שלום שלום המורה :)
S sliverr New member 28/7/05 #124 חח לא תודה מצאתי תעציץ שלי.. יש לנו פרחים שאנחנו מגדלים יחדיו באושר ועושר
G GentlyWeeps New member 28/7/05 #121 איזה מוח אני.. מין: 17 חח בדרכ אחרי ה"שם" תמיד בא ה"גיל" אז אמ..מין: נקבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה מוח אני.. מין: 17 חח בדרכ אחרי ה"שם" תמיד בא ה"גיל" אז אמ..מין: נקבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
T TRANCE ADDICT New member 28/7/05 #126 חחחח ילדדד~~!! ת'מצחיק ת'יודע..חחחח ואת השדרנית מחדרה !! את נראית טובב וגם התמונה שהצטלמת עם העץ קטלנית ושמה למטה איפה שהמרחבים של דשא זה מקוםם מטוררףף למסיבת טבעעע!!
חחחח ילדדד~~!! ת'מצחיק ת'יודע..חחחח ואת השדרנית מחדרה !! את נראית טובב וגם התמונה שהצטלמת עם העץ קטלנית ושמה למטה איפה שהמרחבים של דשא זה מקוםם מטוררףף למסיבת טבעעע!!
X xofer New member 28/7/05 #131 בלי הראסטות את קופי אקסית שלי אבל ברמה של 100% כולל ההבעה הזאת בפנים בתמונה הזאת, או שזה רק בגלל ההבעה
בלי הראסטות את קופי אקסית שלי אבל ברמה של 100% כולל ההבעה הזאת בפנים בתמונה הזאת, או שזה רק בגלל ההבעה
K kundara New member 28/7/05 #128 עכשיו אני אמיר רומנו גר בראשל"צ לציון בחור סימפטי ורגיש, ואף מצחיק (לא)