רעיון לשרשור..

נועה84

New member
רשימת הדברים המזעזים בסדרה ../images/Emo5.gif

פחחחחח
מצחיקה!! אבל צודקת...... קרעת אותי עכשיו.. "יש לה גוף של גבר ארוך ללא שום צורה! ו גם שום דבר מיוחד בפנים! סתם גורילה" חח הוצאת את המילים מפי....כלנית אולי לא יעל בר זוהר, אבל רונה הזאת איייכס בלעעעע באמת יש הרבה דברים מזעזעים שגובלים ממש בשעורייה בסדרה "לחיי האהבה", ולהלן הרשימה (אספתי אותה מההודעות שלכם):
הווסטים בשלל צבעי הקשת של מאיה
התיק הורוד של מאיה
הריקוד של מאיה
אופנת ה"טאליבן" של רונה
השיער של רונה
הגוף של רונה
הפוני של אתי
אתי (באופן כללי)
האודם של שלומית
הפוש-אפ/סיליקון של גלית
היציאות המפגרות של ספיר
החולצה השחורה עם הפס האדום של גידי
האופניים של גידי
הבלוטה הזאת שיש לדורון מתחת לעין
זה שדורון לא פותח את הפה
העיניים של אבנר
הקול המתמרח של אבנר
זה שורדה ואלכס היו ביחד
גידי ואתי ביחד (בעעע)
המועדון של אבנר (4 מחשבים??) טוב זה לא נגמר.. תוסיפו אתם...

swirrrly

New member
תגובתי להלן היא:

בקשר לחולצה השחורה עם הפס האדום של גידי, אז גם לאחי יש כזה אז שששש... מתי גידי ואתי היו ביחד? זה לא המועדון של אבנר זה של מאיה ואני לא בטוחה אם זה באמת 4 מחשבים מישהו ספר?

yulia1

New member
אומנם זה לא בגדים אבל....

חחחח אהבתי "העיניים של אבנר" ו זה שדורון לא פותח את הפה! אבנר בעצמו כיעור פחד!! אמאלא!! מה היה לבמאים בראש? מאיפה לאזאזל דפקו את היצור הזה??? העיינים שלו קטנות והם איפשהו עמוק בפנים! והפה על כול הפרצוץ!!! ו דורון נירדם כשהוא מדבר!

tootik

New member
ככה זה בסדרות.....

יש כמה מאפרות וצריך להחליט על איפור אחד לכל דמות, כדי שזה לא יעשה בלאגן... תחשבי שכל יום הם צריכים להתאפר.... אבל את צודקת האודם של שלומית והצללית לא משהו...

eyal-m

New member
לכלנית יש חולצה מוזרה שלבשה גם בפרק

האחרון, שדיברה עם גידי, שיילך לבית של מאיה לדבר איתה זאת חולצה עם פסים קרועים בכתפייים מישהו זוכר?

bzzzz

New member
לפי דעתי הבגד הכי מזעזע היה של....

ורדה במסיבה ששלומית אירגנה ביקב... השמלה הצבעונית הזאת...בלעעעעעעעעעעע!!!!

Shani5

New member
אני הכי שונאת

את כל הווסטים האלה של מאיה בכל צבעי הקשת: סגול ירוק ורוד ומה לא?.. היא פשוט נראית עם הווסטים האלה כמו ילדה בת 5 ודרך אגב החולצה של כלנית עם החוטים מהשרוול דוקא נחמדה אני אבל שונאת את החולצה הזאת שכלנית באה לגידי עם הכלנית והסביון.. זו היתה חולצה כתומה כזאת מזעזעת. וספיר מתלבשת דוקא נחמד אפשר לומר... וגידי- גידי מתלבש בסדר חוץ מהחולצה השחורה שישי שרוול אדום איכס... ~שני~

ofirosh

New member
רונה היא מושלמת לא להשמיץ!

אז אולי הבגדים שלה לא משהו... ואכן קצת מזכיר טאליבן אבל השער? והגוף? והפרצוף? התחרפנתם היא מושלמת מ-ו-ש-ל-מ-ת!!!!!!!!!! בחיים היא הרבה יותר רזה וגבוהה דרך אגבבבב

yulia1

New member
אנכנו בסדר גמור..

אה אז בחיים היא עוד יותר גורילה! סתם.. זה לא קשור לרזון פשוט המראה שלה נותן השראה של גורילה! רק ביגלל שיש לה עיניים כחולות כולם חושבים שהיא כזאת כוסית,טוב מה אני אגיד עניין של טעם

ofirosh

New member
כלנית אכן כוסית ומתלבשת טוב

כלנית באמת מתלבשת יפה "הגידי הזה אההההה רציני?"

Snitch

New member
לדעתי.... ../images/Emo88.gif

רונה מתלבשת פשוט נורא. בגדים צמודים מדי ובולטים מדי. גם סמדר לא מתלבשת משהו... מה זו החליפה האפורה המשעממת הזאת?? כנ"ל גידי- בגדים מודל 1945. היחידה שמתלבשת נורמלי זאת ורדה...

ליוליה........

למה להשמיץ??? אז אז לא חושבת שהיא יפה אבל בואי לא נגזים.... תרדי על הסידרה, על האיפור, על הבגדים, על המשחק, אבל לא על האנשים עצמם...באמת, לא יפה. וחוץ מזה, לרונה יש מלתחה מזוויעה, אבל שום דבר לא עולה על הפרחוניות של ורדה במסיבה ביקב ! הכי טוב מתלבש - יונתן! - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

yulia1

New member
רונה-מה שנכון נכון

שום דבר לא עלה על השימלה הנוצצת של סבתות שלבשה ורדה! אבל מה שהורג אותי שיורדים בלי רחמים על אבנר ו עמרם אבל שזה מגיע ל רונה אז שאסור לרדת למה מה קרה? דווקא אני חושבת שהיא לא בידיוק ברמה שלהם

למעלה