היא נולדה (ישראל או ארה"ב) בת כמה היא, איך היא הגיעה לשחק באמריקה וכו'...

yonco

New member
../images/Emo23.gifאלונה

אלונה טל נולדה ב-20 באוקטובר 1983 (20.10.1983) - אז בקרוב היא תחגוג יומולדת 22! היא נולדה בהרצליה. שיחקה ב"הפיג'מות" ובסרט "להיות כוכב". פה תוכלי לקרוא ריאיון איתה, שבו נדמה לי שהיא מספרת איך היא הגיעה ל"ורוניקה מארס". בעיקרון היא פשוט נסעה ללוס-אנג'לס כמו הרבה ישראלים שחולמים להצליח בהוליווד... כדאי לקרוא את הריאיון!

חותםםם

New member
נצל"ש!!

אהרון אקולס עכשיו בערוץ 3 בתוכנית נני!! אאאאאעעעעעעהההה

Lirchu

New member
../images/Emo92.gifאנשים- - -

אם אנחנו קובעים תאריך למפגש פורום בואו נפרסם אותו כאן (המקסימום) שבוע לפני! כדי שכולנו נוכל להתארגן כמו שצריך. תנקיו. (=

Lirchu

New member
הקפצה! רעיון חמוד! מקווה שתרצו...

חיחי וואי חשבתי על משו ממש נחמד שככה נוכל לזכור אחד את השני טוב (כמובן אם המפגש אכן יתקיים). אפשר שאחד מאיתנו יביא מצלמה (לי לא אכפת) ונכין שלט שעליו יהיה כתוב: מפגש פורום "ורוניקה מארס" 2005. ונצטלם כולנו יחד עם השלט!!! נשמע לי רעיון נחמד מאוד! לכל מי שרוצה שיביע את דעתו בנושא!
אחרכך כמובן נפרסם כאן את התמונה וכולם יוכלו לשמור אותה ולהיזכר בה בכל פעם שירצה (= אפשר גם לעשות שלט באנגלית ואולי אולי נצליח לפרסם אותו באחד הפורומים האמריקאים ואולי אולי אולי (באמת אולי) השחקנים האהובים ביותר עלינו (קריסטן, טדי, ג'ייסון) יראו את התמונה ויראו שגם בישראל אוהבים אותם אהבה גדולה!!! [לכו תדעו אולי גם אלונה טל תעזור לנו (איכשהו) להעביר להם את התמונה!]

חותםםם

New member
איי איי איי..

ליר ליר את והרעיונות שלך! חחח קצת הגזמת בקטע שהשחקנים יראו את זה.. אבל חוץ מזה הכל טוב ויפה [לדעתי]
ואם יהיה מפגש אני מביאה מצלמה!!!!

Lirchu

New member
חח אמרתי אולי אולי אולי. ואני אוסיף

עוד אולי אחד! חחחח...........חוצמזה תני לי לדמיין איך הם כבר מתכתבים איתנו ומזמינים אותנו לבקר באיזה יום צילומים על הסט...חחח

geniusblonde

New member
אני אולי אוכל לארגן....

שנשים את התמונה (אם זה יצא לפועל) בMarsinvestigation.net, אני רק צריכה לראות אם הבונים האחרים חושבים שיש מקום לדבר כזה באתר שלנו...

חותםםם

New member
אממ..

עזריאלי הכי טוב
[אולי כי זה 10 דקות מהבית שלי?
] אבל עדיין..באמת הכי טוב! תמיד מפגשי פורום שם..וגם יש איפה להסתובב וכאלה
אבל את האמת..אין לי בעיה גם בחוץ..אז בואי נעשה סקר.. איפה לדעתם המפגש צריך להיות? 1. בעזריאלי 2. בטיילת 3. לא משנה איפה רק בחוץ 4. בבית קפה 5. אחר [תציעו]

בית קפה בטיילת חחח

ת'אמת לא כל כך אכפט לי אם זה יהיה באזריאלי או בטיילת... אני אוהבת את שתי המקומות!!!!! אם יהיה חם אז הולכים לאזריאלי כי שם יש מזגן חחח
ולירי סחטיין על הרעיון חחח טיפלה מופרח אבל אהבתי!!!
טוב אם זה באמת יוצא לפועל אז צריך לבחור תאריך!!! ועדיף לפני שחוזרים ללימודים כמובן!!!

Lirchu

New member
וואלה הרעיון הכי טוב!!!!

חהחהח אם חם באמת הולכים לקניון...חחח אם נקבע בערב אז יהיה נעים ואפשר לשבת באיזה בית קפה בטיילת! שזה 2 מקומות במקום אחד!
חחח טוב תגידו איפה אתם רוצים...

עדיף בעזריאלי....

אני באה מירושלים, ויש לי רכבת בדיוק עד שם, אני מזה לא יסתדר אם אני יצטרך להסתובב בת"א.... וגם, יש לי עוד רעיון- כדי שיהיה נחמד, ושכל אחד יצא עם משהו, אני בעד שכל אחת תביא מתנה קטנה, עם פתק ממנה, ואז נעשה איזה משהו (הגרלה, משחק, WHATEVER...) ואז כל אחת תתן מתנה לבת אחרת, זה יהיה ממש ממש נחמד!!! יהיה לך משהו שיזכיר את המפגש....

BaR 5

New member
../images/Emo175.gif לא כל כך משנה לי איפה ../images/Emo6.gif

ואהבתי את הרעיונות... שלט זה ממש חמודדדדדד
ומתנות
זה מזכיר לנו אחד תשני

חותםםם

New member
אוקה אז..

בינתיים עזריאלי במקום ה-1.. אבל אני רואה ממש קצת אנשים שבאים למפגש
כל מי שבא שיגיב להודעה הזאת
מי שלא שיגיב להודעה הזאת
ויסביר למה
אבל אנשיםם תבואו!! ואממ.. באיזה תאריך??? אני אומרת משו כמו.. ה-21 או ה-22 לחודש.. [אני אישית ב-23 לא יכולה] אז תגידו גם באיזה תאריך הכי נוח לכם!! בינתיים המקום הוא עזריאלי..לפי הרוב..אבל אם עוד יגידו בטיילת נשנה..
ואוווו קצת לקחתי פיקוד
מצטערת
ואממ העניין עם המתנות נשמע ממש חמוד

Nitzan122

New member
../images/Emo45.gifבאה../images/Emo70.gif

וזה טוב שמישהו לוקח פיקוד אחרת המפגש בחיים לא היה קורה אין לך מה להתנצל... ואני מעדיפה בעזריאלי

למעלה