רעיון עוועים מטומטם

לא משהו (אני)

ואתה - לבריאות. בוגר בי"ס לא זוכר כלום גם בתחומים אחרים. ואולי דווקא משהו שאינו "לימודי", אלא מסוג אחר, שנעשה מחוץ לכיתת הלימוד, ובמסגרת אחרת (בית ספרית) ואולי גם חידון נושא פרסים בצידו - יישא פירות מסוג אחר (שלא נכללים תחת הכותרת הבעייתית "בחינת בגרות"). אולי יתחילו בזה ויעברו גם לדברים דומים בתחומי דעת אחרים (כמו הסטוריה, אזרחות) ואני מסכימה עם יוסי ששיטת השינון היא חיובית ביותר. היא ירדה מסדר היום של תוכנית לימודים כי נחשבה שיטה מיושנת. אבל אין כמו "גרסא דינקותא". מה ששונן בגיל צעיר נצרב ב"הרד דיסק" לאורך זמן.

יוסי ר1

Active member
אבל שבולת, למה את משחיתה מילות

תוכחה לתמוש ונשלמוש? הוא עצמו סותר את ביקורתו הוא. מינין לו הביטוי "רעיון עוועים" או "רוח עוועים", אם לא הפנים אותו במסדרי הבוקר בבית הספר?! "ד' מסך בקרבה רוח עועים והתעו את מצרים בכל מעשהו, כהתעות שכור בקיאו" (ישעיהו י'ט י'ד)

יוסי יקירי

את הסיפור על המורה לתנ"ך המנוול, סוטה המין, המכה והמקלל שהיה לי כבר סיפרתי כאן. על המור שקדמה לו, שאהבה אותי מאד וראתה בי חור תנ"ך דגול לעתיד, ואילו אני תיעבתי אותה בכל ליבי ונהגתי לצייר בגיר על ישבנה הענקי, טרם סיפרתי. אהבת התנ"ך שלי היא למרות, ולא בגלל , הלימודים בבית הספר. כשלמדתי אכן היו מסדרי בוקר, עליהם ועל גרישה ז'שצינסקי האגדי, אספר לכם פעם.

יוסי ר1

Active member
לתם: א': התנצלותך נרשמה.

ב': מה הסיפור על המור(ה) והגיר והציור ושאר הפרטים? למה אינך משתף?!!

למעלה