רעיון לשרשור

הסבר,

זה סתם כיף לדעת מה אנשים חושבים עליך
אז פשוט אנשים כותבים 'אני' בכותרת ואחרים מגיבים ואומרים מה הם חושבים עליך.

Dawson girl

New member
אוקיי ../images/Emo9.gif

הממ.. את ממש בנאדם טוב
את תמיד שם אם אני צריכה לדבר או עזרה בבישול או אפייה וכאלה
ואת תסבירי לי גם אם זה דברים ממש מפגרים
וכיף איתך בצ'טים ובפורום ואת ממש חמודה
אבל יש לך בטחון עצמי נמוך מדי
את שווה הרבה הרבה יותר ממה שאת חושבת, וחבל שאת חושבת ככה

../images/Emo9.gif

תודה נעמצי
אני תמיד כאן בשבילך |ספרבישול|
אני יודעת בקשר לבטחון העצמי

chenby

New member
ילדה שלנו כמה התגעגענו חכי...

כפרה עליךךךךך הילדה עם האף הכייייי יפההה בעולםםםםם כרמיצי אני אוהבת אותך הכי בעולם אם לא היית בפורום הזה לא היה לי עם מי לדבר על סינרגיה ומסיקהל'ה... אני מתה עליך הכי הכי הכי הכי בעולם אני חושבת שאת בן אדם עם אופי מושלם! את מצחיקה ואת מותק ויש לך אף מושלם [שזה דבר מאד מאד חשוב אצל בנאדם..חחחח] ואת פשוט מדהימה אוהבת אותך

A N I g M A

New member
איכס

גועל נפש של ילדה. כאילו הלו איזו מושי מושלמת את! את חכמה, ואת מצחיקה ומגניבה ברמות על. ואת כה יפה
ותאמיני בעצמך!! כי את מעולה וזה! ואני לאהוב אותך מוי מוי.

המ

ממש לא
לא זוכרת איך זה התחיל אבל הפסקת לדבר איתי אז מחקתי אותך מהמסנ ולא דיברנו וכשניסיתי לחזור לדבר חסמת אותי
.

carmit4

New member
אממ

חסמתי כי לא נראה לי בנוח לדבר עם מישהו ש"שיעמם לו" אז בגלל זה הוסיף אותי ולא מתוך כוונה לדבר באמת. חוץ מזה, אני תמיד דוגלת ברעיון של פעם שלישית גלידה

nettus

New member
כרמיתי.....

חבל לי שלא דיברנו פול זמן, ועוד יותר חבל לא נפגשנו... את חמודה, כישרונית, ובראש שאני אני תמיד איזכור אותך איתי בכיתה כותבת שירים, בעצם אני זוכרת אותך ואת עדי כותבות שירים, ופיט מתעניין עליהם, ואת מה שכתבת לי במחברת לפני שעזבנו, שהתלוננת שלא היה לך מספיק מקום, חחחח חמודה, תאמיני לי שגם הדף היחיד הזה היה מספיק בשבילי... אוהבת אותך

nettus

New member
חחחח כן אני זוכרת

ואת נעה ואיך היא השתגע אליו וגם אני מתגעגעת בובה

JMSixfeetsmall

New member
כרמיצמיצולה שלי!

את הראשונה אי פעם שקראה לי יעלצ' יש לך אופי מדהים!!! (ושמעתי שגם יש לך אף יפה? איפה איפה?) את תהיי היחידה שתבוא למסיבת גיוס שלי, כי כולם יתגייסו עד אז, אבל יהיה לנו כיף את תבואי לגור איתי כשההורים שלי ינטשו חו"לה אותך אני אוהבת המווווונים!

111שיר

New member
כרמיצמיצ (חח עדיין לא הבנתי למה

קוראים לך ככה) את ממש מותק, מצחיקה, חמודה, ויודעת לתת מעצמה ולעזור. אני אף פעם לא אשכח איך הצלת אותי בעבודת חקר בפסיכולוגיה כשלא ידעתי איך לרשום את התוצאות ולהשתמש באקסל ואת הדרכת אותי ואפילו סידרת לי את הטבלאות ועשית לי עוגות :))) אין, זאת הייתה הצלה כי אני דחיתי את הכל לרגע האחרון והמורה נפנפה אותי מעליה חחחח אז שוב תודה!
ואת באה כמובן למפגש, כן?

למעלה