רעיון

the queen zohar

New member
רעיון../images/Emo168.gif

שמתי לב שבני פורום סימס וסימס סיטי לא שולטים באומנות השירשור. גם שמתי לב שהפורום הכי טוב באומנות השירשור הוא הפורום שלנו. לכן עלה לי הרעיון שבנות פורום יכתבו מדריכים כיצד לשרשר נכון(חוץ מהתמונה המדהימה שיש לנו). בנוסף נלמד מה זה זכויות יוצרים(מקרה נילי למי שלא זוכר). אני סומכת עליכן שנעשה את זה מקצועי. בנוסף אני בטוחה שהמיכליות, שמוליק, וליאור ישמחו מהרעיון. מה דעתכן
אם אתן רוצות להשתתף תכתבו בכותרת "כי גם אני חציל". מי שלא מבינה למה אני מציעה את הרעיון, אז שתדע שאני כתבת בעיתון הפורום. |מראהתעודה| |מתה| |עולהלגןעדן| |נזכרתשצריכהלהגידמשהולבנות| |קמהלתחיה| חשבתי שאולי זה יהיה אפילו מדור בעיתון. ותזהרו, יובל(עורך העיתון)אמר שהוא מקווה שלא יהיו צרות. למה דיר באלק
כעת שרשרו רעיונות איך להסביר זאת...

the queen zohar

New member
ושכחתי לאמור../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

יובל סומך עלי
יש מישהו בעולם שאשכרה סומך עליי
עלי

לא הבנתי כלוםOO

מה אנחנו, סוג של אמ. פיליפיניות של פורומים אחרים? מה איכפת לי אם הם שומרים שם על סדר או לא? Oo. שהם יעבדו קשה וישמרו על סדר וזהו. המיכליות [ובעיקר שושו, שהביאה את החוקים האלה וזה] עבדו מאוד קשה כדי שהפורום יגיע למה שהוא, גם המנהלים שם או סתם אנשים מהפורום יכולים לחולל שם שינוי. ^^

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifיש ילדים..

ששמיםלהם את השלט 20 פעמים והם לא שמים עליו. לא נגדך זהר, אבל רעיון לדעתי לא משהו..

GalGul000

New member
../images/Emo45.gif.

מה זה עניינו בכלל? לא שומרים על סדר, זאת בעיה שלהם. או של המנהלים שלהם. מה לי ולפורום סימס?
שיעשו מה שבא להם. זה ממש לא מעניין אותי איך הם משרשרים

the queen zohar

New member
לכולן../images/Emo168.gif

לא אמרתי שתפקידנו לעשות זאת. אמרתי שזה יהיה נחמד אם נלמד אותם משהו שהם לא טובים בהם, ואולי הם ילמדו אותנו משהו שאנחנו לא טובות בו...

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gif במקום לפזר פה |כנים|

(יענו "
"
) אז אני אומרת שאני מסכימה אם כל מה שכולם כתבו

למעלה