../images/Emo127.gif../images/Emo72.gif../images/Emo142.gif../images/Emo87.gif
עכשיו יש לי עוד כמה דברים להגיד: דבר ראשון, אני לא חושבת שצריך כל כך להתחיל להגיד מראש מי יהיו הדמויות, על מה תהיה עלילה ובקיצור להתחיל לפתח את זה
הרעיון של סיפור בהמשכים זה שמישהו כותב פרק (במקרה הזה זה פרק) על דעת עצמו לפי מה שהוא רוצה (אבל לפי הנושא הכללי שבחרו) ואז מי שאחריו כותב פרק המשך לפי הפרק שהאדם שקודם כתב אבל שעדיין זה יהיה על דעת עצמו ושהוא יפתח את הסיפור כמו שהוא רוצה. אנחנו כאן כבר מתכננות שנוסיף אנשים ואיך הסיפור יהיה ומה יקרה בו-זה לא אמור להיות ככה! כי זה פשוט מאבד את הרעיון של הסיפור בהמשכים וזה בקיצור כאילו יש לנו כבר סיפור מראש ואנחנו לא כותבות אותו.
דבר שני, בקשר לזמן הגשה-אני לא חושבת ששבוע זה כל כך מעט זמן לכתוב פרק, אבל לפחות אצלי-זה מאוד תלוי. לפעמים לוקח לי מלא זמן עד שאני כותבת כי יש לי "השראה" ולפעמים אין לי פשוט זמן לכתוב ובקיצור כשיש דד-ליין זה קצת מעצבן...
כאילו כי זה מאוד תלוי בזמן בדיוק שאני כותבת. כמובן שצריך באמת לתת פרק זמן לדוגמא כדי שלא ייקח חודש למישהי לכתוב ולזאת שאחרי אפילו יותר זמן כי זה ממש איך שהיא רוצה ובקיצור זה לא יהיה עקבי. אבל אני אומרת שלי אישית-שבועיים לפעמים יכולים להיות מספיק ולפעמים שבוע זה כבר "הרבה"..
מקווה שהבנתם למה התכוונתי בשתי הדברים אבל בכללי-אני מאוד אוהבת את הרעיון ובא לי מאווווד להשתתף בזה!!
(ד"א דורית-זה אומר שה"פרויירט" שלנו כבר התבטל או שיהיה גם את זה??
גם לא ראיתי ממש הודעות בקשר לזה..
)