יש הרבה, הטובה לדעתי היא בסופו של דבר זאת של הסטודיו. אחריה יש את- הופעה מסאן דייגו נובמבר 1996, ביצוע רוקיסטי חזק, ואחרי שיש שתי דקות וחצי של אקסטזה עם הגיטרות, התופים והשיער, אלאניס נכנסת לתופים ומנגנים את we will rock you, יש כמה גרסאות לזה, אני רשמתי את זאת...
לדעתי, למרות כל הביצועים השונים ששמעתי לשיר, שום דבר לא משתווה לגירסה המקורית שבדיסק. כל תוספת מעבר לקול של אלאניס רק גורעת מהשיר. עצם העובדה שאין ליווי הופכת את השיר לממש מיוחד - הוא נותן תחושה של באמת להיות לבד... משהו מסתורי ועם זאת מאוד נוגה וקצת עצוב אפילו. לדעתי אלאניס עדיין לא הצליחה להעביר רגש בשירה יותר טוב מאשר בשיר הזה.
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אם כבר האנפלאגד...
בתור אדם שאוהב מאוד את אלאניס, מעריך אותה ואפשר לומר, סוגד לה..אני חייבת להיות אוביקטיבית לגבי האנפלאגד שלה. נסעתי לת"א, להופעה כלשהי בבארבי, ולפני זה נסעתי לטאוור רקורדס בעזריאלי. נורא רציתי את האנפלאגד אבל הוא עלה קצת יקר [80 ש"ח....על JLP הוצאתי פחות!] אז החלטתי לשמוע אותו באוזניות לפני שאני קונה. שמתי את uninvited, והיא זייפה בטירוף בקטעים הגבוהים. ידוע לי שקשה שלא לזייף בלייב, מילא, אבל באנפלאגד?...דיי איכזב אותי..
כמה נחירות בשירים מסוימים (ע"ע YOK), אבל לזכותה של אלאניס ייאמר שהיא זמרת מעולה בהופעות חיות ואני חושבת שהאנפלאגד מוכיח את זה שוב. דווקא על האיכות הווקלית של אלאניס קשה לרדת בדיסק הזה. וכמובן, איך אפשר שלא להזכיר את העובדה שזהו דיסק מעולה (!!!) ולטעמי- חובה. לא רק שהביצועים לשירים קודמים מהממים, יש גם חדשים לא פחות טובים, אם לא יותר. איך אפשר בלי NPOC? TATT ?...
ביכולותיה הווקאליות של אלאניס...היא גאונה ווקאלית, איפה ניתן למצוא אכויות קול שכאלו? ייאמר לזכותה שuninvited זהו שיר קשה ונדמה לי שהוא אפילו בסוף כך שזה מצדיק את הזיופיופים הקלים...אני חלילה איני מזלזלת באלאניס! מי אני שאזלזל?!