רעיון לשרשור

ilovenewyork

New member
רעיון לשרשור

כל הדמויות שהיו בסארגייט ששיחקו גם בסרות מד"ב אחרות 1)יושב ראש ה NID - שיחק ב וויאג'ר בתור רופא הולוגרמה 2)השחקן ששיחק את אל בסדרה זינוק לאתמול ( בפרק על קולוניה - עם ג'ונס קווין) 3)ראיתי פעם אחת את את השחקן ששיחק את "אודו" מחלל עמוק 9 4) ידוע לי שמייק פליג'י יצטרף לסטארגייט בקרוב- סקינר מתיקים באפלה יאללה לשרשר ..........

supervista

New member
עוד אחד

יש גם את השחקן שמגלם את ד"ר פלוקס הוא שיחק בפרק - THE OTHER GUYS

18zoot

New member
גם

השחקנית שמשחקת את אישטה שיחקה באינטרפרייז את ט'פול פטר סטבינג שיחק טוקרה בכמה פרקים הוא גם שיחק בג'רמיה

anavi131

New member
היא שיחקה הרבה יותר טוב את ט'פול

באנטרפרייז היא ממש הברקה,ליהוק מצויין,ב SG התפקיד פחות התאים לה למרות שהמשחק שלה טוב.

Chelnak

New member
עוד כמה...

אודו מחלל עמוק תשע (רנה אוברז'נוואה) אכן הופיע, בפרק The Other Side בתור אלאר. מאותה סדרה, הופיע גם קווארק (ארמין שימרמן) בתפקיד אנטאוס ב-The Nox. אינדי הצעיר (שון פטריק פלנרי) הופיע כאורלין ב-Ascention. השחקן שמשחק את הנשיא (כפי שהזכיר subatoi לא מזמן) שיחק את אבא של גארי מ"מהדורה מוקדמת". ועוד ועוד ועוד... |Chelnak שחייבת ללכת לישון...|

Echelon

New member
המממם

ואלה היא קלאודיה בלאק מפארסקייפ כמובן. בן ברוודר יצטרף לעונה תשיעית גם. הנשיא ראיתי אותו פעם ב24. היה את זה שהיה קשור לAdrian Conard, לא זוכר מה שמו בדיוק שהופיע על הפרומיתיאוס, אבל הוא גם ממש מוכר לי. ג'ק אוניל הופיע במקיגוור פה ושם
. יש איזה שחקן ששיחק את האחראי מחשבים של הקהילה הזאת שחיה בעולם שנשלט ע"י מחשב, והוא גם אות'וז'יאן באטלנטיס. וולטר הופיע ב"איש הנצח" פעם, כאיזה עובד זוטר במלון. ראיתי פעם את המונד באיזה סרט שנראה לי שאיזה אפרו-אמריקאי נוחת על האוטו שלו. זה הכל לבינתיים.

GoldenEye2015

New member
המונד

דון ס. דיוויס (המונד) שיחק את אבא של סקאלי בתיקים באפלה.

lenin972

New member
לא קשור

זה באמת לא קשור אבל צריך לשים באיזה רצועה קומית רצף של כל הפעמים שהמונד אומר גואלד כי זה פשוט מצחיק. זה גם די מתאים לזה שאוניל דימה אותו להומר סימפסון בפרק UNDERGROUND שגם לו עשו רצף של ה"דאו"

הסרט שהוא הופיע הוא "קון-אייר"...

בדיוק שידרו אותו לפני שבוע בערוץ שתיים בפעם המליון, ופתאום להפתעתי "הנה המונד".

Echelon

New member
עוד כמה

המפיק של העיתונאית בפרומיתיאוס הוא איזה שחקן ראשי בספייסבולז למי שמכיר. הג'אפה בעונה 8 בפרק רקונינג \ ת'רדס (הזקן עם הזקן) הוא גם "Sneeze" מרובין הוד גברים בגטקעס. הכפרי שמחטט באף כשרובין נואם הוא לא אחר מאשר פיט! (ויש לו גם שורת מחץ: "Which one means yes?") סיטיזן ג'ו הוא מי שעושה את הקולות של הומר.

deathcaster

New member
התרשמות + שיפוצים !

יפה שאתה מעריץ של יצירותיו המופתיות של מל ברוקס ! ספייסבולז - סרט ענק ! השחקן הראשי שעליו דיברת הוא קולונל סאנדרס ( George Wyner ) , אבל אני מניח שהוא יהיה מוכר יותר כמדריך הטמבל מאמריקן פאי 2 . הזקן עם הזקן ששיחק את "א-סניז" הוא לא אחר מאשר אייזיק הייז האגדי , שהוא אגדת ג'אז בעודו בחייו בארה"ב ובעולם כולו , קצת בורות לכנותו " הזקן עם הזקן" ! פיט שמחטט באף הוא לא אחר מאשר דייויד דה-לואיז , בנו של דום דה-לואיז הנפלא ואחיהם של פיטר ומייקל דה-לואיז וכולם מעורבים בסטארגייט !!! דייויד שיחק גם ב-CSI וגם ב-CSINY וגם שיחק לא מעט ב 3RD ROCK . פיטר שיחק באטלנטיס ובסטארגייט מייקל הוא לא אחר מאשר קולונל דאנינג בפרק "סיטיזן ג'ו" , שמלעשה מופיע בפרק : Wormhole X-Treme , וג'ו נזכר בו. עוד פרט נחמד - מייקל ופיטר דום דה-לואיז שיחקו ב- 21 ג'אמפ סטריט ( את אותה דמות ), הסדרה שגילתה את ג'וני דפ, סידרה מצוינת למי שזוכר.

kinspirit

New member
תיקון קטן

הם לא שיחקו את אותה הדמות ברחוב ג'אמפ - הם היו שם אחים.

subatoi

New member
מי אלה פיט וסיטיזן ג'ו?

או שאנחנו כבר לא מדברים על ס"ג? |מבולבל|

kinspirit

New member
תשובה וחצי

פיט זה החבר החדש של קרטר (הפרק כימרה, זה שעקב אחריה). וג'ו שייך לסוף עונה 8.

subatoi

New member
ג'ון דלאנסי

(קיו המלך) "היה את זה שהיה קשור לAdrian Conard, לא זוכר מה שמו בדיוק שהופיע על הפרומיתיאוס, אבל הוא גם ממש מוכר לי".

deathcaster

New member
זהירות ../images/Emo58.gif עונה 9 !!!

לגבי אורלין - אנו נחזור ונראה אותו בעונה 9 , מסתבר שהוא קצת יותר חשוב , הקטע הוא שלא סגרו עדיין את החוזה עם פלאנרי , לכן סביר להניח שנראה דמות אחרת מגלמת אותו .

למעלה