רעיון לשרשור

../images/Emo13.gif

אני תמיד פה אם את צריכה עזרה :$
. אמ מוקדם מכדי לקבוע אבל את תמיד מוזמנת לירושלים למפגש אישי
[אללי, זה נשמע כמו הצעה מפתה של פדופיל, אני לא נו
].

כרמיתי ../images/Emo24.gif

את פשוט בנאדם מדהים! את חמודה ומצחיקה ותמיד תמיד תמיד עוזרת לכולם. אוהבתותך המון

ToryMaster

New member
את

את היית הראשונה שהתייחסהאלי יפה כאן וגרמה לי להרגיש רצויה. אי לכך - את הסיבה שנשארתי כאן ]בשמיניסטים בעצם
], ומההישארות שלי בפורום כידוע, צמחו הרבה דברים. יה, הכל בזכותך.

A N I g M A

New member
כפרות../images/Emo99.gif

את כוסית!! ואמ את מצחיקה. ואת יודעת איך לשמח אותי, וגם איך לשמח את עצמך כשעצוב לך. ואת בנאדם פתוח וישר ואת לא שומרת דברים בבטן. ואני חולה עלייך (ממתי אני מדברת ככה?)

Dawson girl

New member
כפרעלייך

את ממש ממש ממש חמודה
את בנאדם שיוצא ויודע ליהנות מהחיים וזה דבר חשוב מאוד שאין לכולם ואני ממש אוהבת את זה אצלך
אה ואת כוסית, למרות כל הטענות שלך שלא
וכיף לדבר איתך, באמת. כל פעם שאני בבאסה אני יודעת שאם אני אדבר איתך את תצחיקי אותי ותגרמי לי לחייך ולשפר את המצברוח

JMSixfeetsmall

New member
את...

את הילדה הכייייי יפה בגן (ובעולם כולו כולו כולו) את מלכה שמחלקת טלפונים ברכבות (אני יודעת, נושא רגיש אבל את פשוט מלכה) את (והילית) הילדות היחידות שאני מכירה שיכולות לאכול מקדונלדס, אחר כך גלידה, וקרפ, הכל בפחות משעתיים. ואני אוהבת אותך המוווונים!

111שיר

New member
../images/Emo141.gifיעלי../images/Emo141.gif

את ממש מתוקה, נראית אחלה (גם אני רוצה שיער כזה
)! וממש מצחיקה אותי לפעמים! מקווה לראות אותך במפגש ולהכיר אותך יותר טוב:) המון בהצלחה עם ההוא

carmit4

New member
הווו יעלי ../images/Emo9.gif

את חמודה וכיף לדבר איתך! את מאלה שלא לוקחים כל דבר ברצינות וצוחקים על זה... וכשאת צוחקת אז כולם צוחקים כי זה מדבק
יש לי סוד קטן אבל אל תגלי לאף אחד... מצאתי מחברת ריקה ואני לא יודעת לאיזה מקצוע היא שייכת
בקיצור, יש בעולם דברים טובים ודברים פחות טובים, את רק צריכה לדעת להסתכל עליהם מהזווית הנכונה! וזהו חח...

יעלי.

את כזו יפיופה. ומדהימה. וחמודה. והצחוק שלך הורג אותי. והתנור שלך מטריף אותי
. וברצינות, הייתי רוצה שאת כל התכונות הטובות שבך [ויש כל כך הרבה
] תקריני החוצה במקום לחשוב שאת כלומניקית כי את כל כך לא
. אני לא אוהבת שאת גורמת לבנים מחורבנים [
] להיות המדד למצב רוח שלך ;[ יש לך חיוך וצחוק כל כך מקסימים והייתי רוצה שכל חייך תהיי מאושרת עם כזה חיוך
וכזה צחוק
. אני שמחה שאני מכירה אותך
.

למעלה