רעיון לשרשור

lenin972

New member
סטארגייט גנבו המון שחקנים מסטארטרק

לא לפי הסדר ובלי שמות השחקנים כי אין לי כח: 1. הושי מארנטרפרייז בפיילוט של אטלנטיס כניצב 2. אובריין מTNG וDS9 כמפקד הג'נאי באטלנטיס 3. טרוי מTNG כרוסיה בשער בסיביר 4. Q שהופיע בכמה פרקים של SG1 ובושה למי שלא זיהה 5. אודו כמו שהוזכר 6. דר פלוקס מאנטרפרייז בTHE OTHER GUYS 7. אני לא שמתי לב אבל אמרו לי שוורף מופיע באחד הפרקים בעולם של ג'ונס כמישהו מהממשלה שם. יש בטח עוד אבל הם לא עולים לי בראש ואני ממש עייף עכשיו אז ניראה לי שאני אשן על זה איזה כמה שעות, לילה טוב...

deathcaster

New member
תיקון

וורף מעולם לא שיחק בסטארגייט , לפחות לא ע"פ IMDB ושם , כידוע , אם אתה לא שם , אתה לא קיים !

lenin972

New member
אני רק שמעתי שמועה

אני באמת כתבתי ששמעתי את זה ממשיהו אחר, אבל כשיהיה לי זמן אני אראה את כל הפרקים (נראה לי 2 או 3) שבהם מופיע העולם של ג'ונס ואז אכתוב את התוצאות המלאות של המחקר

lenin972

New member
../images/Emo58.gif גיליתי עוד שניים

טפול וטראויס מאנטרפרייז הופיעו בעונה השמינית

lenin972

New member
../images/Emo58.gif גיליתי עוד שניים

טפול וריד מאנטרפרייז הופיעו בעונה השמינית

morashtty

New member
הנה עוד כמה מתיקים באפילה...

גנרל וידרין (סטיבן וויליאמס) שמופיע מדי פעם לדוגמא בפרק שהם מנסים לתקן דאון הופיע בתיקים באפילה בתור x - איזשהו רוצח שכיר שעוזר למאלדר. הנשיא בסוף העונה השביעית (וויליאם דביין)מופיע גם כן בתיקים באפילה בפרק הסיום בתור מישהו די בכיר. גם מייג'ור דיוויס (קולין קאנינגהם) -מישהו יודע לאן הוא נעלם בעונות האחרונות-הופיע בכמה פרקים של תיקים באפילה. ואם כבר תיקים באפילה איך אפשר בלי הסוכן ג'ון דוגט (רוברט פטריק) שמופיע באטלנטיס בתור קולונל סאמנר. וכמובן ג'ונס קווין (קורין נמק) בפארקר לואיס.

subatoi

New member
אה,וכמובן, האחד והיחיד, סנטור קינסי

שהיה קפטן ג'ליקו ב"הדור הבא", בפרק הכפול chain of command. גם שם הוא היה מעצבן נורא.

למעלה