רעיון למשחק

DawsonsLover

New member
רעיון למשחק

אני לא יודעת אולי שיחקתם את זה פעם...אבל בואו נשחק משחק מה היה קורה אם.. לדוגמא...מה היה קורה אם ג´ואי ודוסון לא היו נפגשים דוסון- דוסון היה ילד ממושקף
חובב טלויזיה שמתבייש מבנות
לאחר שלא הייתה לו אפילו ידידה בת אחת הוא היה מבלה את רוב זמנו מאחורי המצלמה מצלם את השכנה החדשה ג´נפר לינלי
. לאחר שפייסי חברו היה מגיע אליו ורואה אותו מציץ לה הוא מחליט ללכת לשכנה ולדבר איתה יחד עם ידידנו הטוב דוסון . דוסון ופייסי הולכים לג´ן פייסי החלקלק מדבר איתה ובזמן השיחה ג´ן ודוסון נדלקים אחד על השני למה ג´ן ה.... מניו יורק רוצה לפתוח דף חדש אז רוצה להתחיל מערכת יחסים עם מישהו לא מנוסה שלא ינצל אותה זה בטוח המערכת יחסים של השניים נמשכת כמעט חצי שנה עם הפסקות כמובן אחרי שבילי קופץ לביקור . דווסן מתחיל להתפתח מיניח וג´ן נותנת לו מה שגורם לדוסון לשינוי רציני והוא תופס מעצמו ולא משאיר לה בררה אלא לעזוב אותו
. הוא מתקבל לאוניברסטיה בL.A מה שמאלץ אותו לעבור דירה שם הוא פוגש את סטיבן שפילברג שם הוא מתחיל את הקריירה שלו בתור במאי מפורסם שאח"כ מספר את סיפור חייה של ג´ן לאחר שאף פעם לא מתגבר עליה סופית. ג´ואי -ג´ואי חננה לא נהיית בחיים והיא גם בכלל לא ממורמרת בגלל שהיא לא סבלה כל החיים שלה אהבה שלא הוחזרה לה בבית ספר היא דיי מקובלת אוקי איך שהיא נראת ברורר
היא מצטרפת למעודדות ושם פוגשת את חברה לשנתיים עד שחיברו אותה לחונכות לעזור לתלמידים החדשים של תיכון קייפסיד שם היא פוגשת לראשונה את פייסי לאחר שהם עובדים יחד בשביל לחזק את פייסי כדי שלא יכשל פייסי חושב שכגואי לא שמה עליו מה שהוא לא יודע זה שהיא וחבר שלה נפרדו
בגללו
בגלל שהיא רצתה שינוי בזמן שהיא מתחילה להסתובב עם פייסי היא מתחילה להכיר את חברים שלו ודוסון אחד מהם ההפתעה הגדולה היא שגואי לא מחבבת את דוסון בכלל בגלל שהוא פלספןן שחי בתוך הסרטים
פייסי שרצה להיות איתה מנתק עת עת קשרים עם דוסון לטובת גואי ומאז הם ביחד עד סוף השנה אז גואי עוברת לאוניברסיטה בבוסטון שפייסי לא מספיק חכם להתקבל אליה. פייסי
- הסיפור של פייסי בערך אותו סיפור תחילה הוא עם תמרה אח"כ עם אנדי הוא עוזב אותה אחרי שהיא בגדה בו בבית משוגעים השינוי היחידי אצל פייסי זה שהוא עוזב את הידידות שלו עם דוסון לטובת ג´ואי אפילו שבכלל לא מכיר אותה מעבר לשעות הלימוד כמובן שהם בילו הרבה זמן אחרי הלימודים אבל פייסי רצה תחילה להיות עם גואי רק בגלל הסקס
כי הרי זה מה שפייסי מחפש תמיד והוא מצליח הבעיה זה שהוא נקשר לגואי גם ריגשית מה שקשה לו אחרי שהיא עוזבת אותו לטובת קולג
. ג´ן-עוברת מניו יורק לאחר שנמאס להורים שלה שהבת שלהם @$#%^ היא עוברת לגראמס ג´ן יוצאת עם דוסון לא מעט זמן הם אפילו שוכבים
כמו שאמרתי כבר ג´ן ודוסון נפרדים אחרי שדוסון מתחיל לתפוס מעצמו יותר מדי ג´ן מחליטה להצטרף למעודדות למה היא נדלקת על אחד השחקנים שם שבסופו של דבר יהיה הומו...(יש לכם מושג מי?)
היא מתקבלת והיא וג´ואי הופכות להיות חברות טובות
וג´ן שמכירה את פייסי כבר מעודדת את ג´ואי לצאת עם פייסי למה היא רוצה לעשות רע לדוסון על זה שהוא תפס מעצמו וככה להשאיר את דוסון לבד
ג´ן נשברת אחרי שהיא מגלה שג´ק הומו ומדרדרת חזרה לחייה בניו יורק והופכת להיות אלכוליסטית אז פייסי ג´ואי ודוסון וכל חבריה נרתמים יחד לעזור לה למרות כל הסיכסוכים בין פייסי ודוסון
. ג´ן נכנסת בסוף השנה למוסד גמילה ודוחה את הקולג בשנה. ג´ק- לג´ק אין חיים קשים בקייפסיד הוא רצה לבד ללכת לנבחרת הבייסבול של בית ספר כי הוא רצה לחקות את אחיו שמת
אחרי שהוא מגלה שג´ן דלוקה עליו מחליט לצאת מהארון מה שמרחיק אותו מכל קבוצת הבייסבול והוא מחליט לנסות לשקם את ג´ן לאחר שהוא מרגיש אחראיי על מה שקרה לה
הוא עובר קרוב למוסד הגמילה של ג´ן והם נעשים להיות הידידים הכי טובים ותמיד מנסים לתמוך בתקופות הכי קשות
אנדי-אצל אנדי הכל נשאר אותו דבר ....
אחרייי הרבההה זמן שאני יושבת על זההההה אשמח לקבל תגובות....
ואם אני לא יקבל לא נורא
העיקר זה העביר לי זמןןןןן

natalyrst

New member
עכשיו אני../images/Emo70.gif

אז אני אעשה שינוי קל ברעיון המשחק למרות שאהבתי את הרעיון. אני אמציא סיפור לגמרי שונה שלא קשור למציאות דוסון קריק בימינו
אז ככה: ג´ואי וג´ן חברות הכי טובות מגיל קטן. ההורים שלהן היו חברים, והן גדלו ביחד. בשכונה סמוכה לשכונתם של ג´ואי וג´ן יש 2 נערים: כמובן, פייסי ודוסון. פייסי הטיפוס המחפף, ודוסון הטיפוס העמוק... כותב שירים... רגשן כזה
בתיכון המשותף ל-2 השכונות הם נפגשים, דוסון נדלק מיד על ג´ואי שלא ממש שמה עליו. היא נדלקת על מישהו אחר מהשכבה... המקובל הזה, קוראים לו ג´ק... אחרי מאמצים פתטיים שהוא ישים
שהיא קיימת הם מכירים, יוצאים וכמובן מתאהבים
דוסון שבור הלב מתנחם בידידה חדשה שהוא הכיר בכיתה... בלונדינית (לא ג´ן!!!) ששמה הוא אנדי! ג´ן ופייסי נהיים ידידים הכי טובים, והחבורה מתאחדת. אנדי מגלה שהיא מאומצת, ואחרי מחקרים לגבי הזהות האמיתית שלה היא מגלה שהיא ופייסי אחים! ג´ק המקובל מתלהב מעצמו יותר מידי, מה שלא מוצא חן בעיני ג´ואי והיא מעיפה אותו... ואז שמה לב שיש עוד בנים חמודים בעולם לאו דווקא מקובלים זהו דוסון
... השניים יוצאים, ובפגישה הרביעית שלהם הוא נותן לה שיר שהוא כתב עליה. זה מחמיא לה מאוד והיא נשבת בקסמיו (נמש בטח מבסוטה) בינתיים, אנדי מכירה את ג´ק יותר לעומק, מבינה שהוא לא ממש בעל אופן חביב, רבה איתו וזה גורם לחבורה להעיף אותו גם כן.... במיוחד אחרי שגואי העיפה אותו ודוסון בטח לא אוהב אותו. אנדי מתאהבת בדוסון, אבל הוא עם גואי... ח-ב-ל
וכך היא טסה לחו"ל כדי לשכוח ממנו... פייסי וג´ן ידידים טובים, אבל אין בינהם כלום... ודוסון וג´ואי ביחד לנצח...

Dawson girl

New member
אחחחח... אהבתי!

במיוחד את השורה האחרונה של נתלי: ".... ודוסון וג´ואי ביחד לנצח..." חחחח אני אכן מבסוטה! רעיון ממש מקורי... ואיזה יצירתיות!! אני מתרשמת
מצטערת שאני לא תורמת לחגיגה, אבל אין לי שום רעיון מאגנבי... יאללה ביי נמש

למעלה