רעיון מעניין לדיון

La Gamba

New member
רעיון מעניין לדיון

אבל קודם כל, שאלה קטנה- מי כאן קרא את הבלגריאד ואת המלוריאן (פולגרה הקוסמת/בלגראת הקוסם)?

NJS

New member
אני! אני קראתי!

ויש לי בבית את סדרת הטאמולי

python 4

New member
קראתי את הלגריאד והמלוריאן

אבל בעברית, מה שאומר שזה היה לפני שנים רבות. ולא קראתי את כל פולגרה הקוסמת/בלגראת זריז הידיים וכל זה.

python 4

New member
אבל קראתי את יותם הקסם

של יאנוש קורצ'ק. ספר טוב. לא קשור, אבל טוב.

yaarangel

New member
שאלונת קטנטונת ונדחפת...../images/Emo26.gif

מישו קרא את כל כישור הזמן?!! אני בספר האחרון שיצא בעברית...

yaarangel

New member
אהמ..

* שיעול סיפריה שיעול* סיפריה...קראת את כולם או חלק?!

yaarangel

New member
הממ...!!

קראת בעברית או באנגלית?... ויש לי שאלה לגבי זה כי פייטון קצת הרס לי..
הוא אומר שהספר האחרון זאת רק ההתחלה... זאת ההתחלה של הקרב האחרון או מה? וכבר סיימו לכתוב את הסידרה או שישי עוד ספרים בדרך?.. תודה..!!! :)

strahd

New member
קראתי אותם באנגלית

פייטון לא הרס כלום. בספר ה-10 (19 ו-20) בעברית יש את ההכנות האחרונות לקראת הקרב האחרון. כמעט כל הדמויות מגיעות למקום שממנו הן יוכלו להתחיל את המלחמה הגדולה. רוברט ג'ורדן עדיין לא סיים לכתוב את הסדרה והוא אמר שיש עוד לפחות שני ספרים. ככה שיש עוד זמן עד לסוף.

yaarangel

New member
אה...תודה!

אם במקריות יוצא לך לדעת מתי הספר הבא יוצא..אני אשמח אם תכתוב!!

Palass

New member
כנ"ל קראתי את כולם

ושוב לדיון הישן- בלשון המעטה לא חבבתי ולו בקצת את הסדרה.. לא קורה כלום בכל ה15 ספרים האחרונים.. ( : (גם אני חבר באגודת הסמיילי בלי אף!)

NJS

New member
האמתי

שכלום פשוט אין לי כוח להתחיל לקנות אותם אני מעדיף לקנות סדרות קטנות (הבאות שאני קונה יהיו הרואים לרחוק וכל מה שקשור לאנדר) ובספריה שלנו יש רק איזה חמש עשר בתפזורת

ארג..נמנמ. אני..../images/Emo122.gif

מסיבות כלשהן (מישהו אמר חוסכים בכסף?) אני לוקחת מהספרייה. אבל כמובן, למה שיביאו את כל מה שתורגם, אפ אפשר להביא רק חצי? אז אני נתקעתי בספר ה16. או ה15. נמנמ... או שקונים את השאר בעברית, או באנגלית, שזה יותר זול, לא?

The Snow fox

New member
נצל"ש (סורי בני)../images/Emo63.gif

אז מה החלטנו בקשר לשעות של המשחק?

© Mamimi ©

New member
טוב...../images/Emo105.gif

אני יכולה כל יום בערב מ-20:00 חוץ מיום שישי... אבל המשחק לא זז! אולי צריך לצרף משתתפים חדשים-כאלא שכן רוצים לשחק?

La Gamba

New member
אז לכל מי שענה כן-

זמתם לב שתפיסת הרשע בעולם הזה, הנה של חוסר שינוי, של קיבעון וקיפאון, של סדר וכו', לזה חותר ה"צורך" הרשע. לעומת זאת, ברומח הדרקון, התפיסה הפוכה, הטוב מתקשר לרעיונות של סדר, ואילו הרוע מתקשר ישירות לתוהו. (לפי ה"מתנות" שהאלים העניקו לבני התמותה).

NJS

New member
אוקיי

אני מקווה שאתה לא נעלב אבל על מה בדיוק אנחנו אמורים לדון?

למעלה