תגיד... מאיפה ספת הנוצות הורדרדה הזאתי...? אני רוצה ליקנות לאבי לאולפן שלו.
T TֱAֱMֱIֱR New member 27/7/05 #61 תגיד... מאיפה ספת הנוצות הורדרדה הזאתי...? אני רוצה ליקנות לאבי לאולפן שלו.
S skazi113 New member 27/7/05 #101 אני עצמי ועוד שני חברים (אני עם המיכנס האדום) קבלו פירוט קטן על עצמי . שמי בישראל ירון כהן... אני מיתל אביב... אוהב סטלנים וסטלניות חולה מסיבות (טראנס ) וזהו ... (אגב אני בן 18 אבל לא ניראה נכוןן)
אני עצמי ועוד שני חברים (אני עם המיכנס האדום) קבלו פירוט קטן על עצמי . שמי בישראל ירון כהן... אני מיתל אביב... אוהב סטלנים וסטלניות חולה מסיבות (טראנס ) וזהו ... (אגב אני בן 18 אבל לא ניראה נכוןן)
T TRANCE ADDICT New member 27/7/05 #102 שיווווו אחייי ירווןן כהן<??<? חחחחח זה לא השם שהיה לדנה אינטרנשיונל לפני שהיא שינתה תשם שלה???חחחחחחח
שיווווו אחייי ירווןן כהן<??<? חחחחח זה לא השם שהיה לדנה אינטרנשיונל לפני שהיא שינתה תשם שלה???חחחחחחח
Y y o b b o New member 28/7/05 #104 חחח כן!! ומולאן לא רוצה לא צריך סך הכל מנסה שכמה שיותר ישתפו פעולה ונועם אחלה תמונה אני גם רוצה סביח!!
חחח כן!! ומולאן לא רוצה לא צריך סך הכל מנסה שכמה שיותר ישתפו פעולה ונועם אחלה תמונה אני גם רוצה סביח!!
S sliverr New member 28/7/05 #110 חח ועוד תמונה הזויה חחחחח לכו תבינו מה חשבתי לעצמי... התמזגות עם הטבע מה רע?