פד (ככה קוראים לזה?) לארכובה
C charliebr New member 21/1/04 #83 תוצאות ביניים alonis1 -מוביל -4 נקודות gil the king שי-2 נקודות דרור- נקודה אחת barakcastro נקודה אחת נטע (שילגי)- נקודה אחת ואני עם נקודה אחת
תוצאות ביניים alonis1 -מוביל -4 נקודות gil the king שי-2 נקודות דרור- נקודה אחת barakcastro נקודה אחת נטע (שילגי)- נקודה אחת ואני עם נקודה אחת
C charliebr New member 23/1/04 #87 יאללה ממשיכים עם המשחק?! טוב אז מה זה?! ד"א הייתה לי התלבטות אם לשים במקום תמונה של ציוד תמונה של בעלי לעתיד והחלטתי לשים תמונה של ציוד בסוף אבלללל למי שרוצה אז יש כאן (אם זה יעבוד) תמונה!
יאללה ממשיכים עם המשחק?! טוב אז מה זה?! ד"א הייתה לי התלבטות אם לשים במקום תמונה של ציוד תמונה של בעלי לעתיד והחלטתי לשים תמונה של ציוד בסוף אבלללל למי שרוצה אז יש כאן (אם זה יעבוד) תמונה!
F fakatza rulzzzzzzz New member 23/1/04 #95 את חיה באשליות!!!!!!!! פיפין לא מושלם!!!! ביניהם אם כבר אז זה מרי...
S S H I L G I New member 23/1/04 #96 גומיות למרטינגל תזכירו לי למה זה עוזר? כאילו אני חושבת שאני יודעת אבל אני מעדיפה להיות בטוחה
C charliebr New member 23/1/04 #97 ../images/Emo3.gif מקווה שזה לא קשה מידי לויודעת אולי זה בעצם ממש קל.....