רעיון לסקר:

NaughtyBoy

New member
אבל האבנר הזה הוא בעצם עומר ברנע

והוא דוגמן, ככה שניראה לי שהוא הכי יפה... (חוץ מהקול הדפוק שלו) ומהבנות מאיה מאוד יפה וגם גלית רק שהיא הגזימה עם הסיליקון בחזה.

ל- DJ GIRL

היי, אני אגיד לך: קודם כל שקט! זו ממש לא בושה, זה נהדר שסופי עשתה משהו לילדים, היא מאד אוהבת ילדים, זה מתאים לה. עכשיו סופי טופי: כל שבועיים, בערוץ 22, בשעה 8 או 7 בבוקר. ניבה

actress

New member
ממש ממש ממש אבל הממש של הממש ממש

לא! היא סנובית בחיים, והולכת כמו טווס!

swirrrly

New member
נכון שומן יש לה אבל רק במקומות הנכו

נים. לא כמו מאיה,היא דבה!

swirrrly

New member
הי

מה נקודת מבט אנורקסית הכל נראה שמן יותר... סתם אני לא פשוט הייתי חיבת להגיד את המשפט הזה, לכו תבינו למה. אוהבת מכבת מעריכה מעריצה ומוצצת שיר
י

מאיה לא דבה

אבל יש לה צורת גוף מגודלת וכרס והיא לובשת בגדים שקצת יותר מדי מבליטים לה את הכרס ואת התחת וזה נראה, פשוט רע. ועוד כשהיא כל הזמן עומדת ליד סמדר הקטנה הנמוכה והרזה, זה נראה מוזר.. *מהרהרת* ואם כבר מדברים על אופנה, מה הקטע עם התיק-צד הורוד המגעיל הזה שלה? כאילו, איכס! טוב נו לכו תתווכחו על *משהו* עם אחת ששומעת נלי פורטדו ומאוהבת בבחור אפס מלא בשומות. יצאה דפוקה כמו האמא שלה העלק "מעורערת בנפשה" חחח "לכי!" "לכי!"

מאיה פשוט צריכה לדעת להתלבש נכון

יש לה גוף, אבל כל הטייצים האלה עושים לה רע... כשאני אתחתן עם דורון אני אלביש גם אותה!

swirrrly

New member
תלבישי גם אותי יש לי בגדים מכוערים!

חשבתי ללכת על all-black

dmoran

New member
אני מכירה את יעל דואני

היא חברה טובה של חברה טובה שלי (כמו שכבר ציינתי בהודעה מזמן) ויצא לי לראות אותה כבר כמה פעמים. ולגבי החזה שלה - חברה שלי אומרת שהיא כבר ראתה אותה ככה..ערומה..ושהוא מדהים, אז... לפחות משהו טוב יצא ממנה.

amirbilu

New member
עוד פעם את?חחח,ערומה עלק

ואני ראיתי את דורון עם חוטיני

למעלה