רעיון

רעיון../images/Emo13.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

במהלך שיטוטי הנצחיים בפורומינו הקט [
], נתקלתי בהודעה של אביה שנתנה לי רעיון [
]. ולכן החלטתי לפתוח בפרוייקט\משחק\דרך להעביר את הזמן ולהחיות את הפורום: סיפור בהמשכים
הרעיון פשוט מאוד - אני אתן התחלה של סיטואציה, וכל אחת תשרשר תגובה ותמשיך את הסצנה\סיטואציה כפי רצונה. עכשיו - אפשר לעשות, כמו שאביה אמרה, על שודדי הקאריביים 2, והסיטואציה ההתחלתית תהיה אחרי שוויל ואליזבת' יתחתנו או משהו [שכחתי איך הסרט נגמר
]. או שאפשר שתתנו רעיונות אחרים. אבל הרעיונות האלה צריכים להיות ברי פיתוח [זאת אומרת שאפשר יהיה לפתח אותם לסיפור שלם
]. אז: מי שרוצה לעשות על שודדי הקאריביים 2 - נא לשים
בכותרת ההודעה, ובהודעה עצמה להלל אותי ולהסכים עם כל מה שאמרתי
ומי שלא - לשים בכותרת... אהה... *מחפשת סמיל יפה*...
. ובהודעה עצמה לכתוב את הרעיון שלה [וכמובן להלל אותי
מגלומנית שכמוני
]. שרשרו את עצמכן למוות

סמיל../images/Emo35.gif WTF../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

כמובן שהתכוונתי לסמל

../images/Emo66.gifאחלה רעיוןן../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

גו זהר
נ.ב. "שרשרו את עצמכן למוות"
קרעת אותי!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gif../images/Emo66.gif

רעיון טוב זהר^^ אפשר גם לעשות מזה סיפור שכל בנות הפורום ישתתפו בו. נעשה רשימה של ילדות שכל אחת תעשה פרק באותו הסיפור. נעשה פרק זמן שבו אפשר כל אחת צריכה לגמור את הפרק שלה. וזה יכול להיות מאוד כיף^^ מה אתן אומרות?

../images/Emo45.gifכמו באדום החזה../images/Emo70.gif*נלהב*../images/Emo180.gif

+
זה יכול להיות כיף
לדעתי זה רעיון מעולה
מי שמסכימה -

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נשמע ממש ממש מגניבבבבבבבבבבבב
אז נעשה שכאילו עושים רשימה של פרקים ואז כשמגיע התור של כל אחת היא עושה תפרק הבא?
וול, אם כן, אז-תכניסו אותי לרשימה!
|ואני מציעה שאביה אם היא רוצה תהיה הראשונה שתתחיל את הסיפור, כי היא הציעה את הרעיון פחות או יותר
|

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאם היא רוצה אז אין בעיה.

קודם צריכים למצוא נושא [שודדי הקאריביים 2?], דמויות, עלילה, שם לסיפור... אבל פחות או יותר זה יכול להסתדר מצויין

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאוקי, אז כל מי שרוצה

להשתתף בלכתוב פרק בסיפור שתשים
בכותרת ההודעה. אוקי, פה שמתי מ'ס דברים שאתן יכולות לבחור בנוגע לדמויות, עלילה ושאר ירקות. עלילה -כל מי שרוצה שהדמויות בסיפור, ישחקו בסרט ההמשך של 'שודדי הקאריביים' שישים את האייקון
בנושא ההודעה | בירה | -אם יש לכן רעיון אחר תשימו בכותרת ההודעה את האייקון
| נורה | דמויות -אם אתן רוצות להביא דמות חדשה לסיפור, והיא תהיה הדמות הראשית תשימו בנושא ההודעה את הסימן
| סביון | -אם אתם רוצים להישאר עם הדמויות המקוריות [אורלנדו-וויל קיירה-אליזבת] תשימו את הסימן
בנושא ההודעה | תמנון | זמן הגשת כל פרק -כל מי שרוצה שזמן הגשת הפרק יהיה שבוע שתשים בנושא ההודעה את הסימן
-| כסל | -כל מי שרוצה שהגשת הפרק יהיה שבועיים שתשים בראש ההודעה את הסימן
-| כרגל | -כל מי שחושבת שצריך יותר זמן, שתשים את הסימן
-| נייד | ותנקוט בפרק זמן. שם לספר -כל מי שיש לה שם לפרק שפשוט תכתוב אותו^^. פרקים כמו שאמרתי קודם. כל מי שרוצה לכתוב פרק בסיפור שתשים את האייקון
בנושא ההודעה. אחרי שתהיה רשימה של בנות נחליט מי כותבת איזה פרק. אז...זהו נראה לי [מקווה שלא שחכתי כלום]. אחרי שכולם יבחרו, ניתן את התוצאות ונתחיל לפתח את הרעיונות

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo72.gif../images/Emo142.gif../images/Emo87.gif+../images/Emo28.gif../images/Emo107.gif

karin byrne

New member
../images/Emo127.gif+../images/Emo72.gif+../images/Emo142.gif+../images/Emo87.gif

אמממ בנוגע לדמויות,הייתי רוצה שאורלנדו/וויל ישאר ורק נחליף את קיירה/אליזבת'...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאל תדאגי, קודם כולם

יצביעו ואז נתחיל יותר לפתח את העלילה ובערך מה שאנחנו מצפים שייצא מהסיפור.

Sweet 6teen

New member
../images/Emo15.gif + ../images/Emo127.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo110.gif ../images/Emo87.gif

ואני גם חושבת שזה רעיון ממש טוב.... אמממ ואני מקווה שזה ילך לנו טוב ויצא לפועל בקרוב....

למעלה