רעיון לשרשור..

kerenosh

New member
תגובות תגובות תגובות

אוקי קראתי כמה דברים שכתבתם ויש לי תגובות: רונה מתלבשת ממש יפה לדעתי, מידי פעם היא שמה איזו חולה צבעונית מעצבנת אבל סך הכל היא מתלבתשת מאוד יפה ומיוחד כלנית??????. היא מתלבשת כמו פרחה מדרגה 1!! הייתה רק חולצה אחת שאהבתי.... היא וספיר לא הכי רזות בעולם והן תמיד לובשות בגדים כל כך צמודים... גועל נפש הורדתי את הקליפ שכל הכוכבים שרים בגיא פינססססס

bop bop shane

New member
מאיפה הורדת את הקליפ????

אגב יש שידור חוזר של גיא פינס....יום שני 20.5

עמית21

New member
הנה האתר

להוריד את השיר שהיה בגיא פינס כנסו ל- www.lva.up.co.il אבל נראה לי שיש באתר וירוס או שכבר הורידו אותו

נוני 17

New member
רונה מתלבשת הכי מוזר אני אגיד לכם

למה? מי שמע פעם שמישיהי ששמה חצאית על המכנס. זה דבר הכי מוזר שראיתי היי פעם.

netnet

New member
החולצה הסגולה

של גידי, שכתוב PE AC E ואז היה עוד משהו שאני לא זוכתר..

Strawberry pie

New member
סמדר- מכנס עור שמקדימה זה עור

ומאחור זה רגיל רונה- החצאיות הלא קשורות מעל המכנסיים מאיה- הג´קט ג´ינס המעצבן שלה ורדה- כל החליפות הדפוקות שלה שלומית- הכל כלנית- החולצה של המספר והשרוולים הגזורים ספיר- החולצות הזוהרות באולטרה שלה גלית- גופיה עם פייטים מזהב ומעל זה חליפה שחורה זהו נראה לי אתי- החגורה של הכוכב

pompii

New member
סמדר מתלבשת כמו אשת עסקים

אשכרא, אבל יפה, זה הסגנון שלה, מחוייט, זה לא מכוער או משהו מאיה מתלבשת יפה אבל אין לה גוף משהו. כלנית מתלבשת גם יפה, דווקא החולצה השחורה שבשרוולים יוצאים חוטים כאלה חולצה יפה, ממש מדהימה, היא מתלבשת הכי יפה מכולם וגם גידי, ודורון מתלבש יפפפפפפה! רונה מתלבשת כאילו מישהו ממש מכריח אותה או שמישהו הציע לה מיליון דולר בשביל זה, היא ניראת כמו חתול מרוט

Strawberry pie

New member
למאיה דווקא יש גוף יפה,אבל זה יוצר

רושם כאילו לכלנית יש כתפיים רחבות, ורונה בעצמה אמרה שהיא שונאת את מה שמכריחים אותה ללבוש

kerenosh

New member
אז ככה

רונה- החולצה הצבעונית שיש לה בספר... כלנית- החולצה השחורה שיוצאים ממנה חוטים מגעילים אתי- בגדים.... לא יודעת אבל התיק המעצ´ שלה מגעיל! דורון- הכל יפה.. בעיקר הסוודר השחור... אוי סקסי מיכאל- החולצה הסגולה!

ofirosh

New member
בגדים

טוב לרונה יש חולצת דג מגעילה שהיא מופיעה בהמון תמונות ובספר אבל אתמול לדוגמה היא הייתה לבושה יפה לאללה וגם במעצר היא הייתה יפה יש הרבה חצאיות מגעילות אבל השחורה יפה כלנית כולם שונאים את החולצה השחורה עם החוטים אבל לדעתי היא מתאימה לה וגם הסטרפלס עם הגופייה שהיא לבשה אתמול וורדה השמלה בארוע ביקב הייתה פשוט מ-ז-ע-ז-ע-ת אני בשוק אני בהלם אני המומה מאיה הווסטים הנוראיים סמדר הגולף השחור עם היהלומים או מה שזה לא יהיה דורון מתלבש ממש יפה המיוחד הסוודר גולף שחור או המעיל עור ממש מתאים לו שחור יונתן גם מתלבש יפה במיוחד הבז´ עם הסגול גידי החולצה עם הזוהר באמצע מזעזעת זהו נראה לי

למעלה