רעיון לסקר:

זו רק סידרה והיא מגלמת את הדמות

של הילדה הצפונית- בחיים היא לא כזאת אני מכיר אותה אישית

סטאר17

New member
רונה מפחידה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ספיר דומה לאפרוח... מאיה, כלנית, יונתן, גידי, וגלית (כן גלית) נראים הכי טוב בסדרה לדעתי..

dickies

New member
וואי!

את היחדיה כאן חוץ ממני שאומרת שאבנר יפה!!! אני אוהבת אותך! =) למה למאיה יש גם גוף יפה כשהיא לובשת את הדברים הנכונים.. ונכון!!!!! רונה רולה!!! הוא ממש ממש ברלה! אבל יש לה פנים יפות היא יפה ויש לה בטן יפה.. אמ זהו חח היא שימונית הא גרה ליד הבצפר היסודי שלי

Hole In The Sky

New member
אבנר ס-ק-ס-י

בטירוף. ואל תתווכחו.. זאת דעתי.. ומממזזזההה פה? עכשיו מתחילים לריב על עדות? נו באמת
אשכנזים שולטים

amirbilu

New member
אבנר חתיך?הוא דומה לאינסטלטור

או בעברית שיפוצניק הוא רק צריך שייראו לו את התחת יוצא מהמכנסיים והו שיפוצניק אמיתי!

mikush

New member
איכס

אבנר פשוט מכוער שזה לא יאמן!!! ולא רק שהוא דוחה, הוא גם עושה פרצופים של מפגר והוא פשוט גרוע...

0% angel

New member
למאיה אין גוף יפה....

אבל לאבנר יש...!!!! ורונה אכן רולה!! אבל יש לה פנים נחמדות!

swirrrly

New member
כלנית לשלטון! היא מוכיחה שגם עם אף

די מלא אפשר להראות כל כך חמוד ומתוק ויפה ובאמת פרח!

evil puki

New member
הוא שאל את הדעה של כל אחד...

לדעתי אבנר!! אבל למה קראו לא אבנר?? ולמה הלבישו אותו ככה?????חבללל!! אבל לא נורא החיוך שלו מפצה על הכלללל

מי ראה פעם "סופי טופי"?

נכון הבובה מסוממת? סתם שאלה, כי אני ממש מעריצה גדולה של סופיל´ה והכל.... האמת, אני רואה את התוכנית רק בגלל סופי
ניבה

DJ GIRL

New member
"סופי טופי" ../images/Emo140.gif

אפשר להבין איזה תכנית זה "סופי טופי"?!באיזה ערוץ זה ?שעה?הכל!

חחחח את מתכוונת ל....

קרוקודיל הזה ?? ראיתי את התוכנית פעם אחת וזה פשוט בושה בשביל רונה להיות בכזאת תוכנית! אני לא מאמין עד כמה אנשים יכולים להשפיל את עצמם! לא מצאתי שם.

DJ GIRL

New member
עדיין: "סופי טופי"

אבל באיזה ערוץ זה ובאיזה שעה??

אני זוכר שראיתי את זה ב...

ערוץ 2 מתישהו בבוקר לא זוכר בדיוק את השעה. בערך 10:00 וגם לא זוכר ת´יום. לא מצאתי שם.

כאילו דההההה

ברור שיהודה לוי הכי חתיך!!! ומהבנות......................... קצת קשה......... אולי מאיה......

למעלה