רעיון לסקר:

נו איזו שאלה הרי זה ברור ש...

מזה השאלה הזאתי?! לא יכלת לשאול משהו יותר קל?? טוב מאחר ואתה שואל.. הרי זה ברור שבריטני ספירס... ואחריה החברים של אלי מרקו הכוסונים האלו ..

dickies

New member
דורון?!?!?!?!?

יפה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! לא!!! הכי יפה זה אבנר אחרי זה אלי מרקו אחרי זה יונתן וכל השאר מכוערים מהבנות הכי יפה זו מאיה אחרי זה רונה ואחרי זה ... אין אחי זה זהו!

tsveeka26

New member
הכי יפות

הכי יפות זו גלית וספיר לדעתי. לכלנית יש יופי טוב גם כן. לגבי הגברים, אני לא יכול לענות אבל גידי כלי אחרי ששם את ספיר במקום שלה. אבנר הזה נשמע נחמד, האופי של הדמות היא כאידיאליסטית. במראה הוא נראה כמו חושך.

Rotem999

New member
לדעתי גידי ורונה!

זה מהצעירים, אבל יש עוד שחקנים שנראים טוב יחסית לגילם.

סטאר17

New member
רונה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לאאא... ממש לאאאאא היא מפחידה וגסה

0% angel

New member
ובכן....

קודם כל הכי חתיכים וכוסונים הם 1- יונתן....הכי הכי הכי כוסון וכמובן אבנר.... וכל השאר נראים זוועה!-כולל דורון אה וכמובן כולל גידי -בעעעע ובקשר לבנות... ספיר יפה וגם כלנית ולמאיה יש פרצוף יפה.....וזהו! ומי שאומר רונה...ראיתם תכתפיים שלה ? יש לה כתפיים של מתאגרף! איכס גועל נפש! בעעעעע ובכן...צ´או -דניאל-

EuroSims

New member
ושלום ל-

לחובבת הצבים שלנו

EuroSims

New member
ספיר יאק

איך היא מדברת "לעבוד בשביל אנשים שלא יכול לעבוד" "לא לא אני לא רוצה ללכלך את עצמי" וכל השאר - בין השאר שהופיעו הרבה בפרק הזה מי היא חושבת שהיא צפונבונית מלוקקת יאק - היא צריכה לדעת דבר חשוב כשמסתכלים במראה מכסף - רואים רק עצמך .... (אני באופן פרטי, אם כי אני לא אומר שאין כאלה - ממש הגזימו את הדמות שלה בנושא הזה) ועוד משהו - למה מאיה נזפה בגידי? עם כל הכבוד לזה שהיא חברה שלה הוא היה צריך להעמיד אותה במקום הפליצה הזאת

dickies

New member
הדמות של ספיר לא קשורה

לחצוניות שלה.. אם היא תנהגת ככה זה לא אומר שהיא לא יפה... לדעתי היא לא יפה בכלל ש לה אף כמו.. כמו האף של דנה ברגר שככה יהיה לי טוב

tsveeka26

New member
ספיר אולי קוזינה אבל....

חכמה היא לא. משחקת אותה מלכת הסנוביות. ומאיה לא הייתה צריכה לנזוף בגידי כי ספיר עשתה מספיק שטויות למאיה. היא רוצה אותה כחברה אז תנחומיי. מכירים את המשפט: אמור לי מי חברך ואומר לך מי אתה?

למעלה