רעיון לתחרות חדשה...

tiptip4u

New member
רעיון לתחרות חדשה...

*הקובץ מצורף, אני מקווה* תחרות חדשה: תחרות דולי מתמונה. *הרשמה מוגבלת* (עד 15 איש לכול היותר). נוהלי התחרות: כול אחד מן המשתתפים בתחרות יקבל תמונה זהה לשאר התמונות (תמונה אחת עד שתיים- תלוי במספר המשתתפים). לכול תמונה יצורפו חמישה בסיסים (במספר מלא של משתתפים או פחות). המשתתף יברח את האחד מהבסיסים ויתחיל לצייר עליו בובה וירטואלית. אחרי זמן מה (נא להסתכל בטבלת הזמנים המצורפת) תשלח הבובה הוירטואלית המוכנה אל מנהלת התחרות, בצורה פרטית, אל אחת מהכתובות המצורפות בתחתית ההודעה. בקובץ המצורף יהיו (חובה יהיה לצרף את הפרטים המסומנים בכוכבית): *שם גיל *כינוי בפורום מספר תוכנות גראפיות מתקדמות שנשתמשו בזמן עשיית הבובה הוירטואלית ציון שם התוכנות המתקדמות שנשתמשו בעשיית הבובה הוירטואלית. *מספר הבסיס בו השתמש המשתתף *מספר תמונה (בתנאי שיהיו למעלה מתמונה אחת) *קובץ התמונה *קובץ הבובה הוירטואלית (מומלץ שתצורף לקובץ התמונה, לא חובה) ***15 הראשונים שיבקשו הם אלו שירשמו לתחרות (בתנאי שיהיו 15 מתמודדים)*** ****קובץ ללא כול הפרטים המסומנים בכוכבית לא יחשב ולא יוכנס לתחרות**** *****התחרות לא תתקיים אם לא יהיו לפחות שישה מתמודדים***** ******דרושים לפחות ארבעה שופטים נוספים****** ניתן לפנות אליי באחת הדרכים הבאות:  מסרים (מכוון שהפורום לא עולה במחשב שלי, כדי להגיע אל המספרים שלי מומלץ להיכנס לפורום סופרים צעירים, שם אני פעילה)  דואר אלקטרוני [email protected][email protected] MSN messenger  173643078 icq (לא מומלץ) טבלת תאריכים חשובים: מהתאריך עד לתאריך ההרשמה תתבצע 8 לדצמבר 13 לדצמבר שלחית הבובה בקובץ 10 לינואר 14 לינואר את התמונה + הבסיס תקבלו 13 לדצמבר 14 לדצמבר לשאלות: לפנות אליי 5 לדצמבר 14 לינואר. ההודעה מנוסחת בלשון זכר אך מיודעת לשני המינים* ימית גולדברג (tiptip4u)

הממ...../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

הרעיון מצוין לדעתי-כל הכבוד!^_^ שני דברים שאני נגדם-
הרשמה מוגבלת.
למה? ככל שיש יותר, יותר טוב..
תמונה קבועה לכולן-לא עדיף שכל אחת תבחר תמונה שהיא הכי אוהבת..?
זאת רק דעתי האישית..
אני רוצה להירשם אבל אני לא בטוחה אם אני רוצה עד שאני אדע מה התמונה..

Adidoosh14

New member
אני רוצה להשתתף ../images/Emo13.gif

נחמד נחמד... אבל למה מוגבל? חבל זה סתם לשים *חומה* זה צריך להיות פתוח לכולם זה יותר שווה....

shaililo

New member
את לא חושבת שיש קצת עומס?

בתחרויות ומשחקים? כבר יש שניים (משחק ותחרות) אולי כדאי לחכות עד שהן יגמרו???? כבר אין חשק להשתתף. ולמה ההרשמה מוגבלת? זה סתם ייצור ויכוחים ומריבות... המטרה שלנו היא לגבש לא? וזה גם צריך להיות פתוח לכולם...

Solinka

New member
נכון...../images/Emo45.gif../images/Emo79.gif

גם לי יש כמה רעיונות לתחרויות אבל אני שומרת את זה לעצמי בנתיים כי באמת הולכות כאן יותר מדי תחרויות עם כל הכבוד לרעיון שלך שהוא באמת נחמד אני בעד לחכות איתו קצת זמן...

cuty 2000

New member
../images/Emo92.gifאיך....

אני רוצה להירשם אבל אני לא יודעת איך לשים תמונה תעזור/רי לי....

tiptip4u

New member
תשובות:

*תמונה אחת, שתי סיבות: אחת, אין לי כוח לחפש 15 או 20 תמונות שונות. שתיים, ככה יהיה אפשר לראות את ההפרש בביצוע בצורה קלה ביותר, לא חושבות? *ההרשמה מוגבלת גם משתי סיבות: 1. יותר מדי אנשים, ייצור עומס על השופטים המסכנים. 2. התחרות לא תהיה מבוקרת, מכון ש15 אנשים אין לי בעיה לזכור, אבל ביותר (אני מוכנה להעלות את הרף ל20. לא יותר) יהיה קשה לפקח על כולם, ובטוח שיהיו הרבה שלא יגישו או שיאחרו, ככה שכול התחרות תתבלגן. 3. עד עכשיו לא הצלחתי להכנס לפורום, בגלל זה נעלמתי, ולא ראיתי כמה תחוריות יש. חוץ מזה- שחמש עשרה או עשרים איש זה לא הרבה, ומי שלא רוצה, כי הוא משתתף במשהו אחר, יכול פשוט לא להשתתף. חוץ מזה שהתחרות עצמה היא לעוד חודש, בערך, אז זה דיי בסדר, לא? ותחרות זה לא משחק, המחשק הוא פריט אחד, לא צריך להשקיע שנים בפריט אחד, וזו גם לא תחרות. לא משנה. דווקא עדיף, מי שלא נרשם (לא משנה למה) לתחרות השנייה, תמיד יכול להרשם לזאת (לא תמיד, לא משנה). אני לא זוכרת עוד שאלות, לא משנה, אני אבדוק.

tiptip4u

New member
אגב,

יש רשימת תאריכים- ההרשמה מתחילה רק עוד יומיים, כדי לאפשר לכולם לקרוא את ההודעה (הרי רק 15-20 ראשונים שיבקשו להרשם יירשמו) ולכן, מי שרוצה להרשים- עוד יומיים, אלא אם יש בעיה כולשי, אפשר לפנות אליי באחת הדרכים הכתובות.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifמשתתפת!!../images/Emo99.gif

אני משתתפת
האמת היא שהתחרות הזאת היתה לי בראש ורציתי "להציג" אותה כשייגמרו כל התחרויות והמשחקים.... טוב לא משנה, אני רוצה להשתתף

אני לא ממש הבנתי

אני מקבלת תמונה ובייס ואז אני צריכה להכין על הבייס דולי שדומה לתמונה?

למעלה