אני בא עם 5 ילדים(חברים שלי)
ע על האש New member 11/11/02 #21 מבחינתי.. לא אמורה להיות בעייה . אבל אני חושב שזה משחק קצת בעייתי לפגישה מכיוון וצפוי איצטדיון מלא,והמון אנשים. ונהיה גם קצרים בזמן... צריך לקחת ת´דברים האלה בחשבון.
מבחינתי.. לא אמורה להיות בעייה . אבל אני חושב שזה משחק קצת בעייתי לפגישה מכיוון וצפוי איצטדיון מלא,והמון אנשים. ונהיה גם קצרים בזמן... צריך לקחת ת´דברים האלה בחשבון.
S Skate is Back New member 12/11/02 #25 מבחינתי זה בסדר,למרות ש... אני כנראה יבוא עם חבר,אז מה אני יעשה איתו? טוב,זאת כבר בעיה שלי. וצריך לקבוע גם שעה נוחה,ובגלל שיהיה פול אנשים גם לקבוע מקום מדויק,או איזשהו סימן מזהה,שלא נתבלבל.
מבחינתי זה בסדר,למרות ש... אני כנראה יבוא עם חבר,אז מה אני יעשה איתו? טוב,זאת כבר בעיה שלי. וצריך לקבוע גם שעה נוחה,ובגלל שיהיה פול אנשים גם לקבוע מקום מדויק,או איזשהו סימן מזהה,שלא נתבלבל.
ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 12/11/02 #26 גם אני אבוא עם חברה... שזה יהיה המשחק הראשון בחיים שלה שהיא הולכת אליו....
P pentagon89 New member 12/11/02 #27 זה יהיה קשה לארגן את זה במשחק.. אני גם הולך עם מושיקו לקנות חכה לדגל בחנות הזאת שליד שער 5.. כי קנתי דגל חדש
זה יהיה קשה לארגן את זה במשחק.. אני גם הולך עם מושיקו לקנות חכה לדגל בחנות הזאת שליד שער 5.. כי קנתי דגל חדש